The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2012, 18:50
niestety 1 raz od ok 10 lat nie kupie karnetu z bardzo prostej przyczyny : otoz kupujac karnet na sektor C ( przynajmniej w moim przypadku - choc juz nie w centrum - to juz nie ten wiek ) nie mam juz mozliwosci zobaczyc jakiegokolwiek meczu z innego sektora ( chocby tak z ciekawosci ) nawet w 0przypadku gdzie jest duzo wolnych miejsc - nawet z doplata roznicy ... wg mnie to jest po prostu dziadostwo ze na nowoczesnym stadionie kupno karnetu ogranicza mnie az tak bardzo ....pare razy mialem sytuacjie ze wraz z moimi przyjaciolmi spoza Krakowa - niekoniecznie fanatykami - nie moglem zasiasc z Nimi na innym sektorze tylko musielismy sie rozdzielac , tak samo bylo gdy namowilem tatusia w zaawansowanym juz wieku zeby zobaczyl po wielu la5tach atmosfere R22 ...sory ale dla mnie to po prostu lipa ...wiec w tym sezonie mam zamiar zaliczyc wszystkie sektory - kazdy mecz gdzie indziej ....szkoda tylko ze w dzisiejszych czasach nikt nie wpadl na taki pomysl ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów