węgorz2 napisał(a):

JESTEM ZA!!!powolaniem komisji sledczej skladajacej sie z zacnych użytkowników tematu SMOLENSK! TYLKO WY! wiecie jaka byla przyczyna katastrofy wszyscy inni nawet niech nie próbuja wstawiać swoich polemik bo i tak są one głupie ,bezpodstawne ,naiwne ,niepatroityczne śmierdzą lewicą i zwiazkami z TUSKIEM a co gorsza z PUTINEM ! Tylko wy wiecie najlepiej i wy wyjasnicie tak mysle ta sprawe ,wszyscy inni ...slepcyi glusi uslyszą strzały, zobacza pociski ,lasery i inne straszne rzeczy .DROZD ,ARAPAHO ,ORZEU i jeszcze kilku innych to wasz temat i niech nikt nie wazy sie krytykowac WASZYCH przemyslen mądrych ,zacnych i patriotycznych LEPSZYCH niz jakies wywody głupich pilotow(co oni moga wiedzieć o lataniu) naukowcow,nie mowiac o dziennikarzynach lub politykach(oprocz MACIEREWICZA oczywiście)
a teraz mnie zignorujcie mam to w d... ,zdepczcie ,splujcie..ja i tak jade do WARSZAWY, i tak mam wiecej wyjazdow niz wy w trójke ...a do czego to pisze bo to forum WIŚLACKIE i powinno zamykac sie takie farmazonowe tematy !
|
Fajnie, ja też jadę. Ale jaki to ma związek z tematem?
Ogarnij się... Po co wchodzisz w ogóle do tematu, który Cię nie obchodzi? Jeśli jest temat o tatuażach, który mnie w żaden sposób nie interesuje, to nie wbijam tam i nie krzyczę, żeby go zamknąć, tylko omijam go szerokim łukiem. Forum jest Wiślackie, oczywiście. A kibice Wisły mają różne zainteresowania. Niektórzy interesują się grami, inni piłką ręczną, jeszcze inni polityką. Żaden z tych tematów nie ma bezpośredniego związku z Wisłą, może wszystkie wywalmy? Pozwól żyć...