|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
To ja mam najlepszą teorię spiskową. Ale uwaga! Ta teoria jest fałszywa i pokazuje mechanizm powstawania tego typu pierdół
![]() W kluby piłkarskie nie wolno inwestować czynnym piłkarzom, więc JM jest słupem za którym kryje się... no właśnie, pomyślcie: rocznik 85 czy 86 jak JM, okolice Częstochowy jak JM, czynny piłkarz, kasa jest, Wisła w sercu też Zmyślać każdy może |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mały na pierwszym spotkaniu z właścicielem powinien zadać swoje legendarne pytanie.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Serek pozamiatał
edit: A tak na marginesie, ile Cupiał dawał rocznie na Wisłę, skoro banki zablokowały pieniądze z telefoniki, które wpływały do Wisły? Bo wydaje mi się, że Cupiał już od kilku lat nie daje ani grosza na klub, choć się może mylę. Może za tym JM przyjdzie w końcu sponsor, który pozwoli Wiśle finansowo stanąć na nogi?
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 30.07.2016 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Będzie co będzie. A jak gunwo będzie, to Garbarnia ostatnio kręci się coraz lepiej, zawsze chciałem kupić sobie brązową koszulkę, ale nie znalazłem jeszcze dobrego pretekstu. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
ja czuję srogi wał i obym się mylił bo szybko skończymy jak Widzew, ŁKS czy inna Polonia...
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W raporcie pisało, że Wisła ma 30 mln przychodu. Jakby tego nie liczyć wychodzi, że BC co raku dorzucał 10 baniek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wierze zeby wyzej nad Meresinskim nie było nikogo innego. Nikt nic o nim nie wie, nikt nie wie jaki ma majatek i czy w ogole jakis ma, na ten moment bardzo tajemnicza postac. W koncu pewnie sie dowiemy jak jest na prawde ale wcale sie nie zdziwie jezeli bede miał racje (nie chce mi sie sprawdzac czy ktos, wczesniej myslał podobnie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dziwne dla mnie jest, dlaczego sprzedajemy Mąke ( nie ma go dzisiaj nawet na ławce ) , zawsze jak przychodzi nowy właściciel to są inwestycje itp. a my jeszcze mamy zamiar się osłąbić .. i kto za to zgarnie kasę ? jeśli prawdą jest, że sprzedamy go za milion euro, a zapłacił za klub 1 milion, więc już jest 3 miliony złotych do przodu !! czyli pewnie więcej niż wynosi majątek tych dwóch Panów razem wziętych .. też się bardzo boję co będzie dalej ..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I kwota 1 mln euro też nie powala na kolana. W końcu mąka był podstawowym reprezentantem na euro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mąka miał obiecane, że nie będzie miał problemów jak zechce odejść. Pocieszeniem jest to, że dotrzymujemy słowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tym Leśnodorskim. On ma 20% akcji Legii, słowie: dwadzieścia procent!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Managerem Mączyńskiego jest Citko może przejął klub by łatwiej go sprzedać;-)
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Panie Kubo proszę o gracza na pozycję nr 10 (może być Stilic albo Mierzejewski) i skrzydłowego (może kolega Citko mógłby przesunąć Sobotę do Wisły). Z nimi pudło, bez nich duże kłopoty...
P.S. K.rwa wypierd stąd z tą dygant i playem.
Ostatnio edytowane przez arti : 30.07.2016 o godz. 19:43.
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Po takich "panach", gogusiach z rozjebanym ego mój dziadek wchodził na konia. Czy Wy jeden z drugim nie rozumiecie, ze Ci goscie mają wyjebane na Wisłe totalnie? Nie kupili korony, to kupili nas. Gdyby u nas sie nie udało to kupiliby za 2 miesiące Ruch, Piasta czy obojętnie kogo. Chodzi tylko o pralkę,kase z menadzerki i z c+. Klub, kibiców i historię tacy ludzie mają w piździe. Ani z nich poważni biznesmeni ( w stosunku chociażby do Mioduskiego - który jest poważany nie tylko w Wawie,ale w całym światku). ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Guest
|
|
To wszystko wygląda oczywiście niezbyt poważnie, ale zobaczymy co się wydarzy. A nuż coś z tego będzie. Albo nie. Co mi da dołowanie się na zapas? |
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Dokładnie mają Wisłę gdzieś, ten Mereś to człowiek któremu chodzi tylko o rozgłos ma wywalone. Wisła służy im do tego żeby przepuścić przez nią hajs i zawodnimków. Za niedługo Wisła będzie pod skrzydłami TS-u, jestem tego pewny. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wszystkie spekulacje są fajne
Tylko nie maja znaczenia Nie wierzę że da się wygospodarować w klubie tak wielkie pieniądze aby Biała Gwiazda dogoniła finansowo najmożniejszych Nie będzie sukcesu finansowego jak sie nie wyłoży dużej kasy w piłce także. Prochu nowy właściciel nie wymyśli Trzeba nowych zawodników wzmocnić ławkę dorzucić coś do podstawowego Bez tego nici z powrotu na szczyt I na pewno Citko to wie (choćby nawet był radnym z ramienia PiS) Greg Ps. Mączyński chce na zachód i nic na to nie poradzimy a tak jak ktoś wspomniał miał obiecane że nikt nie będzie blokował (nie pamiętam w którym wywiadzie o tym mówił- sorry zę nie podaję linku) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Chyba prezes zaczyna żałować .
Kolejny autentyk ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Prezes chyba lajkuje jak leci, po polubił nawet post apelujący o wyje**** Kapki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niech ktoś mu skrobnie, że na skrzydło może Błaszczykowskiego ściągnąć.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeszcze nic nie zrobił a wy już go skreślacie brawo wy.Było sypnąć bańką i inwestować nikt wa
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 30.07.2016 o godz. 20:37.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kilka osób to się powinno zdrowo jebnac w głowę.. Rozumiem krytykować taki obrót sprawy, dyskutować, mieć watpliwości itp, ale obrażać i oskarżać chłopa, który nic złego nam nie zrobił i nie odezwał się jeszcze słowem, to jest jakaś paranoja. Pięknie was w domu kultury nauczyli.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
samo sedno
|
|