|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jeśli dobrze pamiętam przed meczem z Legią w którym wygraliśmy 4-0 również nie byliśmy faworytami. Legia była na fali a my w dołku. Niestety marne to pocieszenie po tym co ostatnio widzę. Wystawmy Gargułę na Allegro w kategorii sport- zakładka rekreacja.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
nie srajcie tyle na Gargułę. Nie jest wcale gorszy od Iliewa. Garguła to nie jest typowym środkowym pomocnikiem, nie odnajduje się na tej pozycji co zresztą widać gołym okiem, a trenerzy ciągle stawiają go na środek.
Skład, który bym wystawił w dzisiejszym meczu to: 1-4-5-1 Pareiko - Jovanowić - Głowacki - Bunoza - Frederiksen - Iliev - Wilk - Jaliens - Melikson - Garguła - Genkov 1-4-4-2 Pareiko - Jovanowić - Głowacki - Bunoza - Frederiksen - Iliev - Wilk - Melikson - Garguła - Boguski - Genkov |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
ale co do ustawienia obawiam się że masz rację, Kulawik bez jaj młodych nie wystawi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Tylko Ci młodzi niech mają jakiś pozytywny wpływ na grę. Zbawca Czekaj okazał się stoperem na poziomie 3 ligi. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
My nie mamy młodych talentów, niestety. Ci co aktualnie są w kładzie są słabi i tu im ogranie nic nie da. Po prostu nie nadają się na Wisłę, taka jest prawda. Chrapek też jest przeciętny, a mimo tego większość uważa go za talent, beka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Prawda jest nieco inna im więcej meczy gra ta nasza cudowna młodzież tym gorzej to wygląda |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Eh, cała ta sytuacja wygląda coraz gorzej w Wiśle. Nie idziemy do przodu tylko stoimy w miejscu, ba. Cofamy się bo inni nas już dawno dogonili i są kilka lat przed nami. Tu trzeba wypieprzyć wszystkich razem z Cupiałem na czele (znacz ten powinien sprzedać swoje udziały).
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
wszystko mi pasuje oprócz Pareiki który jest bez formy i stawiam dziś na Miśkiewicza chavez za Jovanowica i burliga oraz czekaj którzy grają w miarę i myślę że oni powinni dostać szansę od Kulawika![]() Z Wisłą skacze, z Wisłą płacze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale .......icie Chrapek Szewczyk Czekaj Bunoza są słabsi niż gwiazdolegendobogowie garguła z głowackim ? a do tego Iliec który siły ma może na 40 minut ?
osobiście widziałbym skład bez głowackiego garguły wilka a Iliev na zmianę po przerwie Pareiko czy Miśkiewicz bez różnicy na ten moment, Jaliens na swojej nowej pozycji |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale my mamy wiecznie grać dno tylko dlatego, że mamy beznadziejną młodzież?
Ja tam wolałbym jakiś wartościowych grajków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Meliksona ustawić za plecami Genkova na skrzydła Szewczyk Iliev ,środek pomocy Wilk Chrapek natomiast obrona Frederiksen Głowacki Bunoza Jovanovic do bramki Pareiko.
4-4-1-1 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W meczu LM Ajax - Real najbardziej doświadczony na boisku był Rayan Babel 25 lat i Bramkarz Verrmer 25 lat i Poulsen 32 lata. U nas każdy do 25 roku życia jest uważany za wielki talent. Jeśli ktoś nie potrafi kopnąć piłki w wieku 22 lat czemu ma zacząć to cudownie robić w wieku 26? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
udowadniasz, że wychowanek Wisły jest słabszy od wychowanka żydów lub realu ? ale po co dla kogo ? co ma real czy żydzi do meczu Legia-Wisła i obecnego sezonu w którym to młodzi i młodsi Chrapek z Szewczykiem Czekajem Bunozą mogą dać coś więcej drużynie niż gwiazdy legendy głowacki z gargułą
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 05.10.2012 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli Chrapek, Szewczyk, Czekaj i Bunoza kopią się po czołach dziś nie rokuję to dobrze na przyszłość. Szczególnie Bunoza który ma 24 lata i już młodym talentem dawno nie jest. Jeśli dobrze pamiętam pozostała trójka ma 20 lat. Szewczyk jakoś rokuje ale nie specjalnie. Na całym świecie 20 latek to już piłkarzy który pokazuję co potrafi grać a nie dopiero się uczy. Przypomnij sobie jak Błaszczykowski grał w tym wieku. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bo my nigdy nie możemy zaryzykować i dawać szansę 17-latkom np. Młodych motywuje fakt, że dostają szansę na grę z pierwszym zespołem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Szewczyka oceniasz po 4 spotkaniach , no no , świetną masz wykładnie , Chrapka oceniasz po 3 spotkaniach , tylko pogratulować rozeznania w zawodnikach widzę że masz fajna taktyke - zagrasz 3 średnie spotkania ( w wieku 20 lat ) - wygonić z klubu, już Ty dobrze wiesz że nie rokuje
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.10.2012 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Z ciekawostek: w bet-at-home kurs na zwycięstwo Wisły (5.75) jest najwyższy spośród wszystkich w całej kolejce! Buki dają większe szanse na zwycięstwo Piasta Gliwice w Poznaniu, niż nasze na Łazienkowskiej!
Do czego to doszło? ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Zobaczymy dzis,moze duzo się dla mnie wyjasnic
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 05.10.2012 o godz. 18:12.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Pewnie i tak po 20 minutach sprowadzą nas na ziemie nasze ogóry."Kopaczami" ich nie nazwę bo nawet ....a pola by nie zaorali. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A gdzie napisałem żeby ich wygonić z klubu? Napisałem, że są kiepscy i nie wierzę, że jeśli dziś nie potrafią dokładnie kopnąć piłki czy przyjąć jej na mniej niż 5 metrów nie zostaną, ani zbawcami ani gwiazdami. I już się tego fachu kopania piłki nie nauczą od podstaw. Rozumiem, że Ajax, Real czy Barcelona nie powinny być dla nas przykładni godnym naśladowania w kwestii młodych piłkarzy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
niech dzisiaj broni sprzątaczka byle nie Pareiko, bardzo lubię gościa ale to co ostatnio wyprawia to woła o pomstę do nieba
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
przypomnij mi za ile Jaga kupiła go z Suwałk a za ile sprzedała do Tereka ? na jakiej podstawie oceniasz że np Chrapek ma kiepskie przyjęcie i nie potrafi prosto kopnąć piłki ? obserwowałes jakies spotkanie z jego udziałem ? http://www.youtube.com/watch?v=meHI42rDSME od 4:50 debiut w ekstraklasie ( nie licze minuty sprzed dwóch lat ) oraz z jego wcześniejszych występów http://www.youtube.com/watch?v=ZYFqzuhJsdU |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||