|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty nic ale to kompletnie nic nie rozumiesz. Co gorsza, zrozumiec nie chcesz ani nie probujesz.
Co mnie obchodzi klasyfikacja abruzziego ze Gazete Polska i Rz wrzuca do jednego worka? To jest jego problem. Ja nie mam podobnych schizow i nie wrzucam Trybuny, Nie, GW, Wprost i TVN do jednego worka, potrafie je jednak rozroznic. Stwierdzenie ze "cos zawezilem bo pasuje pod teze" zamiast przyjac ze sa opinie z ktorymi sie zgadzam i nie zgadzam to jest jakas smutna proba wepchniecia kogos do z gory upatrzonego naroznika, ostrzeliwanie go, a jak sie okaze ze go w tym narozniku nie ma to konczy sie dyskusje bo argumenty sie skonczyly. Ale nawet stosujac juz takie kryteria, po stronie tych drugich mediow nie ma ANI JEDNEGO TYTULU ktory by nie powielal klamstw smolenskich. Ani jednego! Rewelacyjna rownowaga. 80% rynku medialnego nadaje smolenske klamstwa, z drugiej strony Gazeta Polska przegina w druga strone a w srodku Rzepa i Uwazam Rze ktorym nie jestes w stanie nigdzie zarzucic przeklaman bo oni zwyczajnie opisuja jak jest naprawde. I tak sie tylko zastanawiam czy tego nie widzisz czy udajesz ze nie widzisz. Po Twoim wczesniejszym przekonaniu ze "sa analizy" z ktorych wycofales sie chybcikiem obstawiam niestety to pierwsze. Fajnie ze nazwales pyskowkami opisanie Twoich wlasnych slow tylko w inny sposob, a takze wskazanie Ci bledow i tlumaczenie ze nie zrozumiales pytan. Ciekawa metoda, jak ktos mi udowodni ze nie mam racji to znaczy ze urzadza "wycieczki osobiste" i "pyskowki". Juz pisalem ze to przykre. Tak odpedzac od siebie rzeczywistosc gdy nie zgadza sie z wlasnym widzimise, takie zycie w nieustannej iluzji ze "sa jakies analizy" i tym podobne. To musi byc strasznie uciazliwe tak kazdego dnia udawac ze jakiegos problemu nie ma, albo byc przekonanym ze istnieja alternatywne uzasadnienia "gdzies tam" pomimo iz samemu sie ich nie widzialo. Zycze Ci kolejnego udanego dnia, bezstresowego i zeby nikt nie osmielil Ci sie zaklocic spokoju jakimis sprawami ktore "Ci sie wydaja" ze sa prawda pokazujac ze moze jednak tak nie jest. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|