JrQ- napisał(a):

lol, jak można mieć jakiekolwiek pretensje do Meliksona, pieprzyć głupoty, że mu nie zależy, nie chce itd, trzeba być nieźle potłuczonym
Maor to jedyny piłkarz, który wczoraj potrafił rozegrać piłkę, rzucić prostopadłą, wygrać pojedynek....
|
nawet komentatorzy to zauważyli , ale jak widać wszystkich wokół można uważać za potłuczonych tylko nie siebie, cóż nie będę w takim razie polemizował
swoją drogą Probierz ma pecha do granią z Legią w 9 . Swego czasu w Jagielloni miał podobny scenariusz spotkania z nimi , z tym że wtedy Jaga zaciekle atakowała ostrzeliwując bramkę Legionistów z każdej pozycji .
Jeśli mam być szczery , to ktokolwiek by nie był w tym momencie trenerem Wisły , nie ugrałby wiecej niz Probierz . Wisłę Moskala różni w zasadzie tylko to ze wtedy zawodnicy mieli jeszcze w głowie szansę na obronę tytułu , a dzisiaj juz gołym okiem widać , że wynik rywalizacji po nich spływa ( większości ) . Jedyna szansa to PP i właściwie jestem przekonany ze Wisła zagra tam zdecydowanie lepiej .
Bardziej mnie nawet zaskoczyła Legia w tym meczu , bo u nich nie powinno byc najmniejszego kryzysu , chyba ze poszczególi zawodnicy nie mogą unieść presji faworyta rozgrywek .