|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Lukasz mnie nie interesuje to co było przed Wisłą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Polityczne podejście. Dlaczego tak uważasz?
IMO Widać że w poprzednich/obecnych przedsięwzięciach nie wypracował sobie szerokiej kadry zarządzającej (na zasadzie Cupiał-Pilch). Albo inaczej rzecz biorąc wypracował ją na poziomie CV obecnego v-ce prezesa a teraz potrzebuje lepszych, lub co gorsze, ulepi kadrę z tego co było nowym rozdaniem stołków. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Wywiad spoko, ładny itd ale ja sie na to nie nabieram.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 11:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale Wy się łatwo nabieracie... jak dzieci, wystarczy kilka obietnic
![]() Tato, a kupisz mi nowego piłkarza? Kupię synku. Tato, a będzie nowy sponsor? Będzie synku, nic się nie martw... Naiwni jesteście i tyle.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.08.2016 o godz. 11:30.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Dlugo nad autoryzacja pracowal ze specjalistami ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Plan można mieć, ale ludzi nie koniecznie bo nikt nie bedzie czekał czy JM kupi Wisłę czy nie wielu to widze zna sie na prowadzeniu firmy jak mało kto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czas pokaże czy Jakub Meresiński jest tylko zwykłym wizjonerem z "fabryki marzeń" Niestety jeśli chodzi o reputację, to kiepska sprawa i ciężko będzie ją przez kilka najbliższych lat podreperować. Znając pewne fakty z życia nowego właściciela, rozsądek nakazuje daleko posuniętą ostrożność. Trzeba temu panu patrzeć na ręce bo w grę wchodzi przyszłość Wisły - naszego ukochanego klubu. Nie powinien mieć o to żadnych pretensji, jeżeli jego zamiary wobec Wisły są uczciwe.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukasz każdy w życiu błędy popełnia a narazie trudno ocenić pana JM po dwóch tygodniach.
Ja czekam do 31 sierpnia z tego co wiem do Prezesem ma zostać Citko WICE WŁOCH DYRCIEM SPORTOWYM HAJTO ale to na razie ploty jakj większość rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
I jeszcze jedno. Czyżby słowa o starych działaczach oznaczały kolejną edycję Niezatapialnego przy R22? Będę w ciężkim szoku jeżeli tak...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pomysl aby Hajto byl trenerem to juz szalenstwo. facet spuscil Tychy a to chyba niezbyt dobry prognostyk.
Oprocz tego nie odkryl internetu jeszcze: http://weszlo.com/2016/08/16/hajto-z...zie-z-jaskini/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie do konica nie mógł mieć ludzi a tylko plan bo nie było pewnie pewne czy Cupiał sprzeda Wisłe.
Nie oceniajmy go za okres sprzed Wisły bo pomyślcie czy wy za młodu nie robiliście głupot |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
bodyń Hajto ma być dyr o spraw sportowych podobno
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oby nikim. Hajto to chodząca patologia. Gość ma mniej mózgu od niemrawego, nie wspominając o tym, że Wisły nigdy sympatią nie darzył. To już Tomek Kulawik jest bardziej ogarnięty. Zresztą już łączenie tego typa z Wisła jest kompromitujące.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niektórzy myślą że zarząd buduje się przed przejęciem firmy to są śmieszni zarząd buduje się już po przejęciu ludzie wy widzę wszystko chcieli byście od dupy strony
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie całą łącznie ze sprzątaczką, ALE z konkretnymi osobami, które wcześniej były dogadane i świadome. A nie dzwonie do kogo popadnie z pytaniami czy będzie dyrektorem sportowym.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 12:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wy naprawdę myślicie że JM powinien tutaj przyjść z gotowa kadra pracownicza? Znaczy co, wszystkich starych z miejsca wyrzucić? Owszem, tempo ich działania jest niezbyt dobre ale nie popadajmy w paranoje.
BTW, widać ile warte te przecieki prasowe. JM miał już dawno balowac za hajs Cupiala na Cyprze itd. Citko już dawno miał się wypisać z tego biznesu. A jak widać dalej są na miejscu i nie wygląda żeby coś się zmieniło.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.08.2016 o godz. 11:57.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Ktoś tu już wcześniej dobrze napisał, nagle dzień po tym jak chcemy się zorganizować i ruszyć pod stadion dostajemy wywiad z kolejnymi słodkimi słówkami ale jednak ciągle bez najważniejszego czyli KONKRETÓW, dlaczego mamy ufać na słowo przestępcy ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sedonh a co zrobisz kolejny bunt w kogo on uderzy znowu w Wisłę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ale co to w ogóle jest za wywiad? Sportowe fakty?
Ok, niech mu tam będzie powiedzmy że jest zarobiony i na zasadzie domniemania coś się posypało i zapierdala ciężko by to ogarnąć. Ale do huja! Sportowe fakty, co to ....a jest? Wywiad powinien dać na stronę oficjalną Wisły, a przede wszystkim zwołać konferencję jako jedyne oficjalne źródło informacji i powiedzieć to co ma do powiedzenia, że ciężko pracuje, że hujowo z tą maturą wyszło, określić jakikolwiek plan typu - kombinujemy ekipę, dajcie nam czas i do widzenia. Jakby taki był nieskazitelny, biedny chłopiec, któremu się powinęła noga przez błędy młodości to nie powinien mieć nic do ukrycia i nie bać się konferencji! Mam nadzieję, że przekonałem kilku ludzi tutaj którzy wczoraj chcieli iść pod stadion na manifę , a dziś po jednym wywiadzie - dajmy mu czas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ten wywiad to .......ety obliczone na lekkie uspokojenie sytuacji
zero konkretów same obietnice i mamienie tłumu... ehhh ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trzeba wspierać i budować jako kibice pozytywną atmosferę. Wisłę trzeba budować od kibiców bo to oni sa motorem napędowym klubów.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukasz może i zarzad był kompletny bo wtedy prezem miał byc
JM A DYREKTOREM CITKO a teraz troche sie to zmieniło |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nadal dla mnie najbardziej prawdopodobna wersja jest taka że posypała się strona finansowa klubu, więc nie ma planów które mozna omówić i nie ma kadry którą można się pochwalić. Moim zdaniem gdyby dograny był jakikolwiek piłkarz, sponsor, lub kadra zarządzająca konferencja dawno by była - po to są konferencje. Można więc przyjąć ze ani nowych piłkarzy, ani sponsorów nie ma i w najbliższym tygodniu nie będzie. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wiadomix bez chodzenia do szkoły średniej i bez matury zrobił w rok licencjata
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tak jak pisałe ze względu na to że JM nie może pełnić funkcji prezesem zostanie Citko a funkcje Citki przejmie Hajto
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|