The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 00:19
Paljić i Garguła to dla mnie najsłabsze ogniwa. Pierwszy dramatycznie odstaje piłkarsko, drugi mentalnie, a przecież oceniam ich na tle asów pokroju Kirma, Bitona czy Nuneza. Czekam na wywiad z Łukaszem Lwie Serce - "staraliśmy się, to tylko sport, gratuluję naszym przyjaciołom z Lecha, teraz liczy się dla nas kolejny mecz, nie zawsze się wygrywa, nie graliśmy źle, nie jesteśmy robotami, człowiek ma prawo do zmęczenia pod koniec sezonu, piłka to nie jest łatwy kawałek chleba, czasami trudno o pełną mobilizację, Lech się przecież cofnął, reflektory jakoś dziwnie świeciły, smok mnie w pewnym momencie zdekoncentrował, wyładowania na słońcu, pływy Bałtyku, na pewno pozostał niedosyt, mieliśmy swoje szanse, ciągle wierzymy w obronę tytułu"

Po cholerę było zwalniać Maaskanta? Po cholerę było zwalniać Moskala? Po cholerę było zwalniać Probierza? A nie, sorki, zagalopowałem się, Probierza wy.ebią latem.
Interesująca będzie rewolucja letnia. Do nazwisk kopaczy do wymiany chyba muszę dopisać Ilieva, bo motorykę to on ma na poziomie sklepowej u mnie na wsi i lepiej nie będzie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów