Dariook napisał(a):

Proponuje jeszcze wiecej Polakow w Wisle. Chcieliscie? to macie.
Jednego jestem pewien, mianowicie, po dwoch sezonach z rzedu bez pucharow trudno bedzie o wlasnych silach wrocic na czolowe miejsce w tabeli. Rzadko jakiemu klubowi udaje sie taka sztuka bez ingerencji wlasciciela.
|
A jacyż to "Polacy" przyszli do Wisły przed sezonem, że jest ich teraz jeszcze więcej - poza powrotem z wypożyczenia Chrapka i przyjścia Sikorskiego, nieszczęsnego chłopaka z rezerw Polonii ? Może chodzi Ci o Quioto i Frederiksena?
Proponuję jeszcze więcej obcokrajowców w Wiśle. Chcieliście? to macie. Ta ostatnia dwójka to naprawdę pokazała, że stanowi gigantyczne wzmocnienie dla Wisły.
Podsumowując - zapewniam Cię że nikt tu nie chce w Wiśle ani takich "Polaków" jak Sikorski ani takich "obcokrajowców" jak Frederiksen. Do Wisły przychodzą ostatnio słabi piłkarze - i Polacy i obcokrajowcy. Dodatkowo brakuje rotacji w zespole - ile jeszcze lat będzie kaleczył Garguła by wreszcie ktoś mu podziękował. Dlaczego nadal musi grać 36 letni Sobolewski? Sprowadzanie problemu obecnej słabości Wisły do kwestii narodowościowych jest grubym nadużyciem.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"