element napisał(a):

A ten Szymon Jadczak co się bawi w Rutkowskiego to jakiś pier.dolnięty.
Brudzi Meresińskiemu cały czas obrzucając go gównem, wyciąga kwity na niego po czym twierdzi.. że Meresiński po godzinie 17:00 do niego zadzwonił po koleżeńsku by porozmawiać.
|
Nie chcę być niemiły, ale może odpocznij i przeczytaj wpis Jadczaka jeszcze raz. Myślę, że wyrażenie "po koleżeńsku" nie ma tu znaczenia dosłownego.
m_abg napisał(a):

Mi w tym wszystkim brakuje faktycznego rozliczenia tych którzy takie szambo spuścili (...)
(...) Gaszyński (...)
|
To jest najlepsze. Bo BC i TF zrobili dla Wisły sporo, a teraz nie chcieli już tego robić - ok, pozbyli się jej. Nawet zakładając, że nikt ich nie wprowadził w błąd, że wiedzieli, co robią - mieli do tego pełne prawo. BC pojawił się w Wiśle nagle i może przez tych 19 lat nie zżył się z nią na tyle. A nawet jeśli zżył, to o tym nie opowiadał w wywiadach. A prezes Gaszyński to przecież miał być Wiślak z krwi i kości. Nie pamiętam go jako piłkarza, ale w wywiadach udzielanych rok temu czytałem, że serce bije mu w rytmie wiślackiego hymnu i pomalowane jest na nasze barwy. A tu taki zonk. Z obyczajowego punktu widzenia słabo to wygląda.
Davey777 napisał(a):

|
Niepokoi brak komunikatu ze strony TS. Oby ten nażelowany pajac czegoś nie wykrecił na koniec
|
Jeżeli wyjechał, to nie poradzi sobie z odwołaniem pełnomocnictwa też nasz absolwent prawa i wszystko zależy od prawnika-pełnomocnika. Inna sprawa, że przeniesienie akcji wymaga formy aktu notarialnego, więc i pełnomocnictwo powinno być udzielone w takiej formie - ciekawe, jak oni w niedzielę znaleźli notariusza. Chyba, że dziś rano wszystko załatwili.