|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Dobrze sie czujesz?
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Średnia wieku piłkarzy pierwszej jedenastki ŁKS - prawie 31 lat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Niestety nie mogę dla przypomnienia puścić filmiku jak wiązał nogi obronie Manchesteru City i jak znakomicie wyprowadzał akcje bo ktoś usunął ten filmik z youtuba... ale na pocieszenie masz to: http://www.youtube.com/watch?v=cuZYyYM6NN4 Pokaż mi drugiego piłkarza z Polski który ma taką technikę. dziękuję, dobranoc ;]
Ostatnio edytowane przez Hanys : 29.07.2011 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Narzekacie na jakość transmisji to przypomnijcie sobie jak realizowane były mecze w Orange Sport. Mecze transmitowane przez Polsat są odpowiednikiem meczy z Orange Sport. Poczekajcie na mecze które C+ ma na wyłączność.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Lechia Gdańsk?
Myślę że posiadacze tego cuda będą spinać poślady żeby się jakoś na nim prezentować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Chyba ktos idzie na majstra...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czampion
juz wita do krainy gnijacego ziemniaka, lige mozna zakonczyc![]() Jak patrze kto ten mecz sedziowal to juz sie nie dziwie, ze dwie bramki to sedziowskie prezenty. Typowy polski mecz w naszej lidze, dwa byki sedziego, samoboj i prezent obroncy i mamy 5:0. Pewnie teraz przez najblizszy tydzien bedzie wielki halas, ze znamy po pierwszej kolejce kandydata nr 1 do MP. My robmy swoje i lejmy na kuchenki. Mamy taki potencjal, ze jezeli sami sobie psikusa nie zrobimy to tytul obronimy. Ktos wie czy Kolton przezyl ten mecz? |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może i ŁKS przegrywa, ale fizjoterapeutkę ma fajna
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001463814268 ![]() ![]() ![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
A o mojej technice mogę powiedzieć tyle, że fart, że te orliki mają odgradzającą siatkę za bramkami bo musiałbym zbyt często po piłkę "latać". Z resztą widać, że sam Kiełb się zdziwił jak tą bramkę strzelił, mało co się nie połamał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nigdy się specjalnie nie przysłuchiwałem wypowiedziom prezesa Wojciechowskiego, ale słucham go teraz przed meczem z Lechią... Kur*** ten gość naprawdę o piłce nie ma zielonego pojęcia, bredzi strasznie... mam nadzieję, że ten śmieszny