|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Już tłumaczę. Kiedy wrzucam tekst z worda na forum wszystko wygląda bardzo ładnie, bez tak wielkich odstępów między poszczególnymi akapitami. Nie jest moją intencją aby rozwalać pierwszy post tak żeby zajmował ''w ch**j miejsca". Problem pojawia się później. Tekst się rozjeżdża sam niezależnie ode mnie. A ja nadal mam problem z przeglądarką Mozilla Firefox, która nie pozwala mi na edycję postów, ponieważ po edycji postu pojawia się puste okienko.. Trzeba będzie poważniej przemyśleć sprawę zmiany przeglądarki. Zwrócę na ten problem uwagę. Ale wiadomo jak jest, wszystko robię na Mozilli i ciężko mi się przestawić specjalnie tylko na jedną stronę.
Tak jak wspomniałem wyżej, temat na mecz z Niecieczą będzie najpóźniej w poniedziałek do południa, ale zrobimy wszystko aby był już w niedzielę wieczorem. (No chyba, że w weekend będzie ładna pogoda i pojedziemy nad wodę )![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|

|
||||||
|
|