mitmichael napisał(a):

|
Czyli niestety mialem racje, zmobilizowali sie na derby z pasami + na wygranie w urodziny Sobola ale zydy sa w .... slabe i jak widac wygrana w derbach to zaden wyznacznik. Ehh ostatnie 3 mecze na ktorych bylem wszystkie przegrane, pecha przynioslem :/ dobrze, ze przynajmniej z gornej osemki nie wypadlismy, teraz czekac na Carrillo i na jego sposob zbudowania druzyny bo podstawy sa.
|
Sam sobie odpowiedziałeś
Markus napisał(a):

Kolejnym słabym punktem Wisły był dziś niestety trener - złe zmiany, bezsensowne trzymanie na boisku najsłabszych zawodników (Brożek, Halilovic), nie reagowanie na pasywna grę. Bałanyuk ich tam w sztabie trenerskim parzy? Grać gorzej niż dziś Brożek byłoby naprawdę wielką sztuką.
Czas też Panów Brożka i Boguskiego wysłać na zasłużoną emeryturę, a nie trzymać na siłę na boisku.
|
TOMEK 11 napisał(a):

|
Panie Sobol szacunek za wszystko, ale jeśli nie widzisz Pan padliny jaką prezentują od dłuższego czasu Boguski i Brożek i trzymasz ich Pan odpowiednio do 80 i 90, to coś tu jest nie tak, jest Wojtkowski, Małecki
|
I nie wchodziłbym w buty trenera, który widzi zawodników codziennie na treningach. Ilu było takich, którzy chcieli to Halilovicia, to Kostala, Balanyuka, który w Kielcach pokazał wielkie nic, czy Małeckiego bez formy? Widać tamci są jeszcze gorsi. Dowód w postaci tego jak dzisiaj wypadł Halilovic. Ewentualnie wpuściłbym Pereza za Halilovicia, ale po ostatnich jego "popisach" to niczego nie można być pewnym.
Myślę, że zagraliśmy jak z Craxą, może nawet ciut lepiej, a na pewno lepiej niż z Płockiem, tam była po prostu totalna kaszana. Różnica jest taka, że dzisiaj nie było Lloncha i graliśmy z Zagłębiem, które nam już na tyle nie pozwoliło plus lepiej operowało piłką z przodu. Ja widzę jakąś poprawę, chociaż ciężko oceniać, widać było, że walczyli, że nie było tylko lagi na Carlitosa, na plus coraz większe zagrożenie z naszych stałych fragmentów. Ramirez chyba olewał je na maxa. Gdyby Wasyl trafił przy tym rożnym to mógłby być nawet remis. Za mało czasu minęło by ferować cokolwiek. Przyjdzie Carrillo i mam nadzieję, że to ogarnie, choć łatwo mieć z tym składem nie będzie.
Moim zdaniem najlepsi na boisku to Imaz i Basha. Imaz na fali po derbach, a Basha jak zwykle bardzo przyzwoicie. Plus dla Carlitosa za bramkę i kilka fajnych podań. Najgorsi... chyba połowę składu bym wymienił: Halilovic, Boguski, Brożek, Arsenic, z ławki Bartosz, Bartkowski też się z dobrej strony nie pokazali. Ogółem większość zawodników bez formy i ten niepokojący problem z masowym odskakiwaniem piłek. Zobaczymy jak to nowy trener ogarnie. Dobrze, że przychodzi przerwa, oczy trochę odpoczną...