FraMat napisał(a):

alez dla mnie jest to oczywiste - niektórzy udawali goryle i to nie ulega wątpliowści.
Oficjalny komunikat w tej sprawie wydany przez Urząd Miasta jest tylko propagandą.
Nie było wcześniej nieprawdziwej informacji. Może za to była za bardzo uwypuklona i przesadzona.
Natomiast propaganda UM to po prostu kłamstwo w żywe oczy.
Można i tak.
Tak samo jak ruscy kibice twierdzili że to polscy stewardzi byli winni temu, że zostali pobici.
Ciekaw jestem tylko czy ci, kótrzy zorganizowali te nikomu niepotrzebną w tym miejscu i czasie akcję, nie czują, że ktoś (Szatanik) chce im odebrac całą "chwałę".
|
Ja nie słyszałem nic, i tak jak pisze WesterSyl te odgłosy na filmie holenderskim były podejrzane.
Propagandą były oszczerstwa Holendrów, ale moze i dobrze -zaczęli sie zajmować .......ami a nie meczem

moze niedługo opuszcza nasze miasto

))
FraMat moze powinieneś być moderatorem na forum gazety wyborczej, forum organizacji FARE, Antify, rzetelnej BBC, organizacji mniejszości wszelakich lub Bóg wie czego jeszcze, ale na Miłość Boska nie na forum Kibiców Wisły Kraków - to takie moje skromne zdanie.
Co Ty masz z kibicami wspólnego? Czy chodzież regularnie na R22? Czy jeździsz na wyjazdy? Czy identyfikujesz sie z ruchem kibicowskim? Czy Wisla Kraków to dla Ciebie ideologia czy rozrywka jak kino, teatr, knajpa, kręgle?