The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2013, 09:23
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Jak jesteś niezadowolony to wyłóż kasę na stół i działaj. Ty, podobnie jak większość użytkowników zapominacie o jednym, mianowicie obecna Wisła nie walczy o mistrza!
Ja wiem że trudno się z tym pogodzić, podobnie trudno było kiedyś kibicom z Zabrza czy Chorzowa jednak stało się. Era złotej Wisły odeszła do lamusa więc czym prędzej to zrozumiecie tym rzadziej będziecie wypisywać tego typu brednie.

W Polsce są tysiące klubów, jednak zadowolonych kibiców posiadają 2, góra 3 zespoły. Jak by tak każdy chciał pikietować swoje niezadowolenie tym bardziej nieuzasadnione to cały kraj zalała by fala kibicowskich wieców i demonstracji.

Pamiętajmy że Wisła Kraków to klub z piękną historią. Pełną wzlotów i upadków, sukcesów i porażek. Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz klub kibiców nie rozpieszcza, nie jest w stanie sprostać oczekiwaniom czy pokładanej w nim kibicowskiej nadziei .
Być może słowa "Słuchaj Jezu jak cię błaga lud..." zagoszczą u nas na kolejne naście lat, być może jeszcze przyjdzie nam walczyć na drugim froncie ...jednak nie zapominajmy o najważniejszym, czyli o " WIERNOŚCI".
Zaraz ktoś odpowie : Co mam bezczynnie się przyglądać? siedzieć cicho jak się źle dzieje?...owszem racja, jednak pamiętajmy o j naszej głównej roli, czyli bezgranicznym oddaniu barwom.
Jako kibice mamy prawo nazwać - Bednarza warszawską ....ą, Cupiała kasiastym imbecylem czy Smude niemieckim pachołem i analfabetą jednak broń boże aby ktokolwiek czy cokolwiek miało wpływ na nasze oddanie ukochanej drużynie. Żaden Kapka, bednarz Żurawski czy Kosowski nie miał i nie będzie miał wpływu na naszą obecność przy R22 . To tylko trybiki ogromnej machiny, nic nie znaczące elementy kibicowskiej układanki....

Biała Gwiazda ponad wszystko, na dobre i na złe, teraz i zawsze...
Super, postawa godna naśladowania.
Tyle tylko, że trochę mimo wszystko nie na temat.

Piszesz o pieniądzach

I o to nam właśnie chodzi. Ile lat juz pracuje tutaj Kapka?
Za wypłatę jaką pobiera można zatrudnić tutaj kogoś z większymi umiejętnościami do wyszukiwania zawodników.
Zdzisek to beton który nic nie wnosi dobrego do tego klubu i moja obecność od wielu lat na każdym meczu czy twoja nie ma tutaj znaczenia.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 27.06.2013 o godz. 09:36.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów