The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2015, 09:25
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd wy bierzecie takie liczby.

sezon 06/07 - 1 spotkanie (debiut) 90 minut w 1/2 puchary ekstraklasy
sezon 07/08 - 11 spotkań - 635 minut (2 EK+8 PE + 1PP)
sezon 08/09 - 6 spotkań - 362 minuty (5 PE + 1 SP)
sezon 09/10 - 8 spotkań - 107 minut (6 ek + 2 PP)
źródło 90minut.pl

Ok też coś mi się źle zsumowało i oficjnalnych spotkań w barwach Wisły rozegrał 26. Ówczesne spotkania pucharu ekstraklasy to również były oficjalne spotkania. A to, że ich marka byłą słaba to inna sprawa.

Super, piszę o wprowadzaniu sukcesywnie po 1 młodym zawodniku na ostatnie 20 minut, a Ty bredzisz o wystawianiu rezerw w Lublinie. Z kogo chcesz zrobić idiotę?

Nie przypuszczałem że Mąka zrobi karierę jaką zrobi, ale widziałem w nim zawodnika o potencjału co najmniej Jirsaka, który wtedy u nas grał.

Przestań manipulować moimi wypowiedziami, bo w ten sposób rozmawiać nie będziemy.
Ja biore staty tez z 90 minut, ale licze powazne spotkania a nie o pietruszke jakim było PE czy ME. No ale skoro juz przy tym jestesmy to przeciez dobry odnośnik do naszego szkolenia, przeanalizujmy kto zrobił kariere z druzyny w ktorej grał Mączyński.

mecz pierwszy w sezonie z WKS (sezon 08/09)
-Juszczyk (rocznik 85) 13/14 Poroniec ostatni kontakt z piłką.
-Krasnodębski (rocznik 88) 12/13 SKG Walldrorf
-Jania (rocznik 90) 11/12 Górnik Wieliczka
-Kowalski (rocznik 86) FK Orn Horten - z tego co wiem mati jeszcze kopie+ trener personalny w pure
-Zalewski (88) 11/12 Ap 2011 Zabierzów
-Rado A. (86) Po Wiśle poszedł do Poniatowej,potem 4 lata przerwy i teraz amatorsko u siebie domem w klubie ktory sponsoruje Kolorado Wola Chorzelowska
-Szabat (85) 15/16 Świt N d M (pierwszy który ciągle gra..)
-BURLIGA! http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=9377&id_sezon=73 dobry sezon w ME zaowocował wypozyczeniem do Floty. Jak na Def pom statystyki w tym sezonie w którym Ty wiedziałeś ze Maczynski bedzie kotem, miał o wiele lepsze niż Krzysiu.
-Barretto - chłop był uczulony na trawę. Wynalazek Grzesia M. Po Wiśle grał w jakimś prowincjonalnym klubie z Brazylii
-Niedzielan nc.
-Batko -(89) 14/15 Sokół Kocmyrzów Baranówka
-Kmiecik (84) 14/15 Górnik Libiąż
-Tomasz Dawidowski nc
-Kamil Jeleń (89) 15/16 Górnik Wieliczka
+ reszta ekipy (Brud,Brózda, Pindur,Cygal, Jarosz 2, Darda, D.Kwiek, K.Rado, ...)

Burliga to jest nasz wyrób + troche dorzucił Fornalik. Mąke ukształtował Nawałka, tak samo jak zrobił to z Magierą, Iwanek, Kwiekiem. Tak samo jak Trele ukształtowały wypozczenia do Niecieczy, Iks, Oks a nie treningu u Nas.

Chyba nie świadczy o Nas dobrze to ze zawodnicy który teraz powinni osiagać maks swoich umiejetnosci albo nie graja w pilke albo grają hobbystycznie...

"Super, piszę o wprowadzaniu sukcesywnie po 1 młodym zawodniku na ostatnie 20 minut, a Ty bredzisz o wystawianiu rezerw w Lublinie. Z kogo chcesz zrobić idiotę?"
Ty robisz sam z siebie bo wymyslasz jakieś kocopoły. To co robi wczoraj Moskal to jest własnie sukcesywne wprowadzanie zawodnika, z tym ze robi to książkowo. Najpierw na ławke posiedzieć, potem końcówki, potem kilka minut, potem własnie wspomniane 20 minut a poźniej juz półówka i pierwszy skład.
Ty byś wprowadził od razu na 20 minut, bo masz w dupie jak widać Pana Handzlika. Masz w dupie to czy mozesz mu wyrządzić krzywde czy nie, bo liczy sie to co ty chcesz, czyli wprowadzenie go na 20 minut!
Dlatego te decyzje podejmuje trener. Na ten moment te decyzje się bronią, czy tego chcesz czy nie.
Zaskoczę Cie, bo ja również bym chciał by trener w meczu wpuścił gnojka który rzuci na kolana cały piłkarski świat, no albo chociaż małopolskę. Ale nie biegam nie skakam gdzie sie da i nie krzyczę "ale trener jest zły" bo bronią go wyniki. I dopóki go będą bronić to ja również bede po stronie trenera, a nie jak wiekszośc, wieczne malkontenctwo. Trener decyduje czy zrobic tak czy zrobi inaczej a wszyscy którzy go krytykują niech chociaż robia to z głową i jakimiś podstawami. Skoro Ty czy ktoś inny wiecie lepiej, znacie złotą recepte, to pokaż najpierw papiery uprawniające do prowadzenia klubu Wisła Krakow na szczeblu rozgrywek na którym On wystepuje, a potem ja jestem pierwszy który jest za Toba jako przyszłym trenerem. Tylko chociaż pierwiastek podstaw do tego! A nie ze "Wpuść X badz Y" a co X czy Y potrafi ? Nie wiem, ale jest młody.
Młody też może oznaczać głupi....

Przykładowo wczoraj Jankowski wg. mnie nadawał się do końca kariery zmiany w 5 minucie. Każdy jego kontakt z piłka powodował wymioty, biegunke, nerwy i co tam sobie mozna jeszcze dopisać. No ale wynik 3-1 i trener sie obronił. Nie zmienia to faktu ze tak beznadziejnego przypadku człowieka jak Jankowski to ja w tym klubie dawno nie widział. Jedyne co chłop potrafi to skakać...i to ....a krzywo.
No ale wydaje mi sie ze nasz coach ślepy nie jest i też to widzi. skoro widzi ze chłop na poczatku meczu, tfu, sezonu - nie nadaje sie do gry i gra, to dla mnie znaczy ze reszta jest jeszcze bardziej żenująca. Cywka wchodzi na 10 minut i biega tak elektrycznie ze to nie do wiary, ale i tak wchodzi....

Arked napisał(a):Wyświetl post
Statystyki potwierdzają to co widać na boisku. Gramy naprawdę dobrze w piłkę. A to w ostatnich 10 latach nie była norma. Nawet kiedy trenerem był guru Petrescu lub gdy z Maaskantem zdobywaliśmy mistrzostwo na naszą grę ciężko było patrzeć. Tak więc naprawdę doceniam to co mamy. Dlatego liczę, że szczęście wreszcie zacznie sprzyjać Moskalowi i uciszy krytyków spoglądających tylko na punkty w tabeli.
1906% poparcia
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.11.2015 o godz. 09:30.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów