|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dla mnie to mega żenada. nie ma usprawiedliwień żadnych dla Smudy! Masz słabą obronę? Stawiasz autobus w polu karnym (albo nawet dwa!) a nie grasz otwartej piłki! Przeżyłem już jedno upokorzenie jak przegrana z krawaciarzami 5-1 ale tłumaczenie było ze grali po ostrej bibie z okazji zdobycia MP! A gdzie jest patałachu (Smuda) mistrzostwo? Jesteśmy Wisła Kraków i nam nie przystoi tak dupy nadstawiać dla warszawiaków! To zostanie w historii! Czy jakiś inny zespół przegrał w Warszawie tak wysoko w tym sezonie? Czy to patałach Smuda był może prekursorem? Wisła nie może przegrywać tak wysoko z Legią, Lechem, Górnikiem czy Ruchem! Mogą się zdarzyć wpadki z Jaga itd ale nie z zespołami z którymi walczymy o miano najlepszego zespołu w lidze jeśli chodzi o zdobyte MP. Dla mnie mega żenada i mega wstyd! Niech spada ten cały Smuda jak ma kompromitować Wisłę! Nic go nie tłumaczy bo dużo słabsze zespoły przegrały w Wa-wie niżej!
Uff ale jestem w....iony że hej, Smuda Bednarz won! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie. Widzew 5-1, Cracovia i Piast 4-1.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W ramach pokuty za blamaż z legią naszym kopaczom aż do znudzenia a dokładnie do wymiocin pokazywał bym mecz Crystal Palace -Liverpool. Zobaczyli co znaczy Ambicja Honor i Waleczność. Niestety miernoty i tak tego nie pojmą ważne aby kasa się zgadzała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wracając do naszego meczu zgadzam sie z Ogryzkiem. No do ....y nedzy, jezeli wiemy ze wychodzimy z taką obroną to siedzmy w tym jebanym polu karnym a'la Chelsea i gramy z kontry. Tak sie teraz gra jak nie widzimy szans , jak kiedyś Valerenga z nami. A my sobie hasamy na 30 metrze od pola karnego i podajemy piłeczke. Nosz ....a... I jeszcze wypowiedź Smudy po meczu rozpierdala mnie na cząsteczki. Ja już bym chcial zeby ten sezon się zakonczył. Za dużo nerwów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pierwsze 15 minut było spoko, potem Legia zorientowała się że zamiast stoperów mamy dwa kołki.
Łysy zje*** zobacz co sie dzieje jak są kibice. Mecz taki samo jak ten zakonczony 2-2. Tyle ze dzis nie ma 2-2 a wstydliwe 5-0 a moglo by z 7. Legia nas jebła 5-0 słyszysz łysy .............. ? Chociaż i tak nie rozumiesz. Legia wydymała Moją Wisłe 5-0. Bo Nasza to ona napewno nie jest
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.05.2014 o godz. 08:11.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale widzimy jak obecnosc kibicow podziałała na piłkarzy Legii. 5-0 najniższy wymiar kary, jaki wstyd ja .......e ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niestety Legia za mocna na te naszą cieniutką lige.Grajków przynajmniej o klase lepszych sprowadzają a My takich co już nikt nigdzie nie chce albo z piłkarskich nizin (Fabian,Klarić)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
CO do meczu, nie da się wygrać meczu z zawodnikami pokroju Burligi , Czekaja , Nalepy... to nie są zawodnicy na ekstraklasę tylko na 1 ligę. Niestety cudem jest to że gramy w mistrzowskiej 8 a nie walczymy o utrzymanie... z takimi zawodnikami to i Mourinio nic by nie zrobił...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Może być też tak że bednarz już jest na wylocie tylko w tym momencie jest nietykalny.. w takim momencie nie może przyjść ktoś inny bo i tak w klubie jest bajzel a nowa osoba miałaby problemy żeby ogarnąć się w tym.. zrobi co musi czyli dogra sezon.. dopnie licencje.. piłkarze pojadą na wakacje i wtedy powinien nowy człowiek wejść do klubu.. tak żeby ogarnął się z wierzycielami oraz wszystkimi sprawami w klubie.. oby tylko to była prawda a Cupiał faktycznie tak planował to rozegrać..
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Serce prawdziwego kibica po takiej klęsce krwawi ale trudno ..
Kibicuję dalej. Na przekór takim Gwiaździstym którzy obrażają kibiców nie po linii .... Dla niektórych świat musi być prosty jak budowa cepa: - jest ten zły: V kolumna Legii świadomie niszczący Wisłę i - są ci dobrzy - ciemiężeni kibice sektora c na czele z niewiniątkiem Miśkiem .....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 10.05.2014 o godz. 09:19.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mógłbyś zamiast bełkotu coś mądrego napisać?Znalazł się cywilizowany, który brata po szalu wysyła na pohybel...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.05.2014 o godz. 08:52.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
no może jeden cytat :
zmieniam z "Na pohybel" na "Na przekór" P.S.: Dziękuj Gwiadzisty za słowo " pożyteczni"
Ostatnio edytowane przez Grantar : 10.05.2014 o godz. 09:31.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Historia zatoczyła koło, ostatni taki łomot był przed erą Cupiała.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Myślałem, że rano spotka mnie jakaś miła niespodzianka w postaci jakiejś dymisji.
A tutaj bez zmian. Ja już wolę pierwszą ligę i budowę nowej Wisły przez ludzi którzy będą mieli ten klub w sercu. Smutna rzeczywistość. Zastanawia mnie gdzie jest właściciel tego interesu? Aż się prosi by zajął jakieś stanowisko. Choć nigdy nie skłonił do publicznych wystąpień to mam nadzieję, że zabierze głos! Rogala, Kapka, Smuda, Bednarz wypad z Wisły! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niesamowity jest ten sezon – najpierw notujemy rewelacyjną passę bez porażki, efektowne wygrane z Legią i Lechem, potem 5 porażek z rzędu (po drodze po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy dostajemy 5 goli w Białymstoku), kuriozalny mecz w Warszawie, aż wreszcie największy łomot od czasów przedcupiałowych. Obstawiam, że to wszystko skonczy się jeszcze awansem do pucharów psim swędem. To, że nie ma po co i z czym to już inna sprawa.
Wynik był wkalkulowany, rozmiar niestety konkretnie obniży morale, ale to już w sumie nie ma żadnego znaczenia. Szkoda tych 17 lat tylko, oby nie była to rzeczywiście symboliczna klamra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciekawostką w tym meczu jest występ ośmiu wychowanków (Burliga, Czekaj, Nalepa, Piotr Brożek, Uryga, Chrapek, Szewczyk, Paweł Brożek).
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No tak rozumując IWAN nie był Wiślakiem , bo z Wandy....idze idze bajoku...
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nie przez naszych wychowanków przegraliśmy tak wysoko ale przez bzdurną taktykę sparciałego Smudy który prawie jak trener parchatych Stawowy zawsze chce grać "do przodu otwartą grę". No i wtedy są takie efekty że zamiast 2-0 dostajemy 5-0... Kapka, Rogala, Bednarz Smuda WON! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Nalepa-Unia Oświęcim Piotr Brożek-Polonia Białogon Uryga-Hurnik Kraków Chrapek-Victoria Jaworzno Szewczyk-Astra Spytkowice Paweł Brożek-Polonia Białogon Czekaj-wychowanek Ty tak na poważnie?
Ostatnio edytowane przez *KoTeK* : 10.05.2014 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
według przepisów wychowankiem jest ten kto między 15. a 21. rokiem życia spędził w klubie trzy sezony jeśli się nie mylę.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I pomyśleć, że taki Żyro do niedawna wydawał się mega drewniany. We wczorajszym meczu na tle piłkarzy Wisły wyglądał jak Lewandowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na tle pary zawodnikow bioracych udzial w meczu na pozycji stoperow(nie nazwe ich stoperami) kazdy by wygladam malo drewnianie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cholera tydzień temu wydawało mi się, że z numerem 33 u nas grał Sergio Ramos albo Pique, a dziś wyszło że jednak Czekaj. Nie wiem czego wymagacie pary: gościa który 1,5 roku nie grał w piłkę i drugiego wracającego po kontuzji, który zagrał pierwszy raz od miesiąca?
Czekaj przy Bunozie czy Głowackim wygląda naprawdę nieźle, ale gdy ma obok Uryge czy Nalepe ma prawo się gubić i czuc niepewnie. Po wejściu Brożka wyglądało to lepiej, ale kto by po meczu w Poznaniu wsadził go do pierwszego składu? Mógł Smuda wsadzić do środka obrony Dudkę a dać na lewą strone jakiegoś młodego...
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 10.05.2014 o godz. 11:55.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nieuznany prawidłowo strzelony gol Gueriera na 1:1 (zagrywał do niego piłkarz Legii), co ustawiło cały mecz.
Któryś z ostatnich 3 goli Legi strzelony z małego spalonego. Komentatorzy w C+ na to "dopuszczalny margines błędu", "promowanie gry ofensywnej", "dobra decyzja arbitra" Skandal za skandalem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Rzeźniczak nie zagrywał do Gurriera, piłka odbiła się od niego. Spalony ewidentny. Szukaj dalej teorii spiskowych. "Spalony" Sagana to normalnie przekręt stulecia. Byś się nie ośmieszał.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|