|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Z tą drobną różnicą że moim zdaniem Boguski to nasz najbardziej perspektywiczny zawodnik. No i nie powiedział bym że Melikson grał to o co chodziło Probierzowi .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Garguła pośle kilka prostopadłych, Q rozegra mecz życia i wyłączy nie byle kogo bo Saganowskiego, Czekaj nabierze zwrotności, Wilk strzeli z trzydziestu i trafi w bramkę, Frederiksen pośle parę kąśliwych dośrodkowań i jedziemy z nimi trzy do ucha. Dodam wspaniałe ustawienie taktyczne nowego trenera do kompletu.
No dobra, jutro Legia może przegrać sama ze sobą. Co patrząc z szerszej perspektywy czasu wcale nie jest takie nieprawdopodobne. Czuje autobus w polu karnym. Naszym oczywiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja myślę że zagramy sprytną piłkę nożną. Klepka w środku, do skrzydła, zejście lub dośrodkowanie, Genkov. Dziękuję, Legia 0-2 Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak najbardziej potrafię to do siebie dopuścić. BA! Potrafię to nawet zrozumieć! Tyle, że jeżeli nagle zaczną biegać zamiast stać, będą im wychodzić podania na 5 metrów, Illiev przestanie tracić każdą piłkę a Sergei przestanie puszczać wszystko co nie leci centralnie w niego to nie będzie to taktyka pętająca nogi zawodnikom tylko zwyczajny pokaz 'profesjonalizmu' naszych graczy.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez riv : 04.10.2012 o godz. 18:08.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
klepka i Wisla ? Skrzydla w Wisle? Nie ten sezon
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
był może podany skład który uda/ł się do warszawy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wypowiedzi Kulawika nie brzmią dla mnie optymistycznie.
Postawienie na Gargułę ? Nie uważam go za kiepskiego gracza ale ani to przyszłość ani jakość która robi różnice. No chyba że eksperymentalnie w środku Chrapek z Gargułą ... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że po meczu Bednarz z warszawiakomi będzie sobie bardzo czule przybijał piąteczki - niczym Tusk do pana Milewskiego...
Chociaż nie wiem czy porównując do Tuska nie przesadziłem.Nawet on nie zasługuje, by go tak obrażać ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
PS podał taki skład że padłem
SKŁAD: Miśkiewicz - Jovanović, Czekaj, Głowacki, Frederiksen - Iliev, Garguła ,Melikson, Szewczyk- Sikorski, Genkow Chyba marzy im się żebyśmy dostali tak 6:0. Bez defensywnych pomocników niby mamy zagrać ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jeśli to się sprawdzi tzn, że Tomek Kulawik nie oglądał ostatnich meczy....a tak w ogóle ten Sikorski to niezły wynalazek. M. zdaniem, jeśli ten upadek jakiego jesteśmy świadkami się utrzyma, jeśli przegramy z Legią to czas na jakąś akcje protestu kibiców...m. inn przeciw łysej piątej kolumnie Legii- Bednarzowi
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Tak Cupiał i Pilch wkurzają się że ten łysy ch... tak Wisłe rozprzedaje.Oni tak bardzo by chcieli inwestować w Wisłę a ten Bednarz im nie pozwoli
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
W Legii ponoć nie zagra Saganowski, któremu wyszły jakieś problemy z sercem... chyba że to jakaś ściema
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zagramy bez DP?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Wielki Klasyk Piłkarski Polski.
Do Quorth. A może ta piąta kolumna(jak ją nazwałeś)mieszka w Myślenicach i jest właścicielem? Pan Cupiał nie chce już sypać kasą jak dawniej i wcale mu się nie dziwię,wszak po tak wielu trumfach w lidze chciał aby Wisła awansowała do LM co się nie udało. Można się wkurzać na piłkarzy i działaczy ale właściciel chyba wie najlepiej co jest grane i gdzie tkwi problem. A ten "niezły wynalazek"(jak nazwał go Quorth)Sikorski,to piłkarz klubu któremu kibicujesz a więc szanuj go i nie nazywaj "wynalazkiem". Ciekawe co napiszesz,kiedy tenże Sikorski strzeli jedyną bramkę w dzisiejszym meczu i Wisła wygra z Legią w Warszawie 1:0. W dzisiejszym meczu stawiam na bezbramkowy remis. Atmosfera na stadionie Legii będzie nie najlepsza. Pozdrawiam Kraków,tym bardziej,że moim szefem jest Krakus od wielu pokoleń ![]() Trzymajcie się zdrowo i nie narzekajcie tak bardzo,tym bardziej,że nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być jeszcze gorzej. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
nie, to nieściema
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No co ?
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jeśli wierzyć Przeglądowi, Wisła zagra dzisiaj w następującym ustawieniu:
Miśkiewicz - Jovanović, Czekaj, Głowacki, Frederiksen - Iliev, Garguła, Melikson, Szewczyk- Sikorski, Genkow Nam się wydaje, że w miejsce Szewczyk i Sikorskiego zagrają Chrapek i Wilk, ale nie jesteśmy do końca pewni. Prawdopodobnie też szansę rehabilitacji otrzyma Sergei Pareiko. z drugiego forum |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jeżeli wierzyć Dziennikowi Polskiemu: Pareiko - Jovanović, Czekaj, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Garguła, Chrapek, Wilk, Melikson - Genkov. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja myślę, że zagramy tak jak z Piastem. W ciągu pierwszych 95 sekund meczu 5 wykopów na oślep. Później już spokojnie. Jedno podanie i strata. Generalnie nie będzie zbyt wielu niecelnych podań bo Wisła praktycznie w ogóle nie będzie przy piłce. Czekaj i Głowacki dostaną po żółtej w pierwszych 20-25 minutach. Bez Saganowskiego, który ma farta do Wisły, Legii nie będzie chciało nic wejść (słupki, poprzeczki etc.). Dopiero Kosecki wymusi karnego a Ljuboja strzeli do szatni. Na początku drugiej połowy wyleci za drugą żółtą Głowacki lub Czekaj. Grając w dziesiątkę w okolicach 55-60 minuty Wisła odda pierwszy groźny strzał w kierunku bramki Kuciaka. Niecelny. Zmęczona tą akcją Wisła po 60 minucie zacznie oddychać rękawami i Legia strzeli jeszcze ze dwie lub trzy bramki między 70 a 90 minutą.
Ostatnio edytowane przez thechris : 05.10.2012 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1.Licze że Bunoza zagra bo w chwili obecnej to nasz najlepszy obrońca, a Głowacki z CZekajem grają ze względu na narodowość
2.Jeżeli już musi zagrać Łukasz G. to mam nadzieje że na lewym skrzydle, a Melikson w końcu zagra jako ofensywny pomocnik, tam gdzie gra najlepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja mam nadzieje, nie tyle na korzystny wynik, co na powrót Wisły do zupełnie innego stylu gry:
- do grania po ziemi krótkimi podaniami i długiego rozgrywania zamiast dzid do przodu z pominięciem drugiej linii - do ustawienia w środku 1 DP (Wilk) 1 OP (Melikson) i 1 ŚP (Garguła lub Chrapek) wspomagającym zarówno Meliksona jak i Wilka, na skrzydle oczywiście Iliev i Szewczyk |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Inny styl..tyle że jakoś nie wierze że Legia da nam rozgrywać - tak więc zapowiada się mecz w stylu podanie, strata, podanie, podanie, strata, strata itp
Jak jakimś cudem zmusimy Legię do tego samego, to wtedy wynik będzie sprawą otwartą.Jednak nie nastawiał bym sie na żaden styl a na kopaninę - oby z obydwu stron ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
w defensywie widzę czekaja bunoze i głowackiego a 4 już do wybrania atak Genkov i boguski a bramka Miśkiewicz bo Pareiko ost bardzo słabo broni a Miśkiewicz bd zmotywowany jak dostanie sznase i bd broniłna 200% możliwości ![]() ![]() Z Wisłą skacze, z Wisłą płacze... |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
a jednak dzis wygramy
Nasi postawili u buka a w tej kolejce prawie najwięcej można wygrać na zwycięstwie Wisły Legia Warszawa - Wisla Krakow 05-10-12 20:45 1,65 3,50 5,25 więc spoko ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Ja jakoś przewiduję kopanie się po czole. Chociaż IMHO w obecnej sytuacji powinniśmy przestawić się na ustawienie defensywne + kontry. Pareiko Fredriksen - Czekaj - Bunoza - Jovanovic Iliev - Wilk - Melikson - Jaliens - Szewczyk Boguski Mam nadzieję, że zremisujemy takim ustawieniem i już do końca sezonu grać będziemy po Włosku. U nas nie ma kto grać z klepy/ kreować Akcji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|