|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z mojego pkt widzenia (piknik z VIP) wczorajszy mecz wygadał następująco:
1. Nasi ruszyli na Zagłębie i bramka wisiała w powietrzu. 2. W tym momencie zastosowano broń gazową w postaci zadymienia i podtrucia naszych zawodników nieco wycieńczonych derbami. 3. Tamci podniesieni na duchu ruszyli na nas, mogli strzelić trzy. 4. Nadludzkim wysiłkiem woli wyrównaliśmy i mogliśmy walnąć do szatni, a dostaliśmy. 5. Bicie głową w mur. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przepraszam, ale dla mnie gra P.Brożka to sabotaż. Jak taki facet może grać cały mecz, to naprawdę tego nie rozumiem. Podobnie sprawa się ma z Boguskim. Haliloviciovi można wybaczyć, bo ma 22 lata. Naprawdę Sobol, nie koleżeństwo a aktualna forma się liczy. Brożek w tym sezonie, ani jednej bramki nie strzelił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak gra Llonch to od razu cały zespół gra szybciej i bardziej zdecydowanie, nikt nie chce szczególnie odstawać od kolesia z motorkiem w tyłku.
Ciekawe z czego wynika taka nagła obniżka formy Sadloka. Gra tak, że obecnie wymienianie jego jako kandydata do kadry brzmi jak żart. A jeszcze całkiem niedawno najlepszy lewy obrońca w lidze. ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Eh
wszyscy zwolennicy Tibora mogą chyba sobie odpowiedzieć, że niewystawianie go w I składzie przez Ramireza nie było sabotażem. po prostu widać, że chłopak jest słaby i tyle. Problemem był brak klasycznego defensywnego pomocnika - Velez kontuzja, LLonch kartki i tak naprawdę tyle............ No cóż polska ekstraklapa wczoraj w dupę od Zagłębia - to wygramy w Gdańsku...... Zza chmur widać jednak słońce - na II rundę wrócą Velez, Ivan, Kolar, okres przygotowawczy przepracuje Basha, Małecki po kontuzji czy Balanyuk i w końcu będzie w kim wybierać przy obsadzie zespołu..... Co zaś do samego meczu - ofensywne granie Arsenicia bez odpowiedniego zabezpieczenia ze strony defensywnego pomocnika zakończyło się olbrzymią dziurą w środku pola i łatwymi okazjami dla przeciwnika. Tibor - ten zawodnik nie daje nawet namiastki nadziei, że coś z niego będzie.... Boguś niestety słaby mecz - nie wiem jak bardzo słaby musi być Kostal skoro nie łapie się do składu....... Zobaczymy co z tego wszystkiego poskłada nasz nowy treneiro........... Co zaś do twierdzeń, że Carlitos odejdzie - to proste jak ktoś zapłaci tyle co za Brleka i to bez opóźnień to pewnie go sprzedamy........ Carlos ostatnio gra bardzo indywidualnie i często traci piłki w niezłych sytuacjach. Brożek niestety cały czas bez formy - wydawało mi się, że z Cracovią uda mu się cos strzelić, po 2 asystach miałem nadzieję ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten mecz chyba u niektórych ostudził zapędy, aby tu i teraz dać szanse Sobolewskiemu na prowadzenie drużyny do końca sezonu. Zero reakcji na boiskowe wydarzenia.
"Kibicom" z C gratuluje puszczenia z dymem co najmniej 30 000 zł. Takim sposobem nie zachęcicie kogokolwiek, aby wykładał na Wisłę nawet 100 000 zł miesięcznie jako pomniejszy sponsor. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nikogo nie chcę bronić, ale kiedyś Dukat przyznal że kary za race spłaca skwk. Ile w tym prawdy, trzeba pytać samego zainteresowanego.
A kara będzie i to na pewno duża. Legia dostala za dwukrotne przerwanie meczu 70 tys zlotych. Może ktoś też mnie poprawi. Po co poza racami na sektorze byly świece dymne? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Bardzo dobry mecz Świeszczoka. Nieźle Jagiełło i Czerwinski.
