|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Obecnie tak. Wymieniliśmy większość kadry na anonimów którzy przyszli za darmo pojęcia nie mając o ekstraklasie. Nie zrozum mnie źle - Junco ich ekstra wyselekcjonował jak na nasz brak kasy, każdy piłkarz coś tam sobą prezentuje, choćby na papierze. Każdy ma też mniejsze lub większe "ale", powód dla którego trafienie do mało zamożnej Wisły to dla niego (często ostatnia) szansa.
Mam przypominać jak rozpieszczeni totalni idioci szydzili z Carlitosa i wylewali na klub wiadra pomyj w temacie transferowym? Idioci nie dlatego, że się na nim nie poznali (nikt nie oczekiwał raczej że tak odpali), ale dlatego bo udawali że nie wiedzą czemu robimy yakie transfery. Nie toleruję jadu płynącego od tych kretynów teraz tak jak nie tolerowałem go wcześniej. Po co to pompowanie balonika kiedy brak racjonalnych ku temu przesłanek? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Z drugiej strony mam pewne pojęcie jak się zarządza przy ograniczonym budżecie. Więc dla mnie opcja 2 jest bardziej zgodna z doświadczeniem. Z drugiej strony hejt "kibiców" na trenera jest dość potężny, skoro nawet gazety sportowe (w tym Weszło) brały go po meczu w Kielcach w obronę. Najlepiej dla wszystkich byłoby, gdybyśmy wygrali następne 3 mecze, a w szczególności ten 13 grudnia. Bo to powinno zamknąć temat "trener jest be" do końca sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Póki co na razie nie mamy silnych atutów takie jak ma Górnik czy Korona żeby myśleć o pierwszej trójce. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jestem kibicem Wisły więc nie ujawniam rzeczy które mogą jej zaszkodzić, które może wykorzystać rywal a takim byłoby napisanie że Carlitos jest chory. Zresztą po co? Swoje wiem to i zostawiam dla siebie.
Pisałem we wcześniejszych postach o kilkumiesiecznej kontuzji Ivana o czym nikt nie wspominał kiedy grał co mecz. Do sprawdzenia. Dla Twojej wiedzy to Jurka sam podał się do dymisji o czym nie raczono poinformować. Nie do mnie należy odpowiedź kim zastąpić Kiko. Kierunki poszukiwać a prawdopodobnie rozmów są dwa. Żaden nie Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Pero napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie no, nie dołujcie chłopaka, bo skończy się jak z WislaFanem - też się zafiksuje i zrobi wszystko, żeby udowodnić, że ma rację.
W sumie to ja nie wątpię, że w klubie kilka osób może mieć takie zdanie jak on - przecież ktoś tam na tych kasach czy w strefie kibica pracuje... A tak na serio - to o tym, jakie są te "dojścia" forumowiczów było widać wielokrotnie, ostatnio np. w sprawie Loesera. Nie zawracałbym sobie tym głowy. Ktoś gdzieś kiedyś mógł od kogoś coś usłyszeć, czasem nawet prawdziwego. Byleby nie udawał w związku z tym jakiegoś "wtajemniczonego" w stylu Janków, Migów i WislaFanów. Bo w ostatecznym rachunku żadnych konkretnie zorientowanych ludzi tutaj nie widać, może czytają, ale doskonale sobie zdają sprawę z tego, że pewne rzeczy powinny pozostać poufne i nie chlapią o tym na lewo i prawo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dobra bo już nudne sie robi to bicie piany, trzeba teraz zdobyć minimum 5pkt (3 na żydowni) i będzie miła zima
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W dzisiejszym PSie są dwa wiślackie wywiady, z Kiko i Wasylem.
Tu jest tylko zajawka: http://www.przegladsportowy.pl/piate...34230,1,3.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
wywiad z Kiko:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...237,1,727.html I bardzo fajny przykład "niepełnosprawności" VARu: Wynik 3:0 daje mi tytuł, ściągam Carlitosa, a wtedy VAR cofa mi gola, a wynik 2:0 mnie nie satysfakcjonuje. Co mogę zrobić jako trener? Przecież nie mogę z powrotem wpuścić Carlitosa na boisko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Mam założone oprogramowanie usuwające reklamy (bo nazwa Ad... Block w pełnej wersji nie przechodzi na forum) a przeglądsportowy koniecznie chce, żebym czytał jego reklamy. Niech się wali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
też tak uważam.
Kiko przyznający że ma w dupie zasady rozgrywania meczów się skompromitował. To zadanie sztabu aby kontrolować takie przypadki, w meczu z Górnikiem mogło nam to utrzymać mecz w kontroli! Jedno głupie wybicie na aut. Co więcej nie żądam już od Kiko by to wymyślili czytając przepisy (choć i to powinni zrobić) ale mieliśmy przypadek samozaorania Arki, na którym każdy się już powinien nauczyć. No ale my mamy łatwiejsze metody na zdobywanie punktów: ćwiczenie z Goncalo Feio rzutów rożnych ![]() -- tak ogólnie uważam, ze Kiko nie daje nam jakoś szczególnej wartości dodanej. Nie ma tragedii , nie ma tez niczego ekstra ze strony sztabu. Irytujący jest brak pewności w tej drużynie, brak chęci pójścia za ciosem. Na pewno kontuzje w tym przeszkadzają bo co chwila wypadają naturalni liderzy jak Mały czy Llonch
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 10.12.2017 o godz. 14:34.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Musisz tylko kliknąć w przeglądarce ikonę AD.Blokca. Wtedy rozwinie Ci się lista i wybierasz "wstrzymaj blokowanie na tej stronie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Precz z reklamami. (nawiasem: na tym forum też ich nie czytam. Przepraszam właścicieli strony) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Tu jest fajna zajawka na http://weszlo.com/2017/12/08/probier...dzil-roslinke/ : Weszło napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 08.12.2017 o godz. 21:55.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajawka też niezła:
Kluby mają niewielkie przychody i mogłyby spożytkować pieniądze znacznie lepiej niż na zmianę sztabu szkoleniowego. Być może wtedy więcej polskich klubów grałoby w europejskich pucharach - uważa trener Wisły Kraków Kiko Ramirez. Z drugiej strony niektóre stwierdzenia w tym wywiadzie sugerują, że faktycznie rozważana jest zmiana trenera.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 08.12.2017 o godz. 11:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
- "Drużyna już jest zbudowana, niemal wszyscy piłkarze weszli na odpowiedni poziom fizyczny."
- "udało nam się zbudować zespół, który może w tej lidze walczyć z każdym." Tyle w temacie. Sam Kiko pozamiatal swoich forumowych poplecznikow ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak już wybierasz cytaty to: Cytat:
Zapraszam na mecz. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Naprawde nie wiem po co w to dalej brniesz. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Niech w takim razie Ramirez pokaże ten kompletny zespół w akcji,trzymam kciuki i liczę, że zimować będziemy nie niżej, a może nawet wyżej w tabeli niż jesteśmy teraz. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
W przypadku Kiko nie jest tak, że "sky is the limit". Tutaj "sky is unreachable".
Przypominam, że w kalendarzu ligowym mieliśmy na rozkładzie leszczy (wygrane z Sandecją i Pogonią które w gruncie rzeczy zakłamują rzeczywistość, słaby mecz w Niecieczy). To nie jest tak, że nagle zaczęliśmy dobrze grać. My graliśmy z leszczami. Przyjedzie teraz Płock i nam się postawi, jedziemy na Derby i możemy tam nie istnieć jak w pierwszym meczu Derbowym, na koniec przyjeżdża Lubin który teraz jest nieprzewidywalny. Myślę, że 5 punktów to obowiązek. Powinniśmy racjonalnie mierzyć w 7. Inaczej zima może być w klubie nerwowa, Ryanair może kołować. Trener otwarcie mówiący o tym, że: Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 08.12.2017 o godz. 20:38.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ten wywiad jest jak Biblia : na wszystko znajdzie się odpowiedni cytat
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Widzialem za to wpisy o czasie, budowie, a tu nagle... zonk, Kiko czas i budowa juz nie sa potrzebne. Czekam z niecierpliwoscia na kolejne wpisy i jakze sensowne(jak zwykle) argumenty i tezy na temat jego pracy
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 08.12.2017 o godz. 23:27.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale treneiro pozamiatal te miernoty znaczy tych co miernote toleruja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak to dobrze bawić się nie za swoje, siedząc przed TV...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A gdzie tu jest napisane, ze kogos krytykowal?
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|