The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2014, 01:43
Dla mnie to mega żenada. nie ma usprawiedliwień żadnych dla Smudy! Masz słabą obronę? Stawiasz autobus w polu karnym (albo nawet dwa!) a nie grasz otwartej piłki! Przeżyłem już jedno upokorzenie jak przegrana z krawaciarzami 5-1 ale tłumaczenie było ze grali po ostrej bibie z okazji zdobycia MP! A gdzie jest patałachu (Smuda) mistrzostwo? Jesteśmy Wisła Kraków i nam nie przystoi tak dupy nadstawiać dla warszawiaków! To zostanie w historii! Czy jakiś inny zespół przegrał w Warszawie tak wysoko w tym sezonie? Czy to patałach Smuda był może prekursorem? Wisła nie może przegrywać tak wysoko z Legią, Lechem, Górnikiem czy Ruchem! Mogą się zdarzyć wpadki z Jaga itd ale nie z zespołami z którymi walczymy o miano najlepszego zespołu w lidze jeśli chodzi o zdobyte MP. Dla mnie mega żenada i mega wstyd! Niech spada ten cały Smuda jak ma kompromitować Wisłę! Nic go nie tłumaczy bo dużo słabsze zespoły przegrały w Wa-wie niżej!

Uff ale jestem w....iony że hej, Smuda Bednarz won!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów