|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Także, jak Hyballa nawet osiągając super wyniki będzie chciał odejść, to naprawdę nie powinien nikt się dziwić. W Słowacji dokładnie tak było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Czerczesow mial dosc Polski. Chcial wracac do domu i wrocil.
Przyklad jednak nieco z dupy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
No tak, ale Czerczesowa to byla uznana marka w Rosji, on tam mial latwo o nowa prace.
Tymczasem Hyballa raczej do Bundesligi szybko nie trafi. Chyba, ze zrobi konkret wynik z Wisla. Ja bym byl spokojny o najlblizsze 2-3 lata jesli wyniki beda sie zgadzaly, a transfery beda na + a nie -. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko że otrzymał propozycję prowadzenia reprezentacji Rosji i to w dodatku przed mistrzostwami w własnym kraju. Wizja eliminacji ligi mistrzów z Legią w takiej sytuacji raczej go nie fascynowała.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Z Piastem wcale nie było kompromitacji to było świetnie zagrane 90 minut sędzia podyktował 4 karne przeciwko nam Udało nam się wygrać 4 mecz w sezonie, a to dopiero 16 kolejka. Już lecimy po puchary Oczywiście brak 10/0 był pełną kompromitacją dla nas jak zwykle ![]() Od razu widać, że nie tylko potrafiłeś doskonale jako jedyny rozpoznać jak kompromitujący jest brak 10/0 ale również znalazłeś klucz do Ligi Mistrzów. ![]() Unikać słuchania złych podszeptywaczy takich jak ja to moje posty na forum sprawiły, że gramy padakę od lat ![]() Niektórzy nawet widzieli jak wysyłałem przed meczem z Piastem deprymujące sygnały dymne do Buhalika. Niestety Lis widział jeden mój post na shoutboxie i to już wystarczyło do popełnienia juniorskiego błędu. Ale na szczęście na forum Jagi też są podszeptywacze i nie udało im się skorzystać z prezentu. Ja wiem, że to boli ale drużyną z topu byliśmy lata temu i przez lata obniżaliśmy poziom sportowy więc mamy co mamy. Na szczęście trio zakontraktowało trenera z prawdziwego zdarzenia i będzie to wyglądało lepiej, ale błagam Cię Liga Mistrzów? Z kim? Niech może ci piłkarze zagrają pod rząd 10 dobrych spotkań zanim zaczniemy opowiadać banialuki o pucharze Daviesa Defetyzm, stonka ziemniaczana i spekulanci zabrali nam Ligę Mistrzów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Próbujesz bronić idiotycznego założenia, że mamy w drużynie samych patałachów, którzy do niczego się nie nadają w związku z czym cokolwiek od nich wymagać może tylko głupi naiwniak. To było wytłumaczenie kopania się po czole w zeszłej rundzie i bezczelnego minimalizmu poprzedniego parodysty na stanowisku trenera. Kiedy przyszedł nowy trener te patałachy nagle maja siłę biegać, mają możliwość marnować kilka setek w meczu, więc może nie jest z nimi najgorzej, a kto wie czy nie może być jeszcze lepiej. Na tyle lepiej że nie będą bać się Rakowa czy Pogoni nie mówiąc o Legii. Defetyzm – postawa prezentująca niewiarę w powodzenie podejmowanych spraw, zakładanie porażki z góry, potocznie mówiąc - czarnowidztwo. Bo chyba nie rozumiesz, że taka postawa jaką prezentujesz gdyby dominowała w drużynie może mieć realny wpływ na wyniki i zniweczyć wszystko. W przeciwieństwie do stonki i spekulantów. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|