|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
1. Black ma się nieźle ale to produkt bardzo nisko marżowy i kokosów z tego nie ma. Perspektywy ta marka tez ma co najwyżej przeciętne.Jest zresztą fatalnie zarządzana. Nie wiem skąd to info o "wydupczeniu" Tigera ale według mojej skromnej wiedzy jest zupełnie odwrotnie Tiger wartościowo dystansuje Blacka.Choć ilościowo Blacka sprzedaje się więcej. 2. Pojawienie się Tysona czy Mourinho w komunikacji niczego nie oznacza. To i tak są niższe budżety marketingowe niż konkurencji. 3. Wszystkie spory sądowe z Michalczewskim w plecy (inaczej się to zresztą nie mogły zakończyć). 4. Frugo po reaktywacji dobrze się miało przez mniej więcej rok. Teraz to już równia pochyła. Moim zdaniem za 2 lata marka przestanie istnieć. Pan W. i cała ta zabierzowska zgraja niech się trzyma od Wisły z daleka. To gość, który biznes rozkręcał w złotych latach 90-tych, tam też się mentalnie i intelektualnie zatrzymał. Ostatnie lata to seria pozwów sądowych i oskarżeń o plagiaty (nie tylko ze strony Michalczewskiego). Po drodze odsiadka za przekręty z VATem. Nie chce mi się nawet wspominać o tym jaką opinię ma Pan W. wśród pracowników i partnerów biznesowych. Dajcie już spokój z tym foodcarem. Ileż można o tym pisać.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 19.07.2016 o godz. 19:01.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|