|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
@MaLk - nie zmieniłem zdania. Wyjaśniłem Ci że porównanie meczy z tymi samymi rywalami jest aktualnie niemożliwe - to raz. Dwa - przeczytaj mój pierwszy post Rude watch, bo sam dyskutujesz ze swoimi urojeniami. Padło tam słowo "zabawa" o ile się nie mylę.
A Jop skradł moje serce zdejmując Biedrzyckiego w tym meczu, a Carbo w poprzednim po żółtej kadrze. I nie wpuścił zagrożonego Urygi, wszedł Kutwa i dał radę. Innymi słowy - zrobił wszystko żeby te mecze wygrać. Wystawił najlepszych piłkarzy lejąc na parytety narodowościowe, ustawił ich na swoich pozycjach, przestawił drużynę w obronie żeby była asekuracja, jak mógł to zmieniał wykartkowanych i zmęczonych, dał Zwolińskiemu czas żeby się przełamał. Uryga odpoczął, Biedrzycki wyczyścił kartki przed meczem w którym i tak nie mógł zagrać. Jop DAŁ SOBIE SZANSĘ. Czasem tyle wystarczy. Moskal sam się pogrzebał. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|