KOALIK napisał(a):

Trio ze Świętym przy wsparciu brata i wujka oraz Sociosów + TS-u przy akceptacji środowisk kibicowskich doprowadziło do spadku. Do największej kompromitacji w historii klubu.
Jakub po zakończeniu meczu z Radomiakiem powinien oddać władzę.
A kto zły? Ja.
Bo jako jeden z nielicznych od bardzo dawna krytykowałem brata figuranta i nie zgadzałem się na zatrudnienie mema na trenera. Dla przypomnienia Jurek przejmował klub w strefie bezpiecznej.
To bracia Błaszczykowscy zrobili z Wisły burdel transferowy, to za ich panowania przyszło kilkudziesięciu parodystów.
Od momentu przejęcia władzy w 2016 r. trwa jedna wielka zabawa, no cóż.
Spadek Wisły to tak jakby spadł Bayern w Bundeslidze, Real w PD czy Manchester United w Premiership.
O co masz pretensje?
Bawicie się cały czas, poklepujecie się po plecach, świętujecie w poczuciu nietykalności i nieomylności, nie mając opozycji, bo sociosy to klakierzy zarządu.
Dla was czy Ekstraklasa czy czwarta liga, to i tak nie ma znaczenia.
Ja tylko żałuje, że Lewy nie skończył słynnego wywiadu. Wtedy nawet Jakub nie zatrudniłby tego błazna na ,,trenera" Wisły. Tego największego przebierańca trenerskiego, którego przerosła praca w drugoligowym Rakowie, a w jakiś dziwnych okolicznościach dostał stanowisko trenera kadry. Tu powinien być prokurator.
|
Jeżeli to dla ciebie największa kompromitacja klubu, to odznacza że na Wisłę nie chodzisz zbyt długo...