Hermond napisał(a):

Wypisałem wszystkich zawodników którzy utrzymali pierwszy skład z Górnika. Napisałem również o Wietesce i Kądziorze. Wpasowali się w zespól ale to były uzupełnienia. Prawie darmowi goście nie grający do tamtej pory na poziomie ekstraklasy. Taka kosmetyka jest co pół roku prawie w każdej drużynie.
Jak to nie jest zostawienie składu z pierwszej ligi to nie wiem co może nim być.
|
Uzupełnienia:
Bochniewicz z automatu podstawowy obrońca
Wieteska z automatu podstawowy stoper
Kądzior 9 goli, 6 asyst
Fajna ta kosmetyka taka nie za słaba

nam by się takie kosmetyczne zmiany przydały.
Co za znaczenie skąd przyszli? Ważne co dali zespołowi.
Hermond napisał(a):

W ŁKS skład został utrzymany. Ratajczyk nie był trzonem drużyny. To był 17 latek który zdobył jedną.fajną bramkę i udało się.go dobrze sprzedać. Transfer nie związany ze spadkiem.
Wróbel zagrał poniżej 800 minut a zakontraktowali na jego miejsce "fajnego" Hiszpana. Moim zdaniem Grzesik to było jedyne osłabienie.
|
Czyli nawet jeśli to skład i tak nie został utrzymany

, co więcej został zmieniony skoro dołączył fajny Hiszpan.
Hermond napisał(a):

"wszystko" -> ekwiwalent zawsze
żaden, nikt - słowa kategoryczny oznaczające wszystkie przypadki, coś.co dzieje się."zawsze"
PS. Od początku Ci pisałem, żebyś uważał z kwantyfikatorami. Bo jest różnica czy coś się.dzieje zawsze, nigdy albo zdarzają jakieś przypadki. To nie jest łapanie za słówka a za znaczenie słów.
|
Dlatego za słowem nikt pojawiło się raczej. Ale ok tu Ci mogę przyznać rację, że mogłem to inaczej ubrać w słowa.