|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli po kolejnej rewolucji kadrowej i przyjściu jedenastu nowych piłkarzy celem ma być walka o środek tabeli, to nie mam pytań.
W czym taki Raków jest niby lepszy? W czym taka Pogoń z najbardziej przereklamowanym trenerem jest lepsza? Taktyka to Pogoni jest prosta - grać na 0:0 za wszelką cenę i strzelić przypadkową bramkę. Największym problemem Wisły jest fatalna skuteczność transferowa. Wystarczy spojrzeć na kluby do których odszedł szrot po ostatnim sezonie: Ionikos, Ethnikos, Szachtior Karaganda, NK Celje, Arsienał Tuła, dwóch nie ma nowej przynależności + Pogoń, Puszcza i Wieczysta. Jedyny sensowny klub w tym gronie jest we Włoszech, ale może o tym frajerstwie zarządu nie wspominamy tym razem. Jak już wcześniej pisałem, latem płatne trolle będą zachwalać nowe nabytki, bo oni zawsze latem się uaktywniają. Przyjdzie runda jesienna i czas sprawdzenia jakości nowych nabytków. Czas rozczarowań. Już zaczyna się narzekanie. Było to do przewidzenia. Może nie należało robić tradycyjnej propagandy? Tyle transferów, a teraz wracamy do punktu wyjścia - walki o środek tabeli? Bądźmy poważni. Z byłymi piłkarzami Ajaxu, Sparty, Stuttgartu, Ferencvarosu, mistrza Izraela Maccabi Hajfa i Porto? Krzyś Kiewicz piszczał z zachwytu, reszta za nim podążała. Za dużo propagandy, za mało pracy. Tu kieruje słowa do zarządu i wszystkich ich klakierów. Po zimowym skandalicznym okienku: Radaković, Hall, Kone, Mawutor, Medved nikt nie został ukarany. Mam nadzieję, że jeżeli ta letnia ofensywa transferowa nie wypali, to winni zostaną wywaleni i to na taczkach.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.08.2021 o godz. 22:44.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|