The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2016, 22:00
element napisał(a):Wyświetl post
A ten Szymon Jadczak co się bawi w Rutkowskiego to jakiś pier.dolnięty.
Brudzi Meresińskiemu cały czas obrzucając go gównem, wyciąga kwity na niego po czym twierdzi.. że Meresiński po godzinie 17:00 do niego zadzwonił po koleżeńsku by porozmawiać.
Nie chcę być niemiły, ale może odpocznij i przeczytaj wpis Jadczaka jeszcze raz. Myślę, że wyrażenie "po koleżeńsku" nie ma tu znaczenia dosłownego.

m_abg napisał(a):Wyświetl post
Mi w tym wszystkim brakuje faktycznego rozliczenia tych którzy takie szambo spuścili (...)
(...) Gaszyński (...)
To jest najlepsze. Bo BC i TF zrobili dla Wisły sporo, a teraz nie chcieli już tego robić - ok, pozbyli się jej. Nawet zakładając, że nikt ich nie wprowadził w błąd, że wiedzieli, co robią - mieli do tego pełne prawo. BC pojawił się w Wiśle nagle i może przez tych 19 lat nie zżył się z nią na tyle. A nawet jeśli zżył, to o tym nie opowiadał w wywiadach. A prezes Gaszyński to przecież miał być Wiślak z krwi i kości. Nie pamiętam go jako piłkarza, ale w wywiadach udzielanych rok temu czytałem, że serce bije mu w rytmie wiślackiego hymnu i pomalowane jest na nasze barwy. A tu taki zonk. Z obyczajowego punktu widzenia słabo to wygląda.

Davey777 napisał(a):Wyświetl post
Niepokoi brak komunikatu ze strony TS. Oby ten nażelowany pajac czegoś nie wykrecił na koniec
Jeżeli wyjechał, to nie poradzi sobie z odwołaniem pełnomocnictwa też nasz absolwent prawa i wszystko zależy od prawnika-pełnomocnika. Inna sprawa, że przeniesienie akcji wymaga formy aktu notarialnego, więc i pełnomocnictwo powinno być udzielone w takiej formie - ciekawe, jak oni w niedzielę znaleźli notariusza. Chyba, że dziś rano wszystko załatwili.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów