The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2016, 17:15
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
Zaraz, zaraz... Zbierając wszystkie ploty do kupy, a wiadomo, że w każdej plocie jest ziarno prawdy to można wywnioskować, że nie pojawił się nagle wielki inwestor czy tam szejk o którym marzycie i dlatego BC chce oddać klub w dobre ręce, tylko jak mu "kumaci" wpadli do gabinetu to się facet w....ił, przestraszył i zaczął się bać o rodzinę i stwierdził, że sprzeda to w chvj, a że pojawił się jakiś pierwszy lepszy chętny...
Cupiał przestraszył się paru karków? Wolne żarty, gość ma taką obstawę, że mu mogą ewentualnie umyć szyby w limo na skrzyżowaniu.
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 19.07.2016, 17:33
Dziś w TF był Marek Citko nie wyszło im z Koroną kręcą się teraz przy Wiśle
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 19.07.2016, 17:35
Gin napisał(a):Wyświetl post
bosh
tylko nie Citko i ta jego kamanda granda
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.07.2016, 17:40
Gin napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się wierzyć, że BC oddałby Wisłe w ich ręce.
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 19.07.2016, 17:40
WhiteDoctor napisał(a):Wyświetl post
z jednej strony patrząc smutek, z drugiej strony 99% gwarancja wycięcia dwóch nowotworów trawiących ten klub jakimi są SKWK i ZK
Tak, SKWK niszczy klub
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 19.07.2016, 18:56
WhiteDoctor napisał(a):Wyświetl post
tigera z rynku ponoć wydupczyli totalnie blackiem którego jak pewnie wszyscy wiemy reklamuje Tyson, 4move reklamuje Mourinho, reaktywacja frugo bardzo udana, cały czas szły lub jeszcze idą procesy z Michalczewskim; ciekawe jak to finansowo wszystko wygląda
Foodcare jest w finansowej dupie.

1. Black ma się nieźle ale to produkt bardzo nisko marżowy i kokosów z tego nie ma. Perspektywy ta marka tez ma co najwyżej przeciętne.Jest zresztą fatalnie zarządzana.
Nie wiem skąd to info o "wydupczeniu" Tigera ale według mojej skromnej wiedzy jest zupełnie odwrotnie Tiger wartościowo dystansuje Blacka.Choć ilościowo Blacka sprzedaje się więcej.
2. Pojawienie się Tysona czy Mourinho w komunikacji niczego nie oznacza. To i tak są niższe budżety marketingowe niż konkurencji.
3. Wszystkie spory sądowe z Michalczewskim w plecy (inaczej się to zresztą nie mogły zakończyć).
4. Frugo po reaktywacji dobrze się miało przez mniej więcej rok. Teraz to już równia pochyła. Moim zdaniem za 2 lata marka przestanie istnieć.

Pan W. i cała ta zabierzowska zgraja niech się trzyma od Wisły z daleka. To gość, który biznes rozkręcał w złotych latach 90-tych, tam też się mentalnie i intelektualnie zatrzymał. Ostatnie lata to seria pozwów sądowych i oskarżeń o plagiaty (nie tylko ze strony Michalczewskiego). Po drodze odsiadka za przekręty z VATem. Nie chce mi się nawet wspominać o tym jaką opinię ma Pan W. wśród pracowników i partnerów biznesowych.

Dajcie już spokój z tym foodcarem. Ileż można o tym pisać.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 19.07.2016 o godz. 19:01.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 19.07.2016, 19:06
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Foodcare jest w finansowej dupie.

1. Black ma się nieźle ale to produkt bardzo nisko marżowy i kokosów z tego nie ma. Perspektywy ta marka tez ma co najwyżej przeciętne.Jest zresztą fatalnie zarządzana.
Nie wiem skąd to info o "wydupczeniu" Tigera ale według mojej skromnej wiedzy jest zupełnie odwrotnie Tiger wartościowo dystansuje Blacka.Choć ilościowo Blacka sprzedaje się więcej.
2. Pojawienie się Tysona czy Mourinho w komunikacji niczego nie oznacza. To i tak są niższe budżety marketingowe niż konkurencji.
3. Wszystkie spory sądowe z Michalczewskim w plecy (inaczej się to zresztą nie mogły zakończyć).
4. Frugo po reaktywacji dobrze się miało przez mniej więcej rok. Teraz to już równia pochyła. Moim zdaniem za 2 lata marka przestanie istnieć.

Pan W. i cała ta zabierzowska zgraja niech się trzyma od Wisły z daleka. To gość, który biznes rozkręcał w złotych latach 90-tych, tam też się mentalnie i intelektualnie zatrzymał. Ostatnie lata to seria pozwów sądowych i oskarżeń o plagiaty (nie tylko ze strony Michalczewskiego). Po drodze odsiadka za przekręty z VATem. Nie chce mi się nawet wspominać o tym jaką opinię ma Pan W. wśród pracowników i partnerów biznesowych.

Dajcie już spokój z tym foodcarem. Ileż można o tym pisać.

....a mać, a ja tam pracowałem dorywczo rok temu . Ale fakt. Niezły burdel tam jest i organizacyjnie i pod względem maszyn, które co chwile się psują. Jak dobrze, że człowiek poszedł na studia i zmienił robotę
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 19.07.2016, 19:22
Manhunt. napisał(a):Wyświetl post
Tak, SKWK niszczy klub
Tak, SKWK działa na szkodę klubu.
Może nowy właściciel by sobie z tym poradził.

Tak, zaraz mi powiecie że bojkot itp. Ale po tym ile stracili decyzyjny w oczach zwykłych kibiców to na poparcie bojkotu bym wogóle nie liczył.
Nowy właściciel z poza Polski - jeżeli się potwierdzi moje info że to chińczyk - nie będzie się ceregielił z SKWK.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.07.2016, 19:29
@Sevi a skąd info o Chińczyku? Jakies pewne zródło?

Obawiam sie jednak, ze nasz wybór jest miedzy dżuma, a cholera - Citko vs TS
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.07.2016, 19:31
Sevi, PojebDoctor - rozróżniacie w ogóle co to SKWK i WSH? I w której grupie znajdują sie decyzyjni?

Ale rozumiem, od podstawówki, gimbaze/liceum odpowiedzialności zbiorowej nauczył (post)socjalizm. W Twoim przypadku Sevi ze względu na profilowke wypada to najbardziej "komicznie".
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.07.2016 o godz. 19:34.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.07.2016, 19:31
TS to byłby koniec tego klubu
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.07.2016, 19:33
WSH napisali ze kupno przez TS to plota. Natomiast nie wiem gdzie napisali, zobaczyłem tylko takie info na tt
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.07.2016, 19:36
nesta napisał(a):Wyświetl post
@Sevi a skąd info o Chińczyku? Jakies pewne zródło?

Obawiam sie jednak, ze nasz wybór jest miedzy dżuma, a cholera - Citko vs TS
Chyba chinski market
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Stary 19.07.2016, 19:39
Info jest z kierunku klubu. Zobaczymy czy coś w tym będzie prawdziwego.
Tak, rozróżniam, że SKWK zatańczy jak WSH zagra.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.07.2016, 19:40
Sevi napisał(a):Wyświetl post
Tak, SKWK działa na szkodę klubu.
Może nowy właściciel by sobie z tym poradził.

Tak, zaraz mi powiecie że bojkot itp. Ale po tym ile stracili decyzyjny w oczach zwykłych kibiców to na poparcie bojkotu bym wogóle nie liczył.
Nowy właściciel z poza Polski - jeżeli się potwierdzi moje info że to chińczyk - nie będzie się ceregielił z SKWK.
Lepszy chińczyk niż kozojebca.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 19.07.2016, 19:40
A Citko to nie ma siana tak bardziej na Clepardię ? W jakiej dupie byśmy nie byli tu jednak chyba potrzeba chłopców/dziewczynki z grubszym portfelem. Ja rozumiem, że niby za plecami Mlekovita ale nie chce mi się wierzyć, że duży producent akurat jego wysyła do negocjacji.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.07.2016 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 19.07.2016, 19:43
Ahh, i to dalej SKWK winne?

Zyj dalej w swoim świecie hipokryto. Bez odbioru.

Cytat:
Lepszy chińczyk niż kozojebca.
Nie Cupiał, nie Włodarski, nie Wojciechowski, nie Citko, nie najebany kasa szejk. Kogo Wy kurva chcecie w takim razie?

Slim Helu nie bo będzie Meksyk.

Bill Gates? Odpowiada?

Cytat:
fanboj skwk triggered xD
LOL, ROTFL, iksDE, GIMbaza "triggered"?

Na "boya" za dużo wiosen na karku, antysocjalista, anty odpowiedzialnosc zbiorowa.

Inzynier, matematyk.

Nie wszystkie elementy musza nalezec do tego samego zbioru, o ile jestescie to w stanie zalapac
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.07.2016 o godz. 19:54.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.07.2016, 19:59
czyli SKWK zerwało zgodę z Lechią i dlatego należy je bojkotować?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 19.07.2016, 20:05
Nie, SKWK chcialo kontynuowac akcje 2zl od biletu na Akademie, wplata DOBROWOLNA, ale to dzialanie na szkode klubu, no bo nasi juniorzy za friko odchodza do Legii, naszej najwiekszej kosy, po co im ulepszac produkt!?

Akcje patriotyczne, krwiodawstwo, szlachetne paczki - chvj tam z tym. Szkodzą.

Aaa, rozumiem!

Wiecej hajsu zgarniaja na pamiatkach kibicowskich niz klub!

Tu go boli?

No powinien bolec bardziej asortyment, nawet jak juz cos jest to logo SA, nie TS czy zwykla Biala Gwiazda.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 19.07.2016, 20:17
Wszystkim tym którym znudził się "marazm" Cupiała naplułbym na twarz bo na nic lepszego nie zasługują... Wole marazm i nadzieję na lepsze jutro, niz ryzyko zrownania z ziemia klubu. Cupiał jest ewenementem, zawsze go broniłem przed takimi markusami i innymi kotami, które oczekiwały złotych gór podobnie jak sporo ludzi tutaj sie wypowiadajacych.

Oby to wszystko było plotką.

BC 1906%
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.07.2016 o godz. 20:46.

Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Stary 19.07.2016, 20:19
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Ja uwazam ze.szkodzi.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.07.2016, 20:20
Ale możesz użyć jakiś argumentów?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.07.2016, 20:32
Przecież to widać od wielu lat, ze cos sie skończyło. Nie bedzie tak jak było, stoimy w miejscu. Cupiał nie ma juz ani pasji, ani tych samych pieniędzy. Naprawdę nie ma juz sensu wracać do dyskusji która toczy sie od n ostatnich lat. Cos sie kończy cos sie zaczyna. Jak w życiu. I oby to właśnie nie była plotka, bo Wisła z Cupiałem to 8 miejsce i 8 tys ludzi na trybunach. Przeciętność.

Nie wiem czy to bedzie Chińczyk, Arab, Citko czy TS. Chciałbym po prostu jednego, ze nowy właściciel da nadzieje na cokolwiek. Na jakiś rozwój klubu. Jesli nie przez duże pieniądze to np. jakimś pomysł na akademie, jakiś pomysł na marketing, na nowoczesne zarządzanie, struktury, ludzi z pasja nawet nie koniecznie musi sypać milionami. Po prostu cos sie ruszy, bedzie nadzieja ze cos ten klub moze zdziałać. Bo z Cupiałem bedzie właśnie tak jak jest - zero perspektyw, ale wciąż za mocni żeby upaść. Takie dryfowanie bez celu.

Serio, przecież to widać gołym okiem ze Cupiał sie wypalił. Tu nie ma innego wyjścia.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 19.07.2016, 20:32
A może nie gadać o skwk w tym temacie?
Ddf
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.07.2016, 20:39
Ci ktorzy uwazaja ze Cupial szkodzi Wisle powinni sobie przypomniec tych co szkodzili naprawde swoim druzyna.
A nie, przypominac mozna sobie o tym co sie kiedys wiedzialo. Wiec dla tych co nie maja wiedzy co znaczy slowo szkodzic :
http://weszlo.com/2015/07/01/pamietn...-polska-pilka/
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 19.07.2016, 21:01
Życie jest brutalne. Coś się zaczyna i coś się kończy. Zrozumcie, że Cupiał się wypalił. Czy z nim czy bez niego istnieje bardzo duże ryzyko że wylądujemy w IV lidze. Proponuję niektórym dzieciakom po prostu wydorośleć. I proszę o ostrożne szacowanie ile B.C. zainwestował w klub, bo tak naprawdę nie wiecie i nie jesteście w stanie policzyć ile zyskał. Jest na minusie? Pewnie i tak... ale nikt nie wie jak duży jest ten minus. Mistrzostwa Polski - bezcenne. Za to należy się podziękowanie i miejsce zasłużone bezdyskusyjne. Za zarządzanie perspektywiczne i chimeryczność - ocena negatywna. Czasem trzeba odbić się od dna żeby wrócić mocniejszym. Zawsze istnieje duże prawdopodobieństwo że nowy właściciel wykończy klub. A jaki mamy na to wpływ...?
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.07.2016, 21:01
@bodyn
No ale to albo chcemy równać w dół albo w gore. Cupiał taki nie jest, ale czy to oznacza ze Wisła nie moze mieć kogos lepszego? Moze. A ze jest ryzyko? No to jak juz pisałem albo 8 miejsce i przeciętność albo ryzykujemy. Zreszta myśle ze Cupiał je zminimalizuje i sprzeda klub rozsądnym ludziom.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.07.2016, 21:06
Od 4 lat nie liczymy się w Ekstraklasie, tylko zajmujemy coraz to niższe lokaty. Jesteśmy wdzięczni Cupiałowi za to co zrobił, nigdy tego nie zapomnimy, ale czas na zmiany. Ten czas właśnie nadszedł teraz. Cupiał napewno nie odda Wisły komuś kto po 2 sezonach się wycofa. Miejmy nadzieję na lepsze jutro z nowym właścicielem.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.07.2016, 21:08
Myślę że lepiej dla nas i dla BC aby był zapamiętany z dominacji na krajowym podwórku niż spuszczeniu klubu do niższej ligi.
Co ma być to będzie, ja osobiście nie jestem fanem stagnacji więc niech się dzieje, pewna formuła się wyczerpała widać to od dawna, idziemy dalej, nie pierwszy i nie ostatni właściciel w historii naszej kochanej Wisełki.
Jazda jazda !!!
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 19.07.2016, 21:09
Zacznijmy od tego , że Cupiał nie decyduje się na sprzedaż klubu po przeczytaniu naszego narzekania, niektórych nawet coś więcej niż narzekania, tylko ma swoje powody - jakie? do końca nigdy nie będzie wiadomo. Trzeba uszanować, podziękować za tyle lat i czekać na rozwój sytuacji.

Zgodzę się i z jedną stroną barykady i drugą. Mimo wszystko ja uważam, że to już czas. Wisła nigdy nie upadnie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów