|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Obecnie tak. Wymieniliśmy większość kadry na anonimów którzy przyszli za darmo pojęcia nie mając o ekstraklasie. Nie zrozum mnie źle - Junco ich ekstra wyselekcjonował jak na nasz brak kasy, każdy piłkarz coś tam sobą prezentuje, choćby na papierze. Każdy ma też mniejsze lub większe "ale", powód dla którego trafienie do mało zamożnej Wisły to dla niego (często ostatnia) szansa.
Mam przypominać jak rozpieszczeni totalni idioci szydzili z Carlitosa i wylewali na klub wiadra pomyj w temacie transferowym? Idioci nie dlatego, że się na nim nie poznali (nikt nie oczekiwał raczej że tak odpali), ale dlatego bo udawali że nie wiedzą czemu robimy yakie transfery. Nie toleruję jadu płynącego od tych kretynów teraz tak jak nie tolerowałem go wcześniej. Po co to pompowanie balonika kiedy brak racjonalnych ku temu przesłanek? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|