|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziś w TF był Marek Citko nie wyszło im z Koroną kręcą się teraz przy Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bosh
tylko nie Citko i ta jego kamanda granda ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
1. Black ma się nieźle ale to produkt bardzo nisko marżowy i kokosów z tego nie ma. Perspektywy ta marka tez ma co najwyżej przeciętne.Jest zresztą fatalnie zarządzana. Nie wiem skąd to info o "wydupczeniu" Tigera ale według mojej skromnej wiedzy jest zupełnie odwrotnie Tiger wartościowo dystansuje Blacka.Choć ilościowo Blacka sprzedaje się więcej. 2. Pojawienie się Tysona czy Mourinho w komunikacji niczego nie oznacza. To i tak są niższe budżety marketingowe niż konkurencji. 3. Wszystkie spory sądowe z Michalczewskim w plecy (inaczej się to zresztą nie mogły zakończyć). 4. Frugo po reaktywacji dobrze się miało przez mniej więcej rok. Teraz to już równia pochyła. Moim zdaniem za 2 lata marka przestanie istnieć. Pan W. i cała ta zabierzowska zgraja niech się trzyma od Wisły z daleka. To gość, który biznes rozkręcał w złotych latach 90-tych, tam też się mentalnie i intelektualnie zatrzymał. Ostatnie lata to seria pozwów sądowych i oskarżeń o plagiaty (nie tylko ze strony Michalczewskiego). Po drodze odsiadka za przekręty z VATem. Nie chce mi się nawet wspominać o tym jaką opinię ma Pan W. wśród pracowników i partnerów biznesowych. Dajcie już spokój z tym foodcarem. Ileż można o tym pisać.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 19.07.2016 o godz. 19:01.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
....a mać, a ja tam pracowałem dorywczo rok temu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tak, SKWK działa na szkodę klubu.
Może nowy właściciel by sobie z tym poradził. Tak, zaraz mi powiecie że bojkot itp. Ale po tym ile stracili decyzyjny w oczach zwykłych kibiców to na poparcie bojkotu bym wogóle nie liczył. Nowy właściciel z poza Polski - jeżeli się potwierdzi moje info że to chińczyk - nie będzie się ceregielił z SKWK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sevi, PojebDoctor - rozróżniacie w ogóle co to SKWK i WSH? I w której grupie znajdują sie decyzyjni?
Ale rozumiem, od podstawówki, gimbaze/liceum odpowiedzialności zbiorowej nauczył (post)socjalizm. W Twoim przypadku Sevi ze względu na profilowke wypada to najbardziej "komicznie".
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.07.2016 o godz. 19:34.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
TS to byłby koniec tego klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Info jest z kierunku klubu. Zobaczymy czy coś w tym będzie prawdziwego.
Tak, rozróżniam, że SKWK zatańczy jak WSH zagra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A Citko to nie ma siana tak bardziej na Clepardię ? W jakiej dupie byśmy nie byli tu jednak chyba potrzeba chłopców/dziewczynki z grubszym portfelem. Ja rozumiem, że niby za plecami Mlekovita ale nie chce mi się wierzyć, że duży producent akurat jego wysyła do negocjacji.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.07.2016 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]() Zyj dalej w swoim świecie hipokryto. Bez odbioru. Cytat:
Slim Helu nie bo będzie Meksyk. Bill Gates? Odpowiada? Cytat:
Na "boya" za dużo wiosen na karku, antysocjalista, anty odpowiedzialnosc zbiorowa. Inzynier, matematyk. Nie wszystkie elementy musza nalezec do tego samego zbioru, o ile jestescie to w stanie zalapac ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.07.2016 o godz. 19:54.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
czyli SKWK zerwało zgodę z Lechią i dlatego należy je bojkotować?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, SKWK chcialo kontynuowac akcje 2zl od biletu na Akademie, wplata DOBROWOLNA, ale to dzialanie na szkode klubu, no bo nasi juniorzy za friko odchodza do Legii, naszej najwiekszej kosy, po co im ulepszac produkt!?
Akcje patriotyczne, krwiodawstwo, szlachetne paczki - chvj tam z tym. Szkodzą. Aaa, rozumiem! Wiecej hajsu zgarniaja na pamiatkach kibicowskich niz klub! Tu go boli? No powinien bolec bardziej asortyment, nawet jak juz cos jest to logo SA, nie TS czy zwykla Biala Gwiazda. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wszystkim tym którym znudził się "marazm" Cupiała naplułbym na twarz bo na nic lepszego nie zasługują... Wole marazm i nadzieję na lepsze jutro, niz ryzyko zrownania z ziemia klubu. Cupiał jest ewenementem, zawsze go broniłem przed takimi markusami i innymi kotami, które oczekiwały złotych gór podobnie jak sporo ludzi tutaj sie wypowiadajacych.
Oby to wszystko było plotką. BC 1906%
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.07.2016 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Ja uwazam ze.szkodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale możesz użyć jakiś argumentów?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to widać od wielu lat, ze cos sie skończyło. Nie bedzie tak jak było, stoimy w miejscu. Cupiał nie ma juz ani pasji, ani tych samych pieniędzy. Naprawdę nie ma juz sensu wracać do dyskusji która toczy sie od n ostatnich lat. Cos sie kończy cos sie zaczyna. Jak w życiu. I oby to właśnie nie była plotka, bo Wisła z Cupiałem to 8 miejsce i 8 tys ludzi na trybunach. Przeciętność.
Nie wiem czy to bedzie Chińczyk, Arab, Citko czy TS. Chciałbym po prostu jednego, ze nowy właściciel da nadzieje na cokolwiek. Na jakiś rozwój klubu. Jesli nie przez duże pieniądze to np. jakimś pomysł na akademie, jakiś pomysł na marketing, na nowoczesne zarządzanie, struktury, ludzi z pasja nawet nie koniecznie musi sypać milionami. Po prostu cos sie ruszy, bedzie nadzieja ze cos ten klub moze zdziałać. Bo z Cupiałem bedzie właśnie tak jak jest - zero perspektyw, ale wciąż za mocni żeby upaść. Takie dryfowanie bez celu. Serio, przecież to widać gołym okiem ze Cupiał sie wypalił. Tu nie ma innego wyjścia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A może nie gadać o skwk w tym temacie?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ci ktorzy uwazaja ze Cupial szkodzi Wisle powinni sobie przypomniec tych co szkodzili naprawde swoim druzyna.
A nie, przypominac mozna sobie o tym co sie kiedys wiedzialo. Wiec dla tych co nie maja wiedzy co znaczy slowo szkodzic : http://weszlo.com/2015/07/01/pamietn...-polska-pilka/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Życie jest brutalne. Coś się zaczyna i coś się kończy. Zrozumcie, że Cupiał się wypalił. Czy z nim czy bez niego istnieje bardzo duże ryzyko że wylądujemy w IV lidze. Proponuję niektórym dzieciakom po prostu wydorośleć. I proszę o ostrożne szacowanie ile B.C. zainwestował w klub, bo tak naprawdę nie wiecie i nie jesteście w stanie policzyć ile zyskał. Jest na minusie? Pewnie i tak... ale nikt nie wie jak duży jest ten minus. Mistrzostwa Polski - bezcenne. Za to należy się podziękowanie i miejsce zasłużone bezdyskusyjne. Za zarządzanie perspektywiczne i chimeryczność - ocena negatywna. Czasem trzeba odbić się od dna żeby wrócić mocniejszym. Zawsze istnieje duże prawdopodobieństwo że nowy właściciel wykończy klub. A jaki mamy na to wpływ...?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@bodyn
No ale to albo chcemy równać w dół albo w gore. Cupiał taki nie jest, ale czy to oznacza ze Wisła nie moze mieć kogos lepszego? Moze. A ze jest ryzyko? No to jak juz pisałem albo 8 miejsce i przeciętność albo ryzykujemy. Zreszta myśle ze Cupiał je zminimalizuje i sprzeda klub rozsądnym ludziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Od 4 lat nie liczymy się w Ekstraklasie, tylko zajmujemy coraz to niższe lokaty. Jesteśmy wdzięczni Cupiałowi za to co zrobił, nigdy tego nie zapomnimy, ale czas na zmiany. Ten czas właśnie nadszedł teraz. Cupiał napewno nie odda Wisły komuś kto po 2 sezonach się wycofa. Miejmy nadzieję na lepsze jutro z nowym właścicielem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Myślę że lepiej dla nas i dla BC aby był zapamiętany z dominacji na krajowym podwórku niż spuszczeniu klubu do niższej ligi.
Co ma być to będzie, ja osobiście nie jestem fanem stagnacji więc niech się dzieje, pewna formuła się wyczerpała widać to od dawna, idziemy dalej, nie pierwszy i nie ostatni właściciel w historii naszej kochanej Wisełki. Jazda jazda !!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zacznijmy od tego , że Cupiał nie decyduje się na sprzedaż klubu po przeczytaniu naszego narzekania, niektórych nawet coś więcej niż narzekania, tylko ma swoje powody - jakie? do końca nigdy nie będzie wiadomo. Trzeba uszanować, podziękować za tyle lat i czekać na rozwój sytuacji.
Zgodzę się i z jedną stroną barykady i drugą. Mimo wszystko ja uważam, że to już czas. Wisła nigdy nie upadnie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|