The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2022, 13:07
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Trio ze Świętym przy wsparciu brata i wujka oraz Sociosów + TS-u przy akceptacji środowisk kibicowskich doprowadziło do spadku. Do największej kompromitacji w historii klubu.

Jakub po zakończeniu meczu z Radomiakiem powinien oddać władzę.

A kto zły? Ja.

Bo jako jeden z nielicznych od bardzo dawna krytykowałem brata figuranta i nie zgadzałem się na zatrudnienie mema na trenera. Dla przypomnienia Jurek przejmował klub w strefie bezpiecznej.

To bracia Błaszczykowscy zrobili z Wisły burdel transferowy, to za ich panowania przyszło kilkudziesięciu parodystów.

Od momentu przejęcia władzy w 2016 r. trwa jedna wielka zabawa, no cóż.

Spadek Wisły to tak jakby spadł Bayern w Bundeslidze, Real w PD czy Manchester United w Premiership.

O co masz pretensje?

Bawicie się cały czas, poklepujecie się po plecach, świętujecie w poczuciu nietykalności i nieomylności, nie mając opozycji, bo sociosy to klakierzy zarządu.

Dla was czy Ekstraklasa czy czwarta liga, to i tak nie ma znaczenia.

Ja tylko żałuje, że Lewy nie skończył słynnego wywiadu. Wtedy nawet Jakub nie zatrudniłby tego błazna na ,,trenera" Wisły. Tego największego przebierańca trenerskiego, którego przerosła praca w drugoligowym Rakowie, a w jakiś dziwnych okolicznościach dostał stanowisko trenera kadry. Tu powinien być prokurator.
Jeżeli to dla ciebie największa kompromitacja klubu, to odznacza że na Wisłę nie chodzisz zbyt długo...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów