|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Na teksty na poziomie gimbazy nie ma co odpowiadać nawet. Jak napiszesz coś z sensem to pogadamy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Warszawa załatwiła jakiegoś napadziora?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiście. Saganowski wraca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widzę że na bogato, tak jak u nas
My planujemy podobno odkurzyć Darka Dudkę. Szymkowiak niestety odmówił... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tylko u nas nie ma budżetu stumilionowego nie wiem ile potrzeba kasy aby w Polsce zbudować jakiś fajny team 200 300 mln zł.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Co do Saganowskiego, to jestem pod wrażeniem, że gościowi jeszcze się chce. W Polsce już więcej nie osiągnie, żegnałby się z piłką jako mistrz... Jest w tym jakieś drugie dno? ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Albo jak Frankowski - widzi że konkurencja to żenada i chce sobie jeszcze parę lat popykać. Znudzi mu się, przytyje - to zakończy karierę.
Wiele to mówi o poziomie naszej ligi, ale Saganowski, Głowacki czy Brożek prosto z wakacji to są fakty z którymi trudno dyskutować. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Daj Boże zobaczyć w maju Legie za nami w tabeli. Zobaczyć ich wpisy u nas na forum. Bezcenne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W sumie zna tylko jedną piosenkę po Polsku i nawet nie wie o czym ona jest, jednak powinno wystarczyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcześniej było tak samo jak Kucharski wracał do Legii, czy Reiss do Lecha. Byli też tacy, którzy po powrocie do Polski nie dali rady. Przykładowo mówię o Żurawskim, czy Mięcielu.
Nie dziwi mnie to zupełnie, a jeśli Saganowi dalej się chce i nie ma dość to czemu nie. Charyzmy i umiejętności ma za kilku młodzików. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
emj10 ile mu jeszcze brakuje do tej setki?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba 4. W zasadzie to nie wiem czy przypadkiem nie jest ostatnim piłkarzem, który ma szanse na tą setkę w naszej lidze za..... naszego życia. Bo drugi jest pewnie ktoś tak absurdalny jak Boguski czy Nowak czy Kucharczyk z 15? 20? bramkami.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ekhm 0 22 zapomniałeś o Pawle Królu Brożku!!!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Brożkowi brakuje 3 bodajże.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No liczę, że Paweł już na wiosnę będzie w Klubie 100
![]() Ale coś mi się wydaje, że chyba mu brakuje więcej niż 3 ?! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Buczo, Pawel ma ustrzelone 97 bramek w 216 meczach. w Wisle strzelil 92 bramki w 200 meczach.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj już my mieli takiego jednego co chciał do klubu 100 się wbić. Marek Koniarek się bodaj nazywał, supersnajper z 99 golam w dorobku gdy do nasz przychodził.
Odszedł po kompletnie zawalonej rundzie i setkach nie wykorzystanych szans... z 99 golami, niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Pamiętam jeszcze jak Śrutwa z Ruchu wchodził do klubu 100. Po rundzie jesiennej miał 98 goli, w pierwszym meczu na wiosnę grali z nami przy Reymonta. Odgrażał się, że strzeli nam 2 bramki i wejdzie do klubu 100. Facet się zablokował i 100 bramkę zdobył dopiero w październiku Oby Paweł jak najszybciej zdobył te 3 bramki, bo jak się zablokuje to media będą wywierały na niego sporą presję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
no to się zgadza co mówiłem - wypada Pawłowi życzyć dołączenia do Klubu 100 jak najszybciej, najlepiej w meczu z pasiastymi kurtyzanami.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc Brożka nie wymieniłem tylko dlatego, że byłem świecie przekonany, że już ma stówkę.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja jestem wręcz przekonana, że Paweł 100 osiągnie w rundzie wiosennej. Co to dla niego te trzy bramki? Szczególnie, jak Chrapek ze Stiliciem będą mu grali fajne piły. Mam nadzieję też, że Brozio poprawi swoją skuteczność, bo często w meczu ma kilka dogodnych sytuacji, a większość z nich marnuje, niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie Nakoulma odejdzie za granicę to mamy jednego rywala mniej, w Amice nieciekawa atmosfera i Wisła że średniaka ligowego stanie się liczącą drużyną w walce o MP co pokazuje że dobry trener może zdziałać cuda i niepotrzebne są pieniądze wydawane na super gwiazdy
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie chce mi się sprawdzać, ale Brożek chyba wszystkie te bramki w obecnym sezonie strzelił przy Reymonta. Miło byłoby gdyby poprawił skuteczność na wyjazdach. Ale i tak jest luks zawodnik, dobrze że przyszedł, bo już nie mogłem patrzeć na te łamagi coś my mieli w ataku w ostatnim czasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na wyjeździe trafił z Jagą. Zwykle to normalne, ze napastnik więcej strzela u siebie, bo drużyna gra bardziej ofensywnie. Ale Paweł zawsze miał dużą dysproporcję między bramkami zdobytymi na wyjeździe, a u siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Lechii szaleją. Stolarski, Jagiełło, Makuszewski, Sadajew, czy Mladenovic. Poważna paka się tam szykuje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widziałeś w akcji tego młodego Serba ? Co w tym momencie powaznego reprezentuje Stolarski czy Jagiełło ? Makuszewski odpali w Lechii jeśli można wogóle tak powiedzieć po niezłym kiedyś epizodzie w Jadze ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Imho zabawa Lechii w tym okienku wygląda imponująco i zycze im jak najlepiej. Tylko czy z tym trenejro są w stanie to osiągnąć?nie sadze. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście stopień ryzyka spory, ale przy 5 perspektywicznych i w miarę konkretnych zawodnikach ze 2, czy 3 może wypalić. W Amice wypaliło kiedyś 3 w jednym okienku i prawie ligę pozamiatali.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|