|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czekałem na to.
Kominku. Sformułowania "niedoholokaustowani żydzi" używa Stanisław Michalkiewicz w NCzas. Jak widać jest to dozwolone prawnie, ponieważ przez wiele lat nikt nie zgłosił tego do prokuratury. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
może porozmawiajmy o meczu?
jestem jak najdalszy od banowania, rozumiem emocje, ale kierujcie je w bardziej odpowiednie miejsca |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Popatrz na formę czołówki i terminarz a może załapiesz.
A co do meczu to trzeba dobić lezącego i tyle w temacie. Wreszcie trzeba wygrać mecz o coś nawet jeśli to coś nie ma wymiaru sportowego a tylko i aż emocjonalny. Rok temu na derbach zapewnić sobie tytuł było pięknie... Szkoda straconych 3 pkt na Kałuży bo można by tym razem praktycznie zapewnić Cracovii spadek.
Ostatnio edytowane przez thechris : 23.04.2012 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja sobie ułożyłem taki okolicznościowy
tekścik dla pasiastych sąsiadów zza Błoń na okoliczność naszej derbowej wygranej. Można nawet zaśpiewać (np. na melodię taką jak "berło i korona ..." lub inną). Tekst nawiązuje do zmiany nazwy 2. ligi na 1. ligę.Kiedyś was cieszyło, Dzisiaj was to smuci "Witaj pierwsza ligo!" Wisłeka wam nuci!
Ostatnio edytowane przez dragon : 23.04.2012 o godz. 23:39.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie podniecac sie spadkiem parchow,bo profesorek ma plan b .
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-l...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pablo84 - No w miarę dobry tekst (nie ze wszystkim się zgadzam) ale nie załapałem związku tego tekstu z zacytowaną wypowiedzią...?
Ja kibicuje tylko Wiśle i w ogóle nie grzeją mnie np. mecze Barca - Real czy Borussia - Bayern. W dupie mam kto wygra - oglądam z nadzieją, że zobaczę dobry mecz piłki nożnej a nie przepychanie jak w rugby (tylko piłka jest okrągła a nie jajowata). Niestety polska rąbanka obniża poziom z sezonu na sezon (w tym sezonie poziom to już padł na pysk) i warto obejrzeć czasem mecze ww. drużyn, żeby nie zapomnieć jak naprawdę wygląda ta dyscyplina sportu. Zbyt długie oglądanie ludzi, którzy kaleczą ten sport może skrzywić umysł i wyobrażenie o futbolu. Jakbym chciał kogoś zrazić do futbolu, żeby nigdy się nim głębiej nie zainteresował to pokazałbym mecz Ekstraklasy - obojętnie jakich drużyn Legia, Wisła, Cracovia... - to zawsze jest antyreklama piłki nożnej. @UP: Już boli i dobrze... ma boleć. Finansowo i wizerunkowo również. Media i "środowisko" zjedzą Filipiaka za taką akcję i za rok znowu spadną.
Przede wszystkim ma mecz z Wisłą. Z ich grą dwa remisy z Zagłębiem i Jagą nie są wcale takie nieprawdopodobne. W ostatnich 10 kolejkach Śląsk zdobył 10 punktów... Ale i tak pewnie wtedy Korona wskoczy na 4. pozycje. Heh... Śląsk spadłby aż na szóste miejsce.
Ostatnio edytowane przez thechris : 24.04.2012 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nawet licząc na 4 miejsce mamy 5 punktów straty. czyli my musimy wygrać wszystko a 3 drużyny (4 ze Śląskiem) zagrać padakę dla nas do końca sezonu, nie ma takiej możliwości
![]() Trzeba rozróżnić kibicowanie i sympatyzowanie jak przegra Wisła jestem nie do życia jak Manchester to mówi się szkoda i żyję się dalej Obawiam się że Cracovia się zepnie a nasi uwierzyli że są super drużyną... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Wysłuchajcie prawdę tą że jesteście Termalicą sprzedaliście klubik swój teraz macie kostki w ch*j ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Kostka kostka bru-ko-wa sialalalalala to jest wasza dru-zy-na ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Będzie jakieś spotkanie motywacyjne dla piłkarzy przed derbami? Jak to było w tamtym sezonie i teraz przed Apoelem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Niebieskie pionki amica wronki
Brucovia Nieciecza No i jeszcze żeby arka grała na licencji ŁKS`u i wszystko ładnie pięknie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mecz z gatunku ciężkich i nie z uwagi na umiejętności przeciwnika. Dużo będzie zależeć od podejścia gwiazdorów, ostatnie mecze pokazały, że jak chcą, to mogą, ale tylko pod warunkiem, że zechcą dołożyć trochę zdrowia, a nie dreptać jak śpiące królewny.
Ja sobie nie wyobrażam innego rezultatu jak wygrana Wisły. W zasadzie daje nam 80% na taki rezultat ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.04.2012 o godz. 17:51.
![]()
.
. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przepraszam mam takie pytanko.
Są jeszcze bilety na G ? albo narożniki? ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Są na górne sektory w narożnikach plus G1.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Super, dziękuję i lecę jutro do południa.
A co do samego meczu to nie ma innej opcji jak wygrana. Zrobiliby to chociaż dla Nas i raz w tym tragicznym sezonie zaprezentowali się z jak najlepszej strony. Na pewno muszą wiedzieć, że jest to dla Nas najważniejszy mecz. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
ja również. 100% poparcia. to są DERBY ludzie. jak przegramy to będą się z nas śmiać przez najbliższe parę lat.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Oczywiscie!, to nie mecz to WOJNA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Panowie, czy zostanie pobity rekord frekwencji? czy będzie komplet?
jest ktoś mi w stanie odpowiedzieć? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Probierz na pewno dobrze ich zmobilizuje i wydrze ryja,że nie ma .......enia się-tylko trzeba to wygrać.
Wgnieść ich w trawe,jak beda wygrywac 1-0 to dążyć do 2-0,jak 4-0 to ich upokorzyć na 5-0. Liczę na duet def pomoc-Sobolewski Wilk i ofensywa Małecki-Melikson-Iliev-Genkov. Do tego Jirsak jako "obroćca" czyli praktycznie kolejny pomocnik do rozgrywania piłki. Co do biletów jak kolega wyżej pyta.Od czwartku ma być piękna pogoda do poniedziałku włącznie,licze ze przyciagnie to ludzi na spacery i tłumnie po bilety ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Najważniejsze że B,C,D i G są prawie wykupione bo to od tych sektorów zależy doping, a jak będzie z resztą to się przekonamy. Jeżeli info o sprzedanych 17000 wejściówek jest prawdziwe to "zakręcenie się" frekwencji w okolicach 25k jest możliwe. Najważniejsze to zgnieść parchów zarówno na boisku jak i na trybunach bo KRAKÓW JEST NASZ! ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
coś czuję ze będzie 4-0 ,tak po kościach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Liczę że zagramy ofensywnie czyli:
Pareiko-Nunez,Czekaj?, Jaliens?, Jirsak-Wilk lub Sobolewski(dwóch na boisku to przesada)-Iliev,Melikson,?-Genkov |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czyli w dziesiątkę chcesz grać? W sumie na żydków powinno starczyć...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.04.2012 o godz. 13:53.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 25.04.2012 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kocur, DevilMayCry nie pociesze was ale ktoś z drugiej strony Błoń pozazdrościł Polonii W-wa i zamierza wzorować sięna Poloni W-Wa. Na początek wykupienie licencji na gre w ekstraklasie ewentualnie fuzja. Klubem który ma zapewnić Cracovii przeżycie w ekstrklasie jest....Nieciecza której szkoleniowcem jest Radolsky były trener Groclinu.Swego czasu klub dzięki któremu Polonia W-wa zawitała w ekstraklasie
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 25.04.2012 o godz. 14:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|