The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 13:58
Gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo Legio ... - rok temu śpiewaliśmy to na Rynku, w tym roku tego nie będzie. Uważam, że Wisła zajmie 4 miejsce w lidze. Jak pokonamy Ruch w PP to mamy Puchary myślę że Legia już odpuści. Po wczorajszym meczu cieszę się, że Wisła nie straciła bramki bo byłby bo koszmar pisząc delikatnie.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.03.2012, 14:12
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Voigt wtedy nic nie wiedział, a po prawie 20 latach mówi, że wszyscy brali. Lubię takich ludzi
Cóż,Iwan za parę tygodni wypuszcza swoją książkę o Wiśle i starych czasach- podejrzewam, że Voigt chciał pierwszy powiedzieć parę spraw

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Przemas
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.03.2012, 14:13
Wczorajszy mecz z Legia, a raczej jego rezultat to istny dramat. Ci zawodnicy którzy biegali w czerwonych koszulkach zagrali jak frajerzy.

Z takiego rezultatu patrząc z przebiegu meczu można by się cieszyć jak byśmy grali 11 na 9 z Barceloną, Realem czy Milanem i ich zamkneli na własnej połowie i cisneli, ale nie w sytuacji gdy graja ze sobą drużyny na takim samym poziomie. Grając przez 15min 11 na 9 powinnością było władowanie Legi 2-3 bramek, a jednej to absolutne minimum! A tu co? Po meczu Garguła wychodzi i mówi, że brakło im szczęścia nosz kur.. nie wiem czy tego chłopa na ziemie trzeba postawić czy co, ale nie dość, że gra jak ostatnia piz.da i na alibi wespół z Jovanoviciem to jeszcze takie bzdury wygaduje.

Melikson dramat, patrzeć się na niego nie da. Ciągle kiwa z czego nic nie wynika, jak gramy w przewadze 11 na 9 zamiast się wystawić i zrobić przewagę z przodu i czekać na podanie od obrońców których było 4 ten się wraca po piłkę żeby dostać ją od Czekaja czy Chaveza na metr. Ja nie wiem czy on jest idiotą czy taka sytuacja wynika z tego, że Probierz powiedział zawodnikom 'grajcie na Maora'. A może Melikson jest tak głupi i myśli, że jest wielką gwiazdą drużyny i ligi i od niego się każda akcja ma zaczynać i na nim kończyć.

Nie zawiódł mnie Czarek, który jest absolutnym liderem tej drużyny i zawsze walczy o każda piłkę, Cwetan który się stara ale nie zawsze wychodzi, Czekaj i Chavez którzy czyścili wszystko bezbłędnie, Pareiko wiadomo.Poza tym Brud się nieźle zaprezentował.

Reszta to dramat! Iliev stacjonarny satelita, Biton już chyba myśli gdzie będzie grał za 2 miesiące.

Nie mieści mi się w głowie jak tak można!
Powód: lierówki ;)
Ostatnio edytowane przez Przemas : 31.03.2012 o godz. 14:16.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 31.03.2012, 14:20
Pozdrowienia dla osoby która "pożyczyła sobie obudowę z lusterka mojego auta na parkingu przed trybuną C.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.03.2012, 14:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post
drużyna jest całkowicie rozbita , a właściwie nazywanie tego tworu drużyną jest na wyrost

w ofensywie graliśmy totalne zero , całkowity brak pressingu , co mnie dziwi najbardziej po tym co widziałem w 1 meczu Probierza z Lechią , czyli zagonienie rywala juz na jego połowie . Tutaj większość grajków przeszło obok meczu. Takiej Wisły nikt nie będzie ogladał . Tak bezradnej Wisły juz dawno nie było . W dodatku z tak przepłacanymi zawodnikami .

Pareiko , Czekaj , Chavez , Wilk - nie mam im nic do zarzucenia. Grali na swoim poziomie .

Reszta zagrała słabo , albo bardzo słabo , nie będę się nad nimi rozpisywał bo każdy widział co się działo na boisku .

Natomiast to co zagrał dzisiaj Melikson należy się oddzielny akapit . Dawno nie widziałem takiego symulowania gry jaką dzisiaj prezentował Maor . On juz tylko i wyłącznie czeka na koniec sezonu i transfer zagraniczny . Żeby chociaz jeszcze chciał się dobrze zaprezentować , ale nie , kiwa się wtedy kiedy nie trzeba , źle podaje , , nie bierze na siebie ciężaru gry , po prostu brak słów . Wisła w ataku , a on stoi w połowie boiska i się przygląda , ręce opadają . Strzał z 20 metrow , praktycznie nieatakowany 10 metrow obok bramki ..
Dokładnie mam takie samo zdanie o wczorajszym meczu i popisach bezproduktywnego Meliksona.....

