|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mam zagadnienie dla wyjadaczy
. Mianowicie czy ktos zna jakis program lub jakis inny sposob do nabijania reflinkow? to jest ten reflink http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=1944 glownie chodzi oto ze 1 ip mzoe nabic 1 reflink i musi byc to ip Polskie siedze juz nad tym 2 dni i nie moge tego rozkminic mysle ze sie snajdzie ktos kto ma wiedze w temacie![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię koszulkę Chelsea ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Na Tandecie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakąś szkółke/grupe - nie mówie o muzycznej, gdzie można podszkolić technike gry na gitarze (elektryk) troche sobie gram, ale jest sporo niedociągnięć. Znalazłem coś takiego : http://gitarzysci.pl/szkola-guitarma...ow-t35775.html. Ktoś coś wie?
Z góry dzięki. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przeczytaj umowę i regulamin do niej dołączony (j.w.), tam muszą znajdować się stosowne postanowienia umowne. Jeśli nie masz zgłoś się do oddziału banku by Ci wydali, bądź przesłali stosowny regulamin.
Infolinii do końca bym nie ufał. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Obiecalem dziewczynie wypad na jakis horror, ale kino wydaje mi sie bananlne. Pomyslalem o jakims kinie plenerowym/samochodowym itd. Orientuje sie ktos czy w promieniu powiedzmy 30-40km od Krakowa jest cos takiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Na pewno perfumy. Na nic z Twojej listy nie zwracałem uwagi poza tym. Oczywiście alkohol. Żaden cennik nie jest Ci potrzebny, kupisz ile zdołasz wynieść, zawsze się możesz podzielić ku uciesze gawiedzi. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie do was potrzebuje oprawić plakat w zwykłe ramki aluminiowe plus plexi bądź szkło do tego oczywiście na wymiar konkretny gdzie w Krakowie mogę to zrobić?
![]()
piotrek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
właśnie chodzi o to że to nie ja będę kupował tylko prosił znajomych o przysługę. alko odpada bo pewnie oni sami dla siebie bedą chcieli brać. a jak wygląda sprawa z perfumami? o ile mniej więcej są tańsze niż w perfumeriach?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
był kiedyś taki film na tvp1, polski film o facecie który jechał autem i wziął na stopa gościa ( okazało się że był to młody ksiądz ). I kierowca zaczął rozmawiać z owym duchownym nie wiedząc o tym kim jest. I tak od słowa do słowa, ten pierwszy zaczął mu się spowiadać, by potem zginąć w wypadku drogowym.
Kojarzycie tytuł ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ten ksiądz to Paweł Małaszyński a film nosi tytuł ''Biała sukienka''. P.s nie wiem czy kierowca zginął ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy po obejrzeniu tego fragmentu http://www.youtube.com/watch?v=_gljGghhOwI jesteś na 100% pewien, że to nie Biała Sukienka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jednak !
Dzięki Panowie ! " P.s nie wiem czy kierowca zginął " - no nie kierowca, ale coś mi świtało że był właśnie wypadek w tym filmie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siema, pożyczyłem dzisiaj od kumpla ps-a tylko kompletnie nie wiem jak uruchomić na nim jakąkolwiek gre... mam płytkę bootująca i później włącza mi się stronka z opcjami... kumpel mówił że gdy ona sie pojawi to zmieniam płytkę na tą z grą i 2x naciskam "X" i powinno się włączyć... tym czasem cały czas mam czarny ekran:/ próbowałem z kilkoma już grami i dalej nic!! proszę o szybką pomoc...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet o 1/4. Szczególnie w porówaniu z polskimi sklepami, w których to drożej jest niż w Niemczech czy Austrii. To na pewno, choć sam w tej kwestii nie jestem ekspertem i idę jak muszę (tzn. z żoną) .![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie, ktory lepszy laptop:
http://allegro.pl/graj-laptop-tk83-2...808491815.html czy http://allegro.pl/graj-packard-bell-...787249929.html Krotko mowiac, jednordzeniowy procesor i ram 6GB czy dwurdzeniowy procesor i ram 3gb? Poratujcie ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jaki to byl laptop jesli mozna wiedziec?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A myślisz, że ja to pamiętam?
Pół miasta było oblepione plakatami z tym laptokiem. Proponuje zadzwonić do nich i się zapytać czy mają jeszcze tego laptoka z plakatów za bodajże 1599 lub 1499 plnów. To był albo Asus albo Acer ale nie wiem który. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Widziałem ten film i wydaje mi się, że to jednak jest ten. Do opisu Twojego pasuje z tą różnicą, że ten facet jednak nie zginął. Nie było przypadkiem sceny, gdzie sprawca wypadku chciał się powiesić zanim zorientował się, że jednak nie zabił człowieka?
http://www.filmweb.pl/film/Bia%C5%82...ka-2003-102208 Przeglądnij galerię, może Ci się przypomni. Ja osobiście nie wiedziałem, że tytuł to ,,Biała wstążka" , ale wpisałem Małaszyńskiego do filmweba i znalazłem. Myślałem, że tytuł to coś w stylu ,,W dniu Bożego Ciała", bo taki napis był samym początku, a to jednak tylko określenie czasu jak się okazuje. Oczywiście mogę się mylić, ale myślę, że o to chodzi. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Po necie można łatwo ściągać miesięczniki, tygodniki itd. Jest gdzieś w internecie strona z której można ściągać dzienniki? Obojętnie jakie, nie muszą być nawet codziennie, ale tak z tygodnia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Którego dostawce internetu wybrać ?
Mam obecnie DIALOG, ale cena jest wysoka i często rozłącza. Co powiecie na Polsat, albo UPC ? ( nie mam dostępu do Astera ) Ma być tanio za średnią prędkość. Dzięki |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|