|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wypisujesz sie z rozmowy bo stwierdzilem ze tez nie wierze w teorie Gazety Polskiej
![]() Juz nawet nie bede pisal jak bardzo mnie to rozbawilo bo smiech to zdrowie i akurat za to moge Ci tylko podziekowac. Dodam tylko ze utwierdziles mnie w przekonaniu ze merytorycznych argumentow prozno szukac, zabrac Ci szydere z Gazety Polskiej i nagle sie okazuje ze to byla Twoja jedyna broń. W sumie, przykre. Poczytaj teksty dziennikarza URz Marka Pyzy, ktory jest takim ich przewodnim znawca tego tematu i znajdz tam gdzies bledy, jak znajdziesz to wroc i pogadamy bo na razie faktycznie nie mamy o czym. Poprosilem o analizy pokazujace bledy w ustaleniach komisji Macierewicza to odwracasz uwage i zmieniasz temat, wg schematu od poczatku tej rozmowy 'ja o niebie ty o chlebie'. Jak nawet przyznam ze ten "chleb" rzeczywiscie daje po dupie to stwierdzasz ze koniec dyskusji i strzelasz focha. No naprawde, lepszego dowodu na brak argumentow z Twojej strony nie mogles przedstawic ![]()
Ostatnio edytowane przez orzeu : 25.01.2012 o godz. 17:30.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|