The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2017, 19:12
Ogólnie są niezłe, ale wole Czerepacha
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.06.2017, 19:49
Płaczecie że tematy pojawiają się zbyt późno a zamiast ciekawej dyskusji 90% postów w stylu: " będzie wpier... ", " pojedziemy ich ", " będzie ciężko ", " śniło mi się że... " itp. Rzeczowej dyskusji jak na lekarstwo. Fajnie by było podać kursy oferowane przez bukmacherów. Po meczu warto by uzupełnić temat o statystyki meczu ( ze strony ekstraklasy np. ). Można by wtedy coś analizować a nie ograniczać się do narzekania/chwalenia piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.06.2017, 21:21
GBO napisał(a):Wyświetl post
Płaczecie że tematy pojawiają się zbyt późno a zamiast ciekawej dyskusji 90% postów w stylu: " będzie wpier... ", " pojedziemy ich ", " będzie ciężko ", " śniło mi się że... " itp. Rzeczowej dyskusji jak na lekarstwo. Fajnie by było podać kursy oferowane przez bukmacherów. Po meczu warto by uzupełnić temat o statystyki meczu ( ze strony ekstraklasy np. ). Można by wtedy coś analizować a nie ograniczać się do narzekania/chwalenia piłkarzy.
A co ma czas wstawienia tenatu do poziomu rozmowy? Bo jesli nie chcesz czytac glupich komentarzy to powinieneś zupelnie odciąć się od internetu.

A co do meritum. To meczowe grafiki są świetne. Treść również, choc czasem zmniejszyłbym czcionkę bo tekst wydaję się okropnie długi. Można jeszcze podrzucac w temacie linka do bramek z ostatnich meczow np z ekstraklasa.tv

Ale żeby nie bylo tak różowo to przychylam się do glosow, że temat meczowy powinien być otwierany dzien-dwa po ostatnik spotkaniu.
Jak nie ma czasu na grafikę to zawsze można ją z czasem uzupełnić i tyle.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 05.06.2017, 21:37
jako że jak sądzę mój trolling spowodował powstanie tego tematu , to chciałem napisać że tematy które robisz są zajebiste i wielokrotnie to propsowałem !

tak jak napisało wielu przedpiszców, problemem jest czas, bo tematu czasem nie ma i nie ma , a jak założy ktoś inny bo już sie nie doczeka to jest hejtowany

temat powinien pojawiać się mniej więcej w połowie dystansu pomiedzy poprzednim meczem a następnym , za wcześnie (ktos proponował dzień po poprzednim meczu) spowodowałoby że dyskusja o poprzednim meczu prawdopodobnie szła by na dwa tematy

ogólnie to jak już kiedyś napisałem tematy meczowe robisz tak zajebiste, że w "normalnych" gazetach nie ma tak rozbudowanej zapowiedzi meczu , więc krytykanci powinni zamknąć ....y i tyle

tylko na Boga nie dawajcie banów jak tylko ktoś się z czymś nie zgadza

a forumowicze którzy sami donoszą tzn w postach sugerują że komuś należy się ban to... pojade klasykiem "To jest jakby w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków"
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 06.06.2017, 06:22
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):
a forumowicze którzy sami donoszą tzn w postach sugerują że komuś należy się ban to... pojade klasykiem "To jest jakby w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków"
Wiem, że do mnie pijesz, bo już to napisałeś gdzie indziej. Więc przystopuj. Nie będziesz mnie, pajacu, obrażał. Napisałam delikatnie, że nie zdziwiłabym (ani nie obraziła), gdybyś wyleciał stąd w kosmos, bo piszesz dużo, głupio i prowokujesz. Jeśli to dla Ciebie jest donoszenie, to musisz mieć z tym jakiś problem - może złe wspomnienia, hm? Ach, no i swoje zdanie podtrzymuję: weź spierdalaj

EOT
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.06.2017, 06:29
Arkadiusz.Czerepach Za to ty zrobiłeś mega ujowy! nawet ci się nie chciało wpisać daty i o której mecz o reszcie już nie wspominając
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 06.06.2017, 06:56
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Arkadiusz.Czerepach Za to ty zrobiłeś mega ujowy! nawet ci się nie chciało wpisać daty i o której mecz o reszcie już nie wspominając

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...5&postcount=86

ile razy mam tłumaczyć żebyś zatrybił ?
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 06.06.2017, 07:01
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że do mnie pijesz, bo już to napisałeś gdzie indziej. Więc przystopuj. Nie będziesz mnie, pajacu, obrażał. Napisałam delikatnie, że nie zdziwiłabym (ani nie obraziła), gdybyś wyleciał stąd w kosmos, bo piszesz dużo, głupio i prowokujesz. Jeśli to dla Ciebie jest donoszenie, to musisz mieć z tym jakiś problem - może złe wspomnienia, hm? Ach, no i swoje zdanie podtrzymuję: weź spierdalaj

EOT
No proszę. To teraz administracja może udowodnić, że nie ma równych i rowniejszych. Za soczyste "weź spierdalaj" należy się chyba również soczysty ban, niezależnie od stażu, nie jest tak?

W kosmos z nią.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 06.06.2017, 08:53
Nie będę sie z Tobą wdawać w dyskusje na żenującym poziomie, wybacz.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 06.06.2017, 09:03
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
No proszę. To teraz administracja może udowodnić, że nie ma równych i rowniejszych. Za soczyste "weź spierdalaj" należy się chyba również soczysty ban, niezależnie od stażu, nie jest tak?

W kosmos z nią.
Dlaczego? Przeciez to oznacza nic innego jak : Zostaw mnie w spokoju, idz sobie !
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 06.06.2017, 09:07
Czy TIR_DO_SŁUBIC i Arkadiusz.Czerepach, to aby nie jest jedna i ta sama osoba?
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.06.2017, 09:11
Jeszcze ashkeczup i wiktorpiekarski We 4 ten sam poziom gimbazy.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 06.06.2017 o godz. 09:11.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.06.2017, 12:33
1. Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać taki temat?
Pasuje mi tak jak to robi WIZŁAZWE.
2. Co chciałbyś w nim przeczytać?
Pasuje mi to co wypisuje WIZŁAZWE. (składy, nieobecności, zagrożenia, krótka historia)
3. Co należy zmienić, co zostawić?
Ostatnio pojawiły się komentarze ekspertów - zbędne mi to.
4. Jakieś nowości? Analizy?
Analizy to już w komentarzach czytamy
5. Kiedy powinien pojawiać się temat?
Najlepiej dzień po ostatnim meczu.
6. Mam wyjeebane, nabijam posty a treść mnie nie interesuje.
Mam wyjeeebane na offtop

Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 06.06.2017, 13:11
Moje zdanie jest niezwykle oryginalne - temat meczowy służy do dyskusji forumowiczów o meczu.

Generalnie jest mi więc wszystko jedno kto i jak go założy, a także ile informacji i według jakiego standardu zamieści, bo chodzi o to, żeby było gdzie dyskutować. Należy odróżnić temat meczowy od artykułu czy wprowadzenia meczowego. Oczywiście szanuję robotę, jaką wykonuje WISŁAZWE, ale nie powinna być ona warunkiem do tego, aby temat meczowy miał się pojawić (w ogóle lub z dużym opóźnieniem).

Założenie tematu meczowego to czynność czysto techniczna, która powinna zostać zrealizowana najpóźniej dzień po poprzednim meczu, a nic nie stoi na przeszkodzie, aby swoje informacje WISŁAZWE zamieszczał (np. w treści wątku) wtedy, kiedy je po prostu spokojnie opracuje.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 06.06.2017, 13:13
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze ashkeczup i wiktorpiekarski We 4 ten sam poziom gimbazy.
Jestem takim gimbusem, jak ty nie jesteś śmieciarzem
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.06.2017, 13:27
To spoko, że się przynajmniej przyznajesz bo ja smieciarzem nie jestem. Jeśli zaś nawiazujesz do naszej rozmowy z sb, to podanie mojej profesji jako smieciarza miało na celu wywołanie u Ciebie beki z czyjejś profesji. Żadna praca nie hanbi jeśli masz na utrzymaniu rodzinę czy nawet siebie samego ale skąd gimb jak Ty może o tym wiedzieć. Pozyjesz, zrozumiesz.
Odpowiedz cytując
Laszi
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2006

Stary 06.06.2017, 15:08
Domyślam się, że ZWE chce jak najpóźniej wrzucać temat meczowy ze względu na to, że większość nie czyta pierwszej strony w danym temacie jak jest ich już kilka .Dzień po meczu nie ma grafik i statystyk, setka wpisów się pojawi zanim zrobią grafiki, a jak grafiki i statystyki się pojawią to nikt nie zauważy. Pytanie więc do modów czy dali by rade 'przykleić' pierwszy post na każdej stronie tematu tak jak to jest zrobione z ankietami. Pierwszy wpis będzie uzupełniany, a reszta może wylewać żale do woli
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 06.06.2017, 15:57
Laszi napisał(a):Wyświetl post
Domyślam się, że ZWE chce jak najpóźniej wrzucać temat meczowy ze względu na to, że większość nie czyta pierwszej strony w danym temacie jak jest ich już kilka .Dzień po meczu nie ma grafik i statystyk, setka wpisów się pojawi zanim zrobią grafiki, a jak grafiki i statystyki się pojawią to nikt nie zauważy. Pytanie więc do modów czy dali by rade 'przykleić' pierwszy post na każdej stronie tematu tak jak to jest zrobione z ankietami. Pierwszy wpis będzie uzupełniany, a reszta może wylewać żale do woli
O! I to uważam za pomysł idealny, jeśli tylko jest możliwy do stworzenia.

Generalnie to ja na miejscu administracji zabrałbym się za nagradzanie tych, którzy coraz częściej w tematach dyskusyjnych, robią wycieczki słowne do innej persony. Nikogo wasze pyskówki nie obchodzą, macie od tego miejsce w prywatnych wiadomościach. Uważam, że takie szkodniki powinny być eliminowane, skoro nie potrafią zachowywać się odpowiednio.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 06.06.2017, 16:33
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
To spoko, że się przynajmniej przyznajesz bo ja smieciarzem nie jestem. Jeśli zaś nawiazujesz do naszej rozmowy z sb, to podanie mojej profesji jako smieciarza miało na celu wywołanie u Ciebie beki z czyjejś profesji. Żadna praca nie hanbi jeśli masz na utrzymaniu rodzinę czy nawet siebie samego ale skąd gimb jak Ty może o tym wiedzieć. Pozyjesz, zrozumiesz.
Rzucanie na prawo i lewo gimbem rzeczywiście świadczy dobrze o twoim statusie, rodzina pewnie byłaby dumna, bo przecież nie ma to jak się dowartościować. W ogóle nie wiem po co mnie wciągałeś do tej dyskusji. Wiesz dobrze, że zawsze chętnie wysłucham argumentów, natomiast "z kimś takim jak ty nie będę dyskutował" nie jest dla mnie argumentem- jest żałosne i to też nie raz powtarzałem.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.06.2017, 16:37
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Rzucanie na prawo i lewo gimbem rzeczywiście świadczy dobrze o twoim statusie, rodzina pewnie byłaby dumna, bo przecież nie ma to jak się dowartościować. W ogóle nie wiem po co mnie wciągałeś do tej dyskusji. Wiesz dobrze, że zawsze chętnie wysłucham argumentów, natomiast "z kimś takim jak ty nie będę dyskutował" nie jest dla mnie argumentem- jest żałosne i to też nie raz powtarzałem.
bardzo bym prosił kolegów o zaprzestanie tego typu wycieczek w tym temacie. Staramy się zebrać potrzebne nam informacje na przyszły sezon, aby lepiej przygotowywać tematy meczowe. Przejdzcie na pw
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 06.06.2017, 16:38
jonaf napisał(a):Wyświetl post
bardzo bym prosił kolegów o zaprzestanie tego typu wycieczek w tym temacie. Staramy się zebrać potrzebne nam informacje na przyszły sezon, aby lepiej przygotowywać tematy meczowe. Przejdzcie na pw
Zaczepiony czułem obowiązek odpowiedzieć
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 07.06.2017, 08:03
Tematy meczowe powinny być jak do tej pory. Po co w ogóle pytać? Trzeba było wykasować tamten żałosny temacik i założyć normalny jak zwykle. Nie byłoby zamieszania.
Na pewno nie chcę jarmarcznej hucpy Czerepacha. Czy ten gość musi zawsze mącić?
Na zdjęciu ma pasiaki. Więc nic dziwnego.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 07.06.2017, 08:13
Ja kdla mnie tematy meczowe sa rewelacyjne w takiej formie w jakiej istnieja obecnie. Lubie tez te "opinie ekspertow".
Jedyny raz kiedy mi sie nie podobal temat meczowy to ten przed derbami kiedy autor okazal swoje kompleksy wzgledem Cracovii.
My jestesmy Wisla Krakow i jesli ktos powinien miec kompleksy to raczej Cracovia do nas a nie my do nich.

Ogolnie jednak ocena tematow meczowych z mojej strony jest ze wszechmiar pozytywna.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 12.07.2017, 13:18
Halo Zwe i W.S jest szansa aby to wy robiliście dalej meczowe? Odwalacie kawał roboty, niektórym użytkownikom to pasi np.mnie a niektórym nie np.pysio.A nie chce by jakieś lemingi tym się zajmowały, które są bez ładu i składu tematy przez nich zakładane.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.07.2017, 13:30
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Halo Zwe i W.S jest szansa aby to wy robiliście dalej meczowe? Odwalacie kawał roboty, niektórym użytkownikom to pasi np.mnie a niektórym nie np.pysio.A nie chce by jakieś lemingi tym się zajmowały, które są bez ładu i składu tematy przez nich zakładane.
Robimy swoje nadal. Tematy meczowe będą pojawiać się wcześniej niż dotychczas.
Zawsze ktoś z trójki ja, jonaf lub W.S odpowiedni temat założy.

Wychodząc na przeciw forumowiczom temat meczowy Wisła Kraków - Termalica Nieciecza pojawi się w niedziele wieczorem, lub w poniedziałek do południa. Ze względu na to, że chcemy uzupełnić dane po niedzielnym meczu naszych rywali, oraz dopisać analizę naszych wyczynów w pierwszej kolejce.

Mogę zapewnić, że cały zarys tematu oraz analiza przeciwnika jest już zrobiona i będzie modyfikowana po spotkaniu Bruk-Bet -Jagiellonia.

Pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 12.07.2017, 13:39
Super!! dzięki.Jestem zadowolony! oby tak dalej
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.07.2017, 16:10
To ja mam kilka uwag, kosmetycznych.
Nie wiem jak wam ale u mnie są strasznie duże dziury pomiędzy akapitami. Może to wynika z wrzucenia tekstu z łorda i dziury są straszne. Da się zmniejszyć ? A druga rzecz - grafiki są super ale też czasami są duże i źle się to czyta na małym laptopie. Nie wiem, może mniej tła zepsuje efekt ale możecie też spróbować inaczej. I czasem niektóre litery (kolor) są mało czytelne.
A z nowych pomysłów. Marzyłoby mi się przy każdym meczu (albo może chociaż przy meczu domowym) żeby zrobić jednego piłkarza "bohaterem odcinka". Krótka rozmowa, jego typy co wyniku, co tam słychać w szatni itp. Pewnie to za dużo i dzisiaj nie ma już tylu zaangażowanych Wiślaków ale gdyby byli chętni...
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.07.2017, 17:15
Sugerowałbym, aby użyć innego koloru czcionki na grafice podsumowującej transfery obu drużyn. Na telefonie jest to zupełnie nieczytelne, a i na komputerze nie jest lepiej.

Poza tym wiadomo, tematy są zaje***, jedyne co kuleje to termin zakładania tematów. 2-3 dni po ostatnim meczu i min 4 dni przed następnym to mus.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.07.2017, 17:26
Lotto nie jest aktualnie już chyba sponsorem ekstraklasy, a jest na grafikach. Czasem czcionka jest nieczytelna. Można temat zakładać wcześniej, a stopniowo edytować pierwszy post.

Chciałem bardzo podziękować za tę pracę, bo dzięki temu forum żyje i chce się na nie wchodzić.

Ja nie donoszę, więc zwrócę się bezpośrednio do użytkowników o dużym dystansie do poważnych wypowiedzi: dla Was też jest miejsce na forum i wnosicie tu na pewno sporo kolorytu (np. posty o tym, że nowy bramkarz zły, bo nie obronił karnego w debiucie - wryło mi się w pamięć), ale znajcie swoje miejsce. Ton forum powinni nadawać użytkownicy poważniejsi, starsi, którzy poświęcają czas (ZWE & co.).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.07.2017, 17:37
Lotto i Ekstrakalsa podpisały list intencyjny na przyszł sezon - dalej będą sponsorem na nowy seozn 2017/18
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów