The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2015, 19:35
c. napisał(a):Wyświetl post
nie porownuj Jopa, Matyje, Pawelka, mlodych grajacych w 3 lidze i kilku innych, plus kibicow , ktorzy wybiegli na murawe i aktualna druzyne Wisly, ktora widzimy na co dzien do Mistrza Niemiec, ktory przyjezdza do Polski raz na 20 lat.
Pytał o mecz bez stawki drugiego polskiego klubu. Równie dobrze można napisać, żeby nie porównywać zwykłego sparingowego meczu z renomowanym rywalem do takiego który jest nagłaśniany od prawie miesiąca, promowany na różne sposoby i którego głównym celem jest ratowanie klubu.

obiektywnie to polowa nazwisk zaproszonych to jakies nieporozumienie.
Kadra liczyła 27 osób. Czyli rozumiem, że 13-14 nazwisk to nieporozumienia? To wymień mi chociaż z 8 i napisz czym się powinno kierować przy doborze zawodników na ten mecz (już jakiś czas pisałem post na ten temat). Żeby nie było też mi się parę nazwisk nie podobało, ale myślę, że osoby które decydowały o zaproszeniach każde nazwisko by wybroniły.

dodatkowo w przypadku Borussi stadion w wiekszej polowie wypelnili janusze z calej Polski nie majacy nic wspolnego ze Slaskiem.
Na pewno 34 k to nie byli sami kibice Śląska, ale nie wiadomo jaki był procent tych niezrzeszonych. W przypadku tego meczu też nie wiadomo ile osób na meczach to byli faktycznie kibice Wisły. Piłkarze grający w drużynie gwiazd to byli w większości czołowi zawodnicy kraju, tak więc myślę, że na pewno pojawili się jacyś kibice tzw. nieWiślaccy którzy po prostu chcieli ich zobaczyć na żywo i też im jakoś w ten sposób podziękować. I tu też nie wiadomo jaki procent takich kibiców był. Zresztą nawet jak faktycznie na Śląsku to była ponad połowa to i tak jest to wynik frekwencyjny podobny do naszego.
Ostatnio edytowane przez R33 : 10.10.2015 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów