The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2012, 18:23
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Wypisujesz sie z rozmowy bo stwierdzilem ze tez nie wierze w teorie Gazety Polskiej
Juz nawet nie bede pisal jak bardzo mnie to rozbawilo bo smiech to zdrowie i akurat za to moge Ci tylko podziekowac. Dodam tylko ze utwierdziles mnie w przekonaniu ze merytorycznych argumentow prozno szukac, zabrac Ci szydere z Gazety Polskiej i nagle sie okazuje ze to byla Twoja jedyna broń. W sumie, przykre.
Poczytaj teksty dziennikarza URz Marka Pyzy, ktory jest takim ich przewodnim znawca tego tematu i znajdz tam gdzies bledy, jak znajdziesz to wroc i pogadamy bo na razie faktycznie nie mamy o czym. Poprosilem o analizy pokazujace bledy w ustaleniach komisji Macierewicza to odwracasz uwage i zmieniasz temat, wg schematu od poczatku tej rozmowy 'ja o niebie ty o chlebie'. Jak nawet przyznam ze ten "chleb" rzeczywiscie daje po dupie to stwierdzasz ze koniec dyskusji i strzelasz focha. No naprawde, lepszego dowodu na brak argumentow z Twojej strony nie mogles przedstawic

Prywatne wycieczki sobie daruj, bo to w sumie przykre.

Ani ja, ani abruzzi, który rozpoczął ten wątek nie twierdziliśmy, że wszyscy dziennikarze prawicowi manipulują faktami. Padło stwierdzenie, że w tzw. prawicowych mediach również takie manipulacje były. Dowód powyżej. To, że Ty też uważasz to za szmaciarstwo to świetnie. Ale fakt jest taki, że GPC jest medium prawicowym i manipuluje/manipulowało. Chciałeś dowód to masz dowód.

Wśród obrońców tez Macierewicza z tego forum panuje przekonanie "że lemingi wierzą we wszystko co usłyszą w tvn, gw itp". Jak ja stosuję to samo uproszczenie, to Ty się oburzasz bo akurat GPC nie wierzysz. Podczas gdy dyskusja nie dotyczyła Twojej wiary tylko manipulacji prawicowych mediów.
Ostatnio edytowane przez Cichy : 25.01.2012 o godz. 18:27.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów