Drozd napisał(a):

Twoim zdaniem skompromitowaliśmy się z Piastem, po meczu z Jagą czepiasz się dupereli. Chcesz budować drużynę na środek polskiej ekstraklasy. Nie do wiary...
Jak nam zacznie żreć to w tym sezonie załapiemy się na puchary, w czym jesteśmy teraz słabsi od Rakowa czy Pogoni? Odpowiem, dzięki takim podszeptom jak Twoje nie mieliśmy dotąd wiary we własne możliwości. Teraz mamy trenera który ten mankament wyeliminuje, więc kolego szykuj się na ciężkie chwile
|
Dokładnie to, że bramkarz podaje do przeciwnika czy to, że Forbes marnuje setkę za setką to duperela

Z Piastem wcale nie było kompromitacji to było świetnie zagrane 90 minut sędzia podyktował 4 karne przeciwko nam

Udało nam się wygrać 4 mecz w sezonie, a to dopiero 16 kolejka. Już lecimy po puchary

Oczywiście brak 10/0 był pełną kompromitacją dla nas jak zwykle
Od razu widać, że nie tylko potrafiłeś doskonale jako jedyny rozpoznać jak kompromitujący jest brak 10/0 ale również znalazłeś klucz do Ligi Mistrzów.
Unikać słuchania złych podszeptywaczy takich jak ja to moje posty na forum sprawiły, że gramy padakę od lat
Niektórzy nawet widzieli jak wysyłałem przed meczem z Piastem deprymujące sygnały dymne do Buhalika.

Niestety Lis widział jeden mój post na shoutboxie i to już wystarczyło do popełnienia juniorskiego błędu. Ale na szczęście na forum Jagi też są podszeptywacze i nie udało im się skorzystać z prezentu.
Ja wiem, że to boli ale drużyną z topu byliśmy lata temu i przez lata obniżaliśmy poziom sportowy więc mamy co mamy. Na szczęście trio zakontraktowało trenera z prawdziwego zdarzenia i będzie to wyglądało lepiej, ale błagam Cię Liga Mistrzów? Z kim? Niech może ci piłkarze zagrają pod rząd 10 dobrych spotkań zanim zaczniemy opowiadać banialuki o pucharze Daviesa
Defetyzm, stonka ziemniaczana i spekulanci zabrali nam Ligę Mistrzów