Szkoda że to już nie był ostatni mecz sezonu.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.03.2012, 14:55
milosz napisał(a):Wyświetl post
Legia gra dno i tyle, jeśli piszesz ile Wisła strzeliła wam bramek, to przypomnę że w poprzednim meczu na R22 w Krakowie przegraliście 0-4, boli cie to ? Ma boleć ! Dajesz swoją napinkę, to masz zwrotną.
Ale ja nie neguję, że nas wtedy zlaliście i nie neguję tego, że Wisła wtedy była cztery razy lepsza, a Legia grała dno. Poziom Twojej groteskowości osiągnąłbym, gdybym pisał wtedy, że obie te drużyny to takie samo dno. I nie piszę ile nam Wisła strzeliła bramek, bo od 3 meczów... nie strzeliła.

Tylko widzisz, od tamtego czasu graliśmy ze sobą 3 razy, minął ponad rok i sytuacja jest już zupełnie inna. Nie chcesz tego przyjmować do wiadomości - Twój problem.

Ja się mogę tylko powtórzyć, że widziałem sporo meczów Wisła - Legia i takiej bryndzy ze strony Wisły nie widziałem od 15 lat. I najlepsze dla mnie - Wy nawet nie macie widoków na pozytywne zmiany.

P.S. Pablo - a Tobie odpiszę w formie wiadomości prywatnej. Szczerze mówiąc Miłoszowi też chciałem, ale.... on nie ma takiej opcji (nie wiem o co cho).
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.03.2012, 14:59
lol, jak można mieć jakiekolwiek pretensje do Meliksona, pieprzyć głupoty, że mu nie zależy, nie chce itd, trzeba być nieźle potłuczonym

Maor to jedyny piłkarz, który wczoraj potrafił rozegrać piłkę, rzucić prostopadłą, wygrać pojedynek...

@022 - chłopie, ja rozumiem, że podniecasz się tym liderem, w końcu takie coś zdarza się raz na kilka lat, ale trochę odpływasz - Wisła słaba, każdy się z tym zgodzi, ale Legia niewiele lepsza.
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 31.03.2012 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.03.2012, 15:22
Cytat:
@022 - chłopie, ja rozumiem, że podniecasz się tym liderem, w końcu takie coś zdarza się raz na kilka lat, ale trochę odpływasz - Wisła słaba, każdy się z tym zgodzi, ale Legia niewiele lepsza.
Ale czy on pisze, że jest inaczej? Legia w tej chwili gra muł absolutny, ale czy w ramach przepustki do pisania postów kierunkowy musi tę oczywistość wrzucać w każdym swoim poście? Zresztą tak czy siak nasz muł to jedno, ale drugie to że wczoraj ciężko było uwierzyć jaki regres zaliczyła wasza ekipa. Nie wiem, czy to nie jest pierwszy raz od cholera wie kiedy, że oglądałem Wisłę w meczu ligowym, w którym u siebie gra murarkę i nastawia się na kontry. Wisła. U siebie. Muruje bramkę. Gra z kontry. Jakieś nowe czasy chyba są.
Legionista
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Stary 31.03.2012, 15:25
Ładny mecz na trybunach. Na boisku podobała mi się gra Małeckiego, częściowo Meliksona (ładne akcje robił, ale było też tak, że grał do dupy). Wilk jak zawsze walecznie, nie odkłada nogi. Patrząc na fakt, że nie straciliśmy bramki to obrońców nie trzeba krytykować. No z wyjątkiem tam jednej sytuacji, w której się pogubili.
Ależ kurde, było potwornie nudno, może oczekiwania były zbyt wielkie?
Odpowiedz cytując
vilgefortis
Member

Od: 05.2005

Stary 31.03.2012, 15:35
Mecz mnie niczym, ale to niczym nie zaskoczył. Co do zdobyczy punktowej powinniśmy być zadowoleni, styl gry nie obnażył niczego nowego. Brak jakiegokolwiek pomysłu i zgrania, drużyna zapomniała jak to jest stwarzać zagrożenie pod bramką rywala. Wisła zmierza w nieznane, zarówno na poziomie sportowym jak i organizacyjnym. Idą czasy podobne do tych, w których naszą drużynę trenowali tacy "wizjonerzy" jak Okuka czy Liczka, jakoś mniej mnie ostatnio obchodzi to co dzieje się dookoła klubu.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez vilgefortis : 31.03.2012 o godz. 15:36.
WPR
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.03.2012, 16:03
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
lol, jak można mieć jakiekolwiek pretensje do Meliksona, pieprzyć głupoty, że mu nie zależy, nie chce itd, trzeba być nieźle potłuczonym

Maor to jedyny piłkarz, który wczoraj potrafił rozegrać piłkę, rzucić prostopadłą, wygrać pojedynek....
nawet komentatorzy to zauważyli , ale jak widać wszystkich wokół można uważać za potłuczonych tylko nie siebie, cóż nie będę w takim razie polemizował

swoją drogą Probierz ma pecha do granią z Legią w 9 . Swego czasu w Jagielloni miał podobny scenariusz spotkania z nimi , z tym że wtedy Jaga zaciekle atakowała ostrzeliwując bramkę Legionistów z każdej pozycji .

Jeśli mam być szczery , to ktokolwiek by nie był w tym momencie trenerem Wisły , nie ugrałby wiecej niz Probierz . Wisłę Moskala różni w zasadzie tylko to ze wtedy zawodnicy mieli jeszcze w głowie szansę na obronę tytułu , a dzisiaj juz gołym okiem widać , że wynik rywalizacji po nich spływa ( większości ) . Jedyna szansa to PP i właściwie jestem przekonany ze Wisła zagra tam zdecydowanie lepiej .

Bardziej mnie nawet zaskoczyła Legia w tym meczu , bo u nich nie powinno byc najmniejszego kryzysu , chyba ze poszczególi zawodnicy nie mogą unieść presji faworyta rozgrywek .
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.03.2012, 16:28
mr_seol napisał(a):Wyświetl post
Jesteśmy teraz w ewidentnym kryzysie, w klubie chaos, zagraniczny zaciąg pokazuje z coraz wiekszą mocą gdzie tak naprawde mają Wisełkę, zmiana trenera w środku rundy...wyniki muszą być takie a nie inne. W przyszłym sezonie dojdą (mam nadzieje) polscy zawodnicy, możliwe że beda to Głowa i Brożki, którzy mimo że kariery za granicą nie zrobili dalej są według mnie dobrymi piłkarzami jak na naszą lige. Do szatni wrócą wiec ludzie utożsamiajaący sie z Wisłą, są plany zastapienia Andraża "jeden mecz mniej do końca sezonu"Kirma (nareszcie, Kirma od poczatku jego pobytu w naszym klubie nie trawiłem) nowym skrzydłowym, odejdzie wiekszośc szrotu, Probierz przepracuje z chłopakami spokojnie w lecie. Śmiem w ogóle twierdzić że nawet z tym materiałem który mamy obecnie można było osiągnąć znacznie wiecej, przecież w Europie grali dobrze, więc kopać w piłkę potrafią, tylko problem był chyba natury psychicznej, motywacyjnej...co oczywiście nie znaczy że chce całą zgraję dalej trzymać w klubie i liczyć że tak jak w 2007 za Skorży nagle sie obudzą, wejdą na swój najwyższy poziom, a Kirm zostanie królem strzelców...

Wlasnie chodzi o to podejscie do WIsly.

Brozki ,Glowa ,Baszczu,Kuba nie dopuscili by zeby Wisla tak podchodzila do meczow.Mentalnie

Dzis patrze na to "opier**dalanie" Pawła Brozka i machanie rekami na Kirma z innej strony.Kirmowi to sie nalezalo.

No coz trzeba jeszce wytrzycmac z tymi zawodnikami troche,przed derbami "porozmawiac" ,bo to ostatni akt ktory maja tu jeszce do zrobienia.A potem wypad.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
michalekzet
Junior Member

Od: 03.2005

Stary 31.03.2012, 17:08
Panowie. my mamy strzelonych 22 bramki! rozumiecie to?! 22 bramki. mniej od nas ma tylko craxa,łksa i lechia. nie no, nie ma co. w doborowym towarzystwie się obracamy. mało tego. w meczu stwarzamy z reguły 2-3 sytuacje które czasem nie są nawet stuprocentowe. gramy największą masakrę ever. z valerengą i azerami przynajmniej sytuacje były. teraz nie ma nic.
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.03.2012, 17:33
gizmo napisał(a):Wyświetl post
Gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo Legio ... - rok temu śpiewaliśmy to na Rynku, w tym roku tego nie będzie. Uważam, że Wisła zajmie 4 miejsce w lidze. Jak pokonamy Ruch w PP to mamy Puchary myślę że Legia już odpuści. Po wczorajszym meczu cieszę się, że Wisła nie straciła bramki bo byłby bo koszmar pisząc delikatnie.
4 Miejsce? Miejmy nadzieje .
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 31.03.2012, 17:44
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Ale ja nie neguję, że nas wtedy zlaliście i nie neguję tego, że Wisła wtedy była cztery razy lepsza, a Legia grała dno. Poziom Twojej groteskowości osiągnąłbym, gdybym pisał wtedy, że obie te drużyny to takie samo dno. I nie piszę ile nam Wisła strzeliła bramek, bo od 3 meczów... nie strzeliła.
Tylko widzisz, od tamtego czasu graliśmy ze sobą 3 razy, minął ponad rok i sytuacja jest już zupełnie inna. Nie chcesz tego przyjmować do wiadomości - Twój problem.
Ja się mogę tylko powtórzyć, że widziałem sporo meczów Wisła - Legia i takiej bryndzy ze strony Wisły nie widziałem od 15 lat. I najlepsze dla mnie - Wy nawet nie macie widoków na pozytywne zmiany.
P.S. Pablo - a Tobie odpiszę w formie wiadomości prywatnej. Szczerze mówiąc Miłoszowi też chciałem, ale.... on nie ma takiej opcji (nie wiem o co cho).
Problem w tym że było 0-0, do przerwy 2 sytuacje Wisły i jedna Legii po przerwie nie działo sie nic ciekawego poza może lekkomyślnymi faulami piłkarzy Twojej drużyny i ich rozpaczliwa obrona wyniku 0-0.
W związku z powyższym powodów do zachwytów nad grą waszej ekipy nie widzę. Martw się raczej Ruchem Chorzów bo juz 1 punkt straty mają.

Co do przyszłości Wisły to „nie chcę Cie martwić”, ale Cupiał potrafi zaskakiwać, a że jest ambitny to czuje że w kolejnych latach znowu będziecie oglądać nasze plecy. A Wisła, cóż ma kryzys, ale zawodnicy co zdobyli MP2011 nie zapomnieli jak sie gra, więc po letnim przesileniu , może być … różnie, więc i dobrze, a czy wasza przyszłość jest taka różowiutka, oj, oj bo wychodzi z Ciebie fanatyk, Ja tam swoje wiem i wiem np. to że w W-wie balon łatwo nadmuchać jak nigdzie indziej, ale jedno niepowodzenie i ...pozamiatane, wy tam klimatu nie macie do trwałego sukcesu, presja mediów i te rzeczy i nie powiem żeby mnie to martwiło.

Co do priva, hmm no już wiesz czemu tak a nie inaczej, ot w realnym świecie mam swoich przyjaciół a i w netcie dobieram ich b. ostrożnie , anonimowość i święty spokój, czego i Tobie życzę i nie martw się Legia tez zacznie przegrywać, bo ...tak już ma, a poważnie mówiąc to Realu czy Barcelony u nas nie widzę (znaczy takiej przepaści i dominacji kogokolwiek u nas), drugi sezon znowu wyrównany jest, w poprzednim jednak Wisła był MP na 3 kolejki przed końcem, a teraz może się wszystko rozstrzygać w ostatniej kolejce.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 31.03.2012, 17:46
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie chodzi o to podejscie do WIsly.

Brozki ,Glowa ,Baszczu,Kuba nie dopuscili by zeby Wisla tak podchodzila do meczow.Mentalnie

Dzis patrze na to "opier**dalanie" Pawła Brozka i machanie rekami na Kirma z innej strony.Kirmowi to sie nalezalo.

No coz trzeba jeszce wytrzycmac z tymi zawodnikami troche,przed derbami "porozmawiac" ,bo to ostatni akt ktory maja tu jeszce do zrobienia.A potem wypad.
ale pamiętasz np. Karabach gdzie mentalnie wszyscy byli Kirmami ? I wtedy wiekszosc z nas psioczyła na Polaków .....

jak zycie pokazuje, w przeciągu kilku ostatnich sezonów co roku szlifujemy twierdzenie "zamienił stryjek siekierke na kijek"
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.03.2012, 18:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale pamiętasz np. Karabach gdzie mentalnie wszyscy byli Kirmami ? I wtedy wiekszosc z nas psioczyła na Polaków .....

jak zycie pokazuje, w przeciągu kilku ostatnich sezonów co roku szlifujemy twierdzenie "zamienił stryjek siekierke na kijek"
Bo to nie jest tak, że Polacy są c**wi, a obcokrajowcy zaje**ści, czy też na odwrót. Są solidni Polacy jak i solidni obcokrajowcy, beznadziejne przypadki też można bez problemu znaleźć wśród jednych i drugich. Tak więc niezmiennie irytują mnie przekrzykiwania "Stawiajmy na Polaków!" czy "Wywalić Polaczków, postawić na cudzoziemców!". Nie, stawiajmy na dobrych piłkarzy...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.03.2012, 18:24

Ale popatrzmy jak wtedy Wisła wyglądała . Przygotowanie . Obozy. 13 piłkarzy. Wręcz masakra. Teraz piłkarze mają o wiele lepiej. Więcej pieniędzy. 11 na 11 znajdowało się na obozie.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 31.03.2012, 18:28
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Bo to nie jest tak, że Polacy są c**wi, a obcokrajowcy zaje**ści, czy też na odwrót. Są solidni Polacy jak i solidni obcokrajowcy, beznadziejne przypadki też można bez problemu znaleźć wśród jednych i drugich. Tak więc niezmiennie irytują mnie przekrzykiwania "Stawiajmy na Polaków!" czy "Wywalić Polaczków, postawić na cudzoziemców!". Nie, stawiajmy na dobrych piłkarzy...
trzon zespołu musi byc Polski.
Trzon.
Reszte można uzupełnić obcokrajowcami a nie odwrotnie.

Odpowiedz cytując
novy2
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 31.03.2012, 18:33
Zenada dawno takiej kichy niewidziałem.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 31.03.2012, 19:01
trzon zespołu musi byc Polski.
Trzon.
Reszte można uzupełnić obcokrajowcami a nie odwrotnie.
Niekoniecznie. Ważne aby kilku Polaków było w składzie na kluczowych pozycjach (bo tożsamośc i duch drużyny), ale "trzon" nie musi być w całości polski, bynajmniej.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.03.2012 o godz. 19:11.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 31.03.2012, 19:12
oczywiście ze niekoniecznie miłoszu
Ja tylko powielam to co usłyszałem wczoraj w wywiadzie z Carlo Ancelottim nt. Psg, gdzie powiedział ze trzon musi byc francuski .Tak samo w Chelsea angielski a Milan włoski. No ale co taki trener może wiedzieć...
Na pytania odpowiadał po francusku i angielsku....przy czym w tej Francji to on jest pierwszy raz w życiu

E: murray : a może po włosku ? napewno po francusku, zreszta ten wywiad był w C+ na dniach w programie dot. zagranicznych lig.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 31.03.2012 o godz. 19:44.

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.03.2012, 19:24
A nie po włosku jeszcze? Z resztą nieważne.

