|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
. Moskal niczego nie przesądza, jedno co stwierdza to że musiał być w szatni jakiś ferment. Podkreśla, że trudno mu ocenić czym spowodowany, dokładnie mówi : "trudno jednoznacznie ocenić bo w szatni nie byłem". Za wzór stawia postawę drużyny w meczach z Widzewem i Piastem, zarówno wolicjonalną jak i taktyczną. Wyczytałeś to czy umknęło? Stwierdza że w taki sposób trzeba zagrać 34 razy i do tego potrzebna jest atmosfera poświęcenia dla zespołu, obecna w głowach wszystkich piłkarzy, nawet tych którzy nie załapią się do pierwszego składu. To, że wspomina o teoretycznie trudniejszej drodze do wypracowania tego z dużą grupą obcokrajowców jednej narodowości to truizm nic więcej, a Ty w całej wypowiedzi widzisz tylko to. Jeszcze mnie zarzucasz że czegoś nie widzę. Celowo wrzuciłem całe wypowiedzi w tym temacie, ale jak się czyta tylko wyrwane fragmenty potwierdzające własną tezę... to nie ma o czym gadać
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.06.2024 o godz. 22:04.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przecież to ty teraz teoretyzujesz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie teoretyzuję tylko wnioskuję po tym co widziałem na boisku i po tym kto pożegnał się z zespołem po kompromitacji w końcówce sezonu. Mogę się mylić, bo w szatni nie byłem...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
A np z Piastem w pucharze nie było Rodado i wygraliśmy w regulaminowym czasie gry. Wyciągasz jakąś tezę z dupy to ją przynajmniej jakoś uzasadnij |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Chłopki tak się przywiązali do tezy, że wszystko spieprzyli Polacy, a Hiszpanie walczyli jak lwy i niczego nie zawalili, że będą przywoływać najgłupsze argumentacje, żeby się przypadkiem nie okazało, że prawie każdy*, czy to Hiszpan, czy to Polak albo inny Szwed, każden jeden w trakcie sezonu gdzieś przyłożył rękę (czy tam nogę) do tego fatalnego sezonu. A z sumy ich błędów wyszedł wynik końcowy w tabeli. Nie ma takich prostych recept. *) nie dotyczy Rodado |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|