Najsłabiej duch w środku pola z Chorwacji. NIe podobała mi sie natomiast wymiana pozycji i podan piłkarzy Lubina. Wszystko robili szybciej mam wrażenie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ktoś musiał na prawdę "pomyśleć" by po serii kar za piro i dość dużej aferze w mediach po derbach robić taką oprawę w trakcie meczu. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
50-60 tys bez zamkniecia stadionu lub z zamknieciem w zawieszeniu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zawiodłem się też na Bartkowskim - ostatecznie zweryfikowal się jesienią jako bardzo słaby prawy obrońca. Zero dryblingu, kiwki, źle podaje, nie radzi sobie z zawodnikami, którzy cokolwiek potrafią. W tym momencie zaliczam go do drugiego złego transferu Junco, po Ze Manuelu. To marny poziom Cywki, nie rokujacy w żadnym razie na poprawę w przyszłości.
Ostatnio edytowane przez Markus : 18.12.2017 o godz. 16:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Bo Bartkowski to przecietny obronca, w sam raz na ławkę i tyle. Cywka jest jeszcze gorszy... taka sytuacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Fajnie za to prezentował się wczoraj Alan Czerwiński. Z tego co pamietam to był już on dogadamy z Wisłą w zimie zeszłego sezonu, a nagle postanowił zostać w Katowicach i po sezonie przeniósł się do Lubina. A my z braku laku wzięliśmy Bartkowskiego i dziś możemy żałować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Co do Cywki, to wygląda na to, że jest na wylocie, skoro na prawą obronę jest trzeci w kolejce, a w środku pomocy w tym sezonie nawet nie zagrał. Wygląda na to, że nawet w meczu, w którym nie mogliby zagrać łącznie Llonch, Velez, Perez, Basha, Halilović, Wojtkowski, nie dostałby ponownej szansy w środku pola (mniejsza czy ofensywnie, czy defensywnie), prędzej w składzie znalazłaby się maskotka Smoka Wawelskiego. Trochę szkoda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oto oczywiscie pelna wypowiedz o Tiborze z mojego postu : ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Bardzo fajny mecz Bartłomieja Pawłowskiego, brakuje nam tego typu grajka, taka upragniona dla nas "dziesiątka". Lubin miał dużo szybszych piłkarzy, wydaje się że siadła kondycja, może to pokłosie meczu z ickami, może trudy sezonu, albo kwestia przygotowania przez Jodara.
Myślę że szczyt wybiegania Wisła osiągnęła na początku sezonu, stąd te KIko time'y. Np. w pierwszym meczu z pejsami Wisła strzelała dopiero w końcówce, za to ostatnie wielkie zwycięstwo zostało wypracowane we wcześniejszej fazie, no i od dobrych kilku meczy Wisła już nie ma tak piorunujących końcówek... Jedno co lepsze w dwu ostatnich meczach w porównaniu z mizerią zagrana przeciw Płockowi to fakt, że chociaż Wiślacy wciąż biegają wolno, to lepiej się ustawiają, częściej zbierając bezpańskie piłki. Szczerze, jestem niemal pewien że Carlitos odejdzie w przerwie zimowej i Carillo będzie musiał znaleźć nowego egzekutora lub zaczarować Bałaniuka/Kolara. Wierzę jednak, że Junco szuka następcy już od dobrych kilku miesięcy. Oczywiście nie obraziłbym się też, tj.bardzo bym się ucieszył, gdyby jakimś cudem udało się Hiszpana zatrzymać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jeśli myślicie ze kibice odpalili te race bez porozumienia z klubem to gratulacje...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sobola jakoś tym zaskoczyli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/283/news2...ec-klubow.html
Komisja Ligi napisał(a):
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 21.12.2017 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Te kary to jest śmiech na sali...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pisalem, ze takie kary beda
nawet podalem wyzsze widelki, bo tak sie spodziewali... Pepe, zawieszenie jest na pol roku, a zakaz bedzie dotyczyl WEJSCIA (jednego) na mecz. Czyli jesli w przeciagu pol roku cos sie wydarzy na C co bedzie skutkowac odwieszenia kary (prawdpodobnie musza to byc race, bo za to jest kara) to jeden mecz na c bedzie bez osob obecnych na meczu z Zaglebiem. |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ale tam jest info o meczu z Górnikiem nie Zagłębiem, pomyłka czy co?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Choć tyle dobrze, że finansowo to nas oszczędzili. |
|
|
|