The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2017, 11:38. Podsumowanie tematów meczowych.
Witam,
w związku z tym, że już nie raz wywiązała się dyskusja na temat tego, kto ma monopol na zakładanie tematów meczowych założyłem taki temat abyśmy w nim wspólnie mogli podyskutować na temat tego, co się komu podoba a co nie.

Dlatego pytania do was.

1. Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać taki temat?
2. Co chciałbyś w nim przeczytać?
3. Co należy zmienić, co zostawić?
4. Jakieś nowości? Analizy?
5. Kiedy powinien pojawiać się temat?
6. Mam wyjeebane, nabijam posty a treść mnie nie interesuje.

Z racji tego, że pewnie na 100% użytkowników forum, 50% jest aktywna a może 25% bierze czynny udział w dyskusji wiadome, że każdemu dogodzić się nie da. Ale wychodzę z inicjatywą aby poznać wasze zdanie, opinie, sugestie. Nie każe wam wychwalać tematów meczowych, itd.. Chce poznać wasze zdanie na ten temat.

Jeżeli oczywiście ktoś ma jakieś pomysły, chciałby się wykazać w jakimś stopniu pomóc, itp - jak najbardziej jestem otwarty na takie propozycje.

Zaznaczam jednocześnie, że nie mam monopolu na tematy meczowe, wydaje mi się jednak, że w pewnym stopniu wyznaczyliśmy jakiś standard, który jest akceptowalny przez pewną cześć czytelników forum.

Pozdrawiam.

Z tego miejsca pragnę również podziękować
W.S - za ogranięcie grafiki
jonaf- za dostarczanie statystyk oraz ciekawostek.

Liczę na konkretny odzew, chociaż cudów się nie spodziewam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.06.2017, 11:46
Ogólnie to.jestem przeciwnikiem monopolu ale w tej kwestii jestem za. Robisz kozackie tematy meczowe a W.S kozackie grafiki i chciałbym aby tak to wyglądało.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 05.06.2017, 11:47
Tematy meczowe bardzo dobre. Nic nie zmieniac...tylko sie nie opierdalac
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.06.2017, 11:48
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tematy meczowe bardzo dobre. Nic nie zmieniac...tylko sie nie opierdalac
O to to 1906% poparcia
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.06.2017, 11:50
siema. tematy meczowe, które robiliście moim zdaniem jak najbardziej na +
- był czas ich powstawania i o to chyba większość użytkowników tych "spinających" się ma pretensje.
nie raz temat powstawał dzień-dwa przed meczem. jeśli o to chodzi to moim zdaniem powinny się pojawiać najpóźniej 1-2 dni po poprzednim meczu. chodzi o to żeby można było wyrazić opinie na temat poprzedniego meczu, ale także zacząć "komentować" przygotowania do meczu następnego. może nie spójnie to napisałem, ale mam nadzieję że zrozumiale.
jeśli temat trzyma poziom nie ważne kto będzie go zakładał.
pozdrawiam

edit: dawanie banów za to że ktoś " inny" założył temat meczowy to mega głupota a podobno się zdarzyło.
tolerowani są idioci, kłamcy i osoby wyzywające zawodników klubu a ban leci do kogoś kto temat założył i nie ważne jaki by on nie był
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 05.06.2017 o godz. 11:52.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 05.06.2017, 11:55
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
siema. tematy meczowe, które robiliście moim zdaniem jak najbardziej na +
- był czas ich powstawania i o to chyba większość użytkowników tych "spinających" się ma pretensje.
nie raz temat powstawał dzień-dwa przed meczem. jeśli o to chodzi to moim zdaniem powinny się pojawiać najpóźniej 1-2 dni po poprzednim meczu. chodzi o to żeby można było wyrazić opinie na temat poprzedniego meczu, ale także zacząć "komentować" przygotowania do meczu następnego. może nie spójnie to napisałem, ale mam nadzieję że zrozumiale.
jeśli temat trzyma poziom nie ważne kto będzie go zakładał.
pozdrawiam
Rozumiem.
Ciężko jednak zdobyć, poszukać informacji o zbliżającym się meczu już dzień lub dwa po poprzednim. Często w temacie staram się zamieścić kto zagra lub kto nie zagra ze względu na uraz lub inne przypadki. Wiadomo, pauza za kartki jest już zaraz wiadoma. Jednak to czy Pan X ma kontuzję po meczu czy nabawi się jej we wtorek a ja go opiszę lub wystawię do składu to często mija się to z prawdą.

Wcześniej Ekstraklasa wyznaczała sędziów danych spotkań, teraz praktycznie robi to dzień lub dwa przed meczem a to też czasem zamieszczamy.

Ale ogólnie wiem o czym mowa.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 05.06.2017, 11:58
Osobiście uważam, że tematy meczowe powinny być zakładane tylko przez Ciebie albo W.S, ponieważ potem dochodzi do takiej sytuacji jak w ostatnim meczu, gdzie nie można tego czegoś nazwać tematem

Jedyne czego mi brakuje to paru zdań o statystyce ostatnich spotkań i oceny bukmacherskiej spotkania

Ważny jest też czas powstania tematu, przynajmniej dwa- trzy dni przed meczem.
Ostatnio edytowane przez heoij : 05.06.2017 o godz. 12:05.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.06.2017, 12:00
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem.
Ciężko jednak zdobyć, poszukać informacji o zbliżającym się meczu już dzień lub dwa po poprzednim. Często w temacie staram się zamieścić kto zagra lub kto nie zagra ze względu na uraz lub inne przypadki. Wiadomo, pauza za kartki jest już zaraz wiadoma. Jednak to czy Pan X ma kontuzję po meczu czy nabawi się jej we wtorek a ja go opiszę lub wystawię do składu to często mija się to z prawdą.

Wcześniej Ekstraklasa wyznaczała sędziów danych spotkań, teraz praktycznie robi to dzień lub dwa przed meczem a to też czasem zamieszczamy.

wiadomo żę takich informacji nie uzyskasz ale można rozwiązać to w ten sposób że robić edycje pierwszego posta jakaś grubszą czcionką czy coś tylko wiadomo że trochę czasu będzie trzeba poświecić na takie tematy. w każdym bądź razie mi wasze tematy odpowiadają i są na mega +. przejrzyste grafiki treść itp jedyny minusik to właśnie kiedy był zakładane.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 05.06.2017, 12:07
heoij napisał(a):Wyświetl post
Osobiście uważam, że tematy meczowe powinny być zakładane tylko przez Ciebie albo W.S, ponieważ potem dochodzi do takiej sytuacji jak w ostatnim meczu, gdzie nie można tego czegoś nazwać tematem

Jedyne czego mi brakuje to paru akapitów o statystyce ostatnich spotkań i oceny bukmacherskiej spotkania

Ważny jest też czas powstania tematu, przynajmniej dwa- trzy dni przed spotkaniem.

Statystyce spotkań tzn?
Brak wyników np ostatnich pięciu spotkań? Co rozumiesz po przez brak statystyk?

Odnośnie oceny bukmacherskiej.
Skontaktowałem się swego czasu z firmą LV Bet z zapytaniem czy w ramach np statystyk kto/kiedy/jak strzela oraz kursy spotkań mogliby nam dostarczać w zamian za osobną grafikę oraz umieszczenie ich logo na grafikach meczowych w zapowiedzi.

Z tego co się dowiedziałem na chwilę obecną nie ma takiej możliwości ze względu na to, że może to już być forma reklamy (co jest zabronione) oraz obowiązuje ich umowa z wislakrakow.com w której zawarte są pewne punkty w których nie mam mowy o tematach meczowych

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.06.2017, 12:07
Ja też, mimo, że bardzo doceniam waszą robotę i zaangażowanie, świetne grafiki i research to jestem za:

- uruchomieniem tematu meczowego jak najszybciej.

Sytuacje, gdy temat pojawiał się na "chwilę" przed meczem są na dłuższą metę nie do obronienia.

Na pewno da się pierwszy post w temacie wielokrotnie edytować.
Rozpocząć więc od:
Przeciwnik, termin... a potem stopniowo uzupełniać informacje.

Czekanie prawie do końca z tym kto się nabawi kontuzji, kto będzie sędziował, zabija temat.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.06.2017, 12:11
heoij napisał(a):Wyświetl post

Jedyne czego mi brakuje to paru zdań o statystyce ostatnich spotkań i oceny bukmacherskiej spotkania

Ważny jest też czas powstania tematu, przynajmniej dwa- trzy dni przed meczem.
Ocenę bukmacherską też proponowałem, chciałem proponować jedną możliwość na dany mecz [ over bramkowy/kartkowy, X do przerwy, handicapy] - ale nie zostało to wprowadzone w tym sezonie. Ja osobiście byłbym rad, jakbym mógł przygotować parę zdań na ten temat. na razie nie dostałem pozwolenia

Statystyki ostatnich meczy czasem ciężko znaleźć. Strony, które wykorzystuje w bukmacherce bardzo często ligi PL traktują po macoszemu i trzymają dane z maks 1-2 sezonów wstecz. Mówię o ogólnych statystykach, nei tlyko o strzałach czy posiadaniu piłki

Często też ja daję później informacje nt. meczu - bo czekam na komunikat Klubów dotyczący kontuzji. Niektóre Kluby wręcz informują, że nie zagra gracz X czy Y, a inne do samego meczu nie podają kontuzjowanych. Cóż zrobić - można tylko przypuszczać, że nie zagra X, bo w ostatnim meczu zszedł z powodu kontuzji.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
kalafior1993
Member

Od: 04.2016

Stary 05.06.2017, 12:23
Niech zostanie tak jak jest. ZWE powinien mieć monopol na meczowy bo robi najlepszy. Przeczytać chciałbym ciekawostki dotyczące przewidywanych składów i 18 meczowych. Po za tym co to jest czyli analiza, statystyki, opinie jak np Pana Treli i Wojtowicza. Temat meczowy ciut wcześniej niż jak to bywało czasami że w dzień meczu, najlepiej tak 2 dni przed
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 05.06.2017, 12:30
Rozumiem.

No ale właśnie od tego jest dyskusja, żeby wciągu niej wklejać informacje o sędziach, czy graczach którzy wciągu tygodnia wypadli przez kontuzje. Post główny powinien zostać stworzony jak najszybciej, a do niego można dodawać informacje + dodawać osobny post w wątku, że został wyznaczony sędzia spotkani. Temat powinien się pojawiać na początku tygodnia.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 05.06.2017, 12:39
Jak dla mnie te tematy ZWE są idealne, fajnie się to czyta, jedynie do poprawy to, żeby pojawiały się wcześniej, ale zdaje sobie sprawę, że każdy ma życie.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.06.2017, 13:04
WISŁAZWE - powinieneś mieć monopol na tworzenie tematów meczowych i powinny one być w dokładnie takiej formie, jak były.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 05.06.2017, 13:18
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Ocenę bukmacherską też proponowałem, chciałem proponować jedną możliwość na dany mecz [ over bramkowy/kartkowy, X do przerwy, handicapy] - ale nie zostało to wprowadzone w tym sezonie. Ja osobiście byłbym rad, jakbym mógł przygotować parę zdań na ten temat. na razie nie dostałem pozwolenia

Statystyki ostatnich meczy czasem ciężko znaleźć. Strony, które wykorzystuje w bukmacherce bardzo często ligi PL traktują po macoszemu i trzymają dane z maks 1-2 sezonów wstecz. Mówię o ogólnych statystykach, nei tlyko o strzałach czy posiadaniu piłki

Często też ja daję później informacje nt. meczu - bo czekam na komunikat Klubów dotyczący kontuzji. Niektóre Kluby wręcz informują, że nie zagra gracz X czy Y, a inne do samego meczu nie podają kontuzjowanych. Cóż zrobić - można tylko przypuszczać, że nie zagra X, bo w ostatnim meczu zszedł z powodu kontuzji.
''Pozowolenie'' było uwarunkowane odpowiedzią LV BET. Skoro nie ma takiej możliwości to za pewne od przyszłego sezonu będziemy z tego korzystać.

A jak oceniacie pomysł z analizą ekspertów? Do te pory udział w tym wzięli Michał Trela, Grzegorz Wojtowicz oraz Mateusz Miga.
Porzucić ten pomysł? Na zasadzie ''jak będę chciał poczytać co myśli Michał Trela, to kupie sobie gazetę?'' ITP?

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 05.06.2017, 13:19
Chyba wszyscy wiemy, ze nie ma nad czym się rozwodzić i tak naprawde do czego się tam przyczepić ( osobiscie mi nie leżała analiza Zmiętego...no ale w sumie widać, że zmienił się wiatr i powiewa już w dobrą stronę)

Problemem jest czas, nie wiem czy to czaisz ZWE ?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.06.2017 o godz. 13:24.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.06.2017, 13:26
''Pozowolenie'' było uwarunkowane odpowiedzią LV BET. Skoro nie ma takiej możliwości to za pewne od przyszłego sezonu będziemy z tego korzystać.
Akurat od 1 lipca dostęp do stron bukmacherskich będzie znacznie ograniczony. Zostanie na rynku 7 bukmacherów. Rozumiem, że forum ma swojego bukmachera. Rozumiem tez to, że nie chcą, aby ktoś brał to za reklamę. Ale nit nei wymaga pisania, że można zagrać to u buka XYZ - można napisać ogólnie - "w sieci można zagrać dane zdarzenie po kursie ~4,5" - wilk syty i owca cała

A jak oceniacie pomysł z analizą ekspertów? Do te pory udział w tym wzięli Michał Trela, Grzegorz Wojtowicz oraz Mateusz Miga.
Porzucić ten pomysł? Na zasadzie ''jak będę chciał poczytać co myśli Michał Trela, to kupie sobie gazetę?'' ITP?
Jak najbardziej na plus
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 05.06.2017, 13:32
Witam,
w związku z tym, że już nie raz wywiązała się dyskusja na temat tego, kto ma monopol na zakładanie tematów meczowych założyłem taki temat abyśmy w nim wspólnie mogli podyskutować na temat tego, co się komu podoba a co nie.

Dlatego pytania do was.

1. Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać taki temat?
2. Co chciałbyś w nim przeczytać?
3. Co należy zmienić, co zostawić?
4. Jakieś nowości? Analizy?
5. Kiedy powinien pojawiać się temat?
6. Mam wyjeebane, nabijam posty a treść mnie nie interesuje.

Z racji tego, że pewnie na 100% użytkowników forum, 50% jest aktywna a może 25% bierze czynny udział w dyskusji wiadome, że każdemu dogodzić się nie da. Ale wychodzę z inicjatywą aby poznać wasze zdanie, opinie, sugestie. Nie każe wam wychwalać tematów meczowych, itd.. Chce poznać wasze zdanie na ten temat.

Jeżeli oczywiście ktoś ma jakieś pomysły, chciałby się wykazać w jakimś stopniu pomóc, itp - jak najbardziej jestem otwarty na takie propozycje.

Zaznaczam jednocześnie, że nie mam monopolu na tematy meczowe, wydaje mi się jednak, że w pewnym stopniu wyznaczyliśmy jakiś standard, który jest akceptowalny przez pewną cześć czytelników forum.

Pozdrawiam.

Z tego miejsca pragnę również podziękować
W.S - za ogranięcie grafiki
jonaf- za dostarczanie statystyk oraz ciekawostek.

Liczę na konkretny odzew, chociaż cudów się nie spodziewam.
Ja lubię krótko, zwięźle i na temat, ale:

1. Ja niestety ich nie czytam, bo jest tego za dużo, ale... tematy powinien robić ZWE i Spółka, bo chyba tak jest najbardziej przejrzyście.

2. Same najważniejsze rzeczy, bez zbędnego rozpisywania się.
3. jw.
4. brak zdania
5. kilka dni przed meczem
6. Nie udzielam się w tematach

Brawo za grafikę i zaangażowanie.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.06.2017, 13:35
Nie napiszę tu nic odkrywczego, ale zawsze to kolejny głos.

Niech tematy zostaną w takiej formie, w jakiej były. Analizy ekspertów też są mile widziane, byle powstawały z zaangażowaniem.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.06.2017, 13:42
Jeśli o mnie chodzi to tematy meczowe teraz są OK.

Od siebie dodam że lubię "statystkę" i historię wzajemnych pojedynków - najwyższa wygrana/przegrana z danym rywalem itd. Wszystko co się da
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 05.06.2017, 13:51
Jestem tego samego zdania co większość, niech tematy robi nadal ZWE z WS, a gdy nie będą mogli to jakieś krótkie info że nie dadzą rady i niech założy ktoś kto czuje się na siłach. Co do ciekawostek, prognoz bukmacherskich, bardzo fajny pomysł ale to można dodać samemu w osobnych postach pod głównym wątkiem.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 05.06.2017, 13:54
tematy meczowe ZWE i spółki są super, jedynie fajnie by było, żeby pojawiały się wcześniej, tj. najpóźniej 3-4 dni przed dniem meczu
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 05.06.2017, 14:06
'A jak oceniacie pomysł z analizą ekspertów? Do te pory udział w tym wzięli Michał Trela, Grzegorz Wojtowicz oraz Mateusz Miga.
Bardzo fajny pomysł, oczywiście warto myśleć na jakąś różnorodnością, np. zapytać też kogoś związanego z rywalami.

Ogólnie pomysł z pytaniami ekspertów na ogromny plus.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 05.06.2017, 14:23
Jestem bezwzględnie za tym, aby to ZWE i spółka przygotowywali tematy meczowe, bo robią to za.ebiście!
Temat powinien pojawić się najpóźniej 3 dni przed meczem.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 05.06.2017, 14:23
Dodam jeszcze od siebie, że warto uważać na błędy. Czasem niestety jest ich w tekście kilkanaście, i to nie tylko gramatycznych. Zdarzają się słowa, które są źle odmienione, tak jakby ktoś pisał zdanie, poprawił końcówkę, ale słowo odnoszące się do poprzedniej myśli zostawił i nie wiadomo z czym to zjeść. Generalnie grafiki i sam temat jest bardzo dobry, ale babole w tekście potrafią zirytować.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 12.05.2018 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując
pero33
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 05.06.2017, 14:46
Niech ZWE zakłada temat nawet pusty, jedynie z tematem i nagłówkiem kto/z kim/kiedy i w uzupełnia w miarę dostępnego czasu
nowe powraca
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 05.06.2017, 15:52
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Ja lubię krótko, zwięźle i na temat, ale:

1. Ja niestety ich nie czytam, bo jest tego za dużo, ale... tematy powinien robić ZWE i Spółka, bo chyba tak jest najbardziej przejrzyście.

2. Same najważniejsze rzeczy, bez zbędnego rozpisywania się.
3. jw.
4. brak zdania
5. kilka dni przed meczem
6. Nie udzielam się w tematach

Brawo za grafikę i zaangażowanie.
Podpisuję się pod postem kolegi. Powinno być krótko, zwięźle i na temat.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.06.2017, 16:33
Propsy należą też się W.S oraz jonaf też wykonują swoją czarną robotę Oby tak dalej Pany ! Może jakieś nowinki na przyszły sezon ? jeżeli będzie miał czas ZWE
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.06.2017, 19:04
Chyba każdy docenia Twoją tytaniczną pracę w tematach meczowych i wątpię żeby, poza trollami, komuś one nie odpowiadały.

Jedyna uwaga to czas. Nieraz chciałem podyskutować o zbliżającym się meczu ale się nie dało, bo jeszcze nie było tematu (a mecz blisko).

Moim zdaniem powinieneś zakładać tematy meczowe zaraz po poprzednim meczu. A grafikę możesz wstawić jak będzie gotowa i wtedy nikt Ci nie będzie dyszał nad karkiem, że nie ma tematu meczowego.

Po prostu zakładaj temat, napisz 1 max 2 zdania na szybko i dopisek, że grafika pojawi się w odpowiednim czasie. I wtedy nie będziesz musiał znosić dyszenia nad uchem, a jak nawet raz czy dwa nie dasz rady to nikt normalny nie będzie Ci tego wypominać.

Takie moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 05.06.2017 o godz. 19:07.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów