|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale co ja wielokrotnie pisałem?
Skompromitowany Kikuś z którego śmiała się cała piłkarska Polska, gdy zostawał ,,trenerem" Wisły. Gość bez żadnego doświadczenia w profesjonalnej piłce. Miał szczęście, że był Carlitos, który wyczyniał cuda. Bez tego byłaby już wtedy strefa spadkowa. Tamtej Wisły nie dało się oglądać. Prowadził jakieś prowincjonalne drużyny w Hiszpanii i na jakiej podstawie trafił do Wisły? Jego powrót był bardzo zastanawiający. Podobnie ta cała sprawa z Rude. Kolejny gość bez żadnego doświadczenia w profesjonalnej piłce nożnej jako trener. Na jakiej podstawie został trenerem Wisły? Albo inaczej - na jakiej podstawie Kikuś ma taką władzę, że jest w stanie przekonać Zaskrońca, że gość z Erasmusa z Kostaryki może być trenerem Wisły? Usłużni klakierzy i krakowscy dziennikarze (ci sami, którym nie przeszkadzały przestępcze rządy w latach 16-18, bo byli opłacani) naopowiadali o najnowszych technologiach, itp. Ojkofob Markusik uwierzył w to jak małe dziecko. A tu prawda okazała się inna - Kikuś załatwił swojemu koledze pracę w roli trenera Wisły. Można i tak. Jak za czasów Marzenki były zatrudnione osoby po wyrokach, to też mógł zostać zatrudniony gość z Erasmusa przez drugiego gościa z Erasmusa. Proste. Protest powinien być w momencie ogłaszania Albercika udającym trenerem. Ale lepiej było gloryfikować się z Zaskrońcem. W końcu to ja cały czas nie mam racji, a wy tylko ją macie. To widzimy w tabeli..
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 12.05.2024 o godz. 03:53.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|