The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2021, 16:42
Drozd napisał(a):Wyświetl post

No przecież o tym mówię, że kopali nas cały mecz, a my mamy więcej fauli. Wyjaśnię bo chyba nie rozumiesz. Każde nasze dotknięcie przeciwnika było odgwizdane. Większość fauli Górnika pozostało bez reakcji sędziego. Zwłaszcza fauli na Forbesie, Starzyńskim i Yeboachu. Podczas tzw "walki o piłkę. Więc to że mamy więcej fauli dowodzi że sędzia był niewidomy na jedno oko.

Płock grał twardo, ale to nie była rąbanka po kościach tak jak ostatnio i tam sędzia ich faule odgwizdywał. Taka subtelna różnica...
Nie, niczego to nie dowodzi. Wziąłeś jedną statystykę i założyłeś, że sędzia błędnie ocenił ileś tam sytuacji (sędziowie. Postawiłeś tezę, niczego nie udowodniłeś. Dlatego nie rozumiem, skąd protekcjonalizm w Twoim poście.

To raczej Ty nie czytasz w całości postów, niż ja nie rozumiem Twojej tezy. Wyraźnie napisałem, że wg mnie sędzia był konsekwentny w swoich decyzjach, a Ty próbujesz mi wytłumaczyć, że nie był. Nikt Ci nie zabrania w to wierzyć, ale nienwiem, skąd wniosek, że nie zrozumiałem, co masz na myśli. Pewnie jakieś faule na naszych nie zostały gwizdnięte, pewnie też takie sytuacje mamy w drugą stronę (a raczej na pewno - faul Jimeneza na Saviciu". W każdym razie sędzia nie był czynnikiem decydującym o takim a nie innym wyniku. Skala nieporozumień, złych podań w wykonaniu Wisły była bardzo niepokojąca.

Być może gdyby obejrzeć mecz tylko pod względem pracy sędziego, to być może suma błędów byłaby na naszą niekorzyść, ale robienie że Złotka jednego z głównych czynników porażki, jest imho wypieraniem tego, że to po prostu nie zagraliśmy dobrego meczu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów