|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wygląda to na pierwszą decyzje fałszerza i defraudanta JM:
http://katowice.wyborcza.pl/katowice...a-wystepy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
zejdz ze na ziemie Marszalik na przestrzeni 8 lat w Wisle rozegral dla niej.. 5 spotkan w doroslej pilce. On juz dawno mial odejsc z klubu i to definitywnie, a stanęło na wypożyczeniu. Niech sie chlopina ogrywa w II lidze. Juz miales przyklad wielkich talentow typu mlody Cleber czy Handzlik.. i co? sluch po nich zaginął. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 12.08.2016 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A mnie to coraz bardziej zaczyna śmierdzieć. Nagle, jak kupil Wisle, prokuratura zaczyna u niego wszystko wygrzebywac. Jak mozna przywlaszczyc sobie bar? o.O
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Kominek, o Esposito pisze Stanowski i na pytanie o źródło wskazuje siebie. Bo jest zajebistym śmieszkiem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moim zdaniem Telefonika pozbyła się "problemu", kosztów itp. Nie od dziś wiadomo że tam rządzi już córka i sądzę że nie ma piłkarskich sentymentów. Meresiński to podkładka i ktoś wprowadza do klubu konia trojańskiego. Komu zależy na zniszczeniu klubu, nie wiem (pachnie Warszawą, wystarczy przeanalizować KRSy Meresińskiego). Telefonika popełniła błąd, szkoda że nia wiadomo jaka jest umowa, jej zawartość i warunki. Było by wiadomo kto "zawalił".
Trzeba było brać Włodarskiego a nie zastanawiać się dziś co będzie... A Maresiński cóż, nie wierzę w jego powodzenie...obym się mylił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
![]() ![]() a może jude gang? albo reptilianie? nie doszukujmy się jakichś chorych spisków, sprawa prosta: Meresiński jako człowiek średnio inteligentny z wykształceniem podstawowym, ale umiejętnie korzystający z kilku luk prawnych dorobił się siana na przekrętach, cała jego kariera to przekręt więc znalazł naiwnego Citkę i kupił klub, zeby zrobić na nim kolejny wałek, nie spodziewał się jednak całej tej nagonki i wyszło jak wyszło, miał plan cyckania Wisły z siana rozłożony pewnie na kilka lat, ale szczęscie w nieszczęsciu sprawa się rypła w przedbiegach.PS: I nie liczyłbym też za bardzo na rewelacje Klemby odnośnie przyszłego tygodnia, chłop jest zawodowym oszustem, nie można wierzyć w ANI JEDNO jego słowo, dla mnie jest już spalony, był kłamcą i wałkarzem całe życie, a teraz w 3 tygodnie pokazał na jakie kłamstwa go stać jeśli chodzi o Wisłę. Konferencja? 5 transferów, najbliższy na dniach? "Nigdy nie byłem karany"? 3 wielkie kłamstwa w 3 tygodnie... Każdy kolejny dzień tego osobnika w Wiśle to powolna agonia klubu, tylko czekać jak się okaże, że piłkarze grają tylko dla lepszych kontraktów w innych klubach a my nie dostaniemy licencji na kolejny sezon, Irek Król v2... "kasa będzie jutro".......
Ostatnio edytowane przez Stelio : 12.08.2016 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a kiedy zbiorka na pomnik BC
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Kupić za milion, zastać na koncie 4 mln. 3 mln w jeden dzień. To lepsze niż VAT. Trzeba mieć łeb!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markusie... żyjemy w kraju gdzie ludzi którzy defraudują miliony karze się tylko na papierze... oni mają z tego beke
dobrze że liga angielska rusza, wreszcie będzie można popatrzeć jak wygląda życie gdzieś w równoległej rzeczywistości... popatrzeć, pomarzyć tak teraz zerknąłem... dzizas... ależ my mamy staż
Ostatnio edytowane przez Szofer : 12.08.2016 o godz. 23:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Meresinski to nie jest poziom przykładowego Kulczyka. To nie żaden rekin, najwyżej płotka. Nie rządzi światem, nie jest nietykalny.
Ostatnio edytowane przez Markus : 12.08.2016 o godz. 23:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
No cóż pretensji do BC moim zdaniem nie można mieć, jedną z opcji chyba dla mnie teraz najbardziej prawdopodobną jest to, że po prostu miał dość tego całego bagna związanego z piłka nożną, rozpieszczonych piłkarzy chcących zarabiać więcej i więcej, kiboli którzy zwalniają prezesów, tego że Legia może bez karne podbierać sobie zawodników, tego, że nawet młodzi juniorzy chcą być bogaci nie na koniec kariery tylko jeszcze zanim zaczną grać w pierwszej drużynie, po prostu facet miał dość i nie dziwi mnie to w żaden sposób. W rzeczywistości ta gra to przecież bieganie za piłką, w której czynnik przypadku odgrywa szalenie istotne znaczenie, przestało go to bawić, zaczęło pewnie w....iać, że musiał łożyć na utrzymanie tej studni bez dna. Otrzymał propozycje pozbycia się tego balastu, skorzystał z tego. Też miałem dość, nawet finału Ligi Mistrzów mi się nie chciało oglądać, biegają za tą piłką ktoś wygra, ktoś przegra no i co z tego ? Szacunek, że mu się chciało szarpać z tym wszystkim przez tyle lat.
Ostatnio edytowane przez wester : 13.08.2016 o godz. 00:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bogusław Cupiał przez 19 lat nie dorobił sie takiej ilości stron w temacie o sobie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ale podlewał to wszystko lekko licząc 5-10 milionami złotych corocznie przelewanymi na konto Wisły, które dawały początkowo ogromne sukcesy a na końcu poczucie marnej stabilizacji. Można powiedzieć bawił się za swoje. A, że zostawił po sobie zgliszcza... Przestańcie pisać o jakiś konsekwencjach upadku Wisły dla właściciela. W środowisku w którym nowy właściciel się obraca na nikim to nie zrobi wrażenia. Projekt-gmina zbankrutuje, otworzy pięć następnych spółek. Prawo o działaniu na szkodę spółek zostało zmienione w 2011 roku, teraz podobnież równie dobrze można skarżyć o wywołanie deszczu na Marsie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Za nic nie odpowie. Wiecej lat pobytu w sanatorium może dostać za wyłudzebie Vatu, niż za spuszczenie Wisły w kiblu...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.08.2016 o godz. 07:16.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
nowy artykuł w gk: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,10511932/
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.08.2016 o godz. 08:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pytanie czy JM nie może teraz sprzedać dalej Wisły coś zarobić i zamknąć temat.
Cała ta historia niestety pokazuje ze nikt Wisły nie chciał. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Inna sprawa, że jeżeli Wisła straci licencje i najgorsze przepowiednie się sprawdzą to BC będzie za to w pełni odpowiedzialny i przejdzie do historii jako ten, który oddał Wisłę jakiemuś szemranemu psedubiznesmenowi, o którym wszyscy wiedzą, że nie nadaje sie na żadnego prezesa, nawet jednoosobowej spółki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Skoro ten Włoch od pizzy ma być w zarządzie to może poprawi się catering? Są jakieś plusy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Esposito? To jakiś piłkarz, jeden z pierwszych 5 transferów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Muszę zobaczyć, co mi się chce sprzedać. Zawodników? Nazwę Wisła? Teren? Trenerów? Muszę to wszystko wiedzieć i mnie naprawdę nie obchodzi, ile ktoś stracił wczoraj. Coś się robi dobrze, coś się robi źle i ja nie mam zamiaru tego krytykować. To jest jego sprawa. Ja tylko chcę usłyszeć, co mi pan Cupiał sprzedaje. Sprzedaje Wisłę. No dobrze. Ale co to jest Wisła? Nie ma stadionu, nazwa nie należy do pana Cupiała. Rozumiem, że są tylko zawodnicy. Dobrzy czy źli? Mają czy nie mają kontraktów? Kiedy się te kontrakty kończą – teraz, za trzy lata, za pięć? Zaplecza drużyna też nie ma. Amatorzy są do towarzystwa. Ośrodka szkoleniowego nie ma. Nic nie ma. Co się nie zapytam, to nie ma. Więc tak naprawdę chodzi o kupienie grupy zawodowych piłkarzy. Żeby zaproponować kwotę, muszę wszystko obejrzeć i sprawdzić. Tymczasem tylko słyszę, że przez 10 lat stracił 100 milionów złotych. Stracił to stracił, ale to nie moja sprawa!
Tak gadał Kita, a Meresiński pewnie taki dociekliwy nie był, to się w sam raz nadawał do takiej transakcji. Tylko podziwiać, że faktycznie po umorzeniu długu wewnętrznego spadł z Księżyca "dzielny" Mereś z giermkiem Citko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Każdy ma czasem tak, że mu się czegoś nie chce i rzuciłby to w cholerę. Szkoda tylko, że BC miał tak z Wisłą i znów zrobił coś pod wpływem chwilowych emocji. Nie obchodzi mnie tłumaczenie, że sprzedażą zajmowała się córka. Ktoś jej na to pozwolił, tak jak pozwalał na wszystko Kapce i zmieniał trenerów jak rękawiczki. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|