Z perspektywy trenera oczywiście trzon polski jest po prostu łatwiejszy w prowadzeniu. Łatwiej o dotarcie do zawodników, o zrozumienie przez nich stawki, specyfiki klubu.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.03.2012, 19:24
Podsumowaniem "gry" Wisły była sytuacja pod koniec meczu. Rzut wolny.Prawie cały zespół w polu karnym Legii. Do piłki podbiega magiczny Garguła i ...................... jak to ma w zwyczaju trafia w stojącego wysuniętego pierwszego obrońcę Legii. Kolejny mecz w którym nie potrafi dokopać piłki w pole karne. Nie wiem dlaczego pozwala mu się je wykonywać skoro nie ma sił by w ogóle wrzucić piłkę , bo już nie oczekuję nawet by celnie zagrał. Gość gra taką plażówkę, że nie wiem jak można go wystawiać w jakimkolwiek meczu, nie mówiąc już o meczach prestiżowych. Zobaczymy co wywinie w derbach.
Odpowiedz cytując
ozz737
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 31.03.2012, 20:02
Ja napisze tak. Pochodze z Brzeska i od 20-stu paru lat kibicuje i Okocimskiemu i Wiśle. Pamiętam czasy jak obie drużyny grały w II lidze i musze powiedzieć że wtedy te mecze podobaly mi sie bardziej niz ten wczorajszy z Legią. Naprawde nie wiem jak można dostawac tyle pieniedzy za taką padake (mowa o piłkarzach). Podobno nie ma młodych dobrych zawodników w Polsce...........czyżby? Właśnie wspomniany wcześniej Okocimski ma w swoim składzie samych Polaków gdzie srednia wieku pilkarzy z pierwszej jedenastki wynosci 24/25 lat. Chłopaki rwą trawe aż miło patrzeć. W 19 kolejkach stracili 6 bramek. Jako jedyna drużyna w Polsce, nie przegrała w lidze ani jednego spotkania. Dlatego ja pytam......... Dlaczego do k...y nędzy nasi wspaniali scouci nie ruszą zadów i nie przejadą się 60 km na mecz Okocimskiego. Jak oni szukają tych talentów? na youtube? tutaj link pokazujący tabele II ligi wschodniej i pozycje (ponoć ma byc rekord) Okocimskiego http://www.90minut.pl/liga/0/liga5663.html. PS w przyszłym sezonie cracovia też będzie miec derby...........tyle że z Brzeskiem
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.03.2012, 20:10
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Ale czy on pisze, że jest inaczej? Legia w tej chwili gra muł absolutny, ale czy w ramach przepustki do pisania postów kierunkowy musi tę oczywistość wrzucać w każdym swoim poście? Zresztą tak czy siak nasz muł to jedno, ale drugie to że wczoraj ciężko było uwierzyć jaki regres zaliczyła wasza ekipa. Nie wiem, czy to nie jest pierwszy raz od cholera wie kiedy, że oglądałem Wisłę w meczu ligowym, w którym u siebie gra murarkę i nastawia się na kontry. Wisła. U siebie. Muruje bramkę. Gra z kontry. Jakieś nowe czasy chyba są.
To chyba mało razy rzeczywiście Wisłę w tym sezonie oglądałeś

Karherop napisał(a):Wyświetl post
nawet komentatorzy to zauważyli , ale jak widać wszystkich wokół można uważać za potłuczonych tylko nie siebie, cóż nie będę w takim razie polemizował
.
1.) byłem na meczu
2.) mam gdzieś zdanie jakichś dziennikarzyn
3.) mam własną opinię na ten temat

nie każde słowo wypowiedziane w tv jest prawdą objawioną
przemyśl...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.03.2012, 20:23
Zaktualizowana tabelka z ostatnich 8 kolejek dla tych co noszą różowe okulary:

13. Wisła Kraków 8 7 1 4 3 6-7
14. Lechia Gdańsk 8 7 1 4 3 8-10
15. Łódzki KS 8 6 1 3 4 5-10
16. Cracovia 8 4 0 4 4 5-14
Tabela za okres: 7 grudnia 2011 - 30 czerwca 2012

Doszedł nas ŁKS na 1 pkt.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 31.03.2012, 21:37

Z czystej litości nie wkleje twojego priva, ale głównie dlatego bo nie powinno się ububliczniać takich rzeczy, a mam wrażenie,że to wykorzystujesz.
Generalnie privy twoje traktuje z dużym dystanem i bardziej w kontekscie żartu, dlatego nie za bardzo spinam się nawet tym, że mnie obrażasz .
Powiem ci tylko tyle, dalej żyj w swoim świecie hipokryto

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.03.2012, 22:08
nie karmic warwsiawskich troli !!!!!! Odpowiadajac i klocac sie z nimi znizacie sie do ich poziomu !!!!!!! Olac i zignorowac ich wpisy !!!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 31.03.2012, 22:20
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Z czystej litości nie wkleje twojego priva, ale głównie dlatego bo nie powinno się ububliczniać takich rzeczy, a mam wrażenie,że to wykorzystujesz.
Generalnie privy twoje traktuje z dużym dystanem i bardziej w kontekscie żartu, dlatego nie za bardzo spinam się nawet tym, że mnie obrażasz .
Powiem ci tylko tyle, dalej żyj w swoim świecie hipokryto
Też mi kiedys napisał priva i stwierdziłem ze koleś ma maksymalnie 15 lat i bazuje na wiadomościach z ich wikicipasów. Odpuść sobie, troll siedzi bez przerwy na forum "wrogiego" klubu, bo pewnie piegowatych wyżelowanych 15-letnich gimnazjalistów na forum Legii nie tolerują.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów