Wiecie co ? macie takiego trenera pod nosem a zatrudniacie ( to kieruję do niejakiego BC - nie mylić z BBC

) starego grzyba co to wysłowić się w języku ojczystym nie potrafi ! mowa tu o Kazimierzu Moskalu - ludzie jak na polskie warunki facet robi kawał porządnej roboty , w porównaniu z resztą elity PMS jest gościem z innej bajki ! facet ma tylko ( tylko ! ) pecha , że trafia albo na idiotów zarządzających klubem albo zgraję nieodpowiedzialnych łbów co sie piłkarzami zwą ! przeciez jak na dłoni widać , że dać chłopu szansę spokojnej pracy z zespołem to za rok , dwa wciągnie Fornaliki , Urbany i inne konie nosem . Niepojęte jakie tłuki ( tak właśnie ich nazywam ) zarzadzają polskimi klubami - przecież to pierwiastek z zera ma więcej po przecinku niż te gamonie rozumu ! Rzadko się odzywam ( w zasadzie w ogóle

) ale ....ica mnie bierze , że zamiast dać szansę młodszemu i to związanemu mentalnie z tym klubem , zdolnemu gościowi to etat proponują staremu tetrykowi ! i mówi to Warszawiak . Uprzedzam nie podlizuję się i nie mam nawet zamiaru , nie od dziś ani od lat dziesiąt paru mam piłkę we krwi i kości - ale jak widzę głupotę w tym syfie to mnie krew zalewa ! pozdrawiam wszystkich sympatyków tego sportu bez wzgledu na barwy kibicowania