The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2017, 11:55
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
siema. tematy meczowe, które robiliście moim zdaniem jak najbardziej na +
- był czas ich powstawania i o to chyba większość użytkowników tych "spinających" się ma pretensje.
nie raz temat powstawał dzień-dwa przed meczem. jeśli o to chodzi to moim zdaniem powinny się pojawiać najpóźniej 1-2 dni po poprzednim meczu. chodzi o to żeby można było wyrazić opinie na temat poprzedniego meczu, ale także zacząć "komentować" przygotowania do meczu następnego. może nie spójnie to napisałem, ale mam nadzieję że zrozumiale.
jeśli temat trzyma poziom nie ważne kto będzie go zakładał.
pozdrawiam
Rozumiem.
Ciężko jednak zdobyć, poszukać informacji o zbliżającym się meczu już dzień lub dwa po poprzednim. Często w temacie staram się zamieścić kto zagra lub kto nie zagra ze względu na uraz lub inne przypadki. Wiadomo, pauza za kartki jest już zaraz wiadoma. Jednak to czy Pan X ma kontuzję po meczu czy nabawi się jej we wtorek a ja go opiszę lub wystawię do składu to często mija się to z prawdą.

Wcześniej Ekstraklasa wyznaczała sędziów danych spotkań, teraz praktycznie robi to dzień lub dwa przed meczem a to też czasem zamieszczamy.

Ale ogólnie wiem o czym mowa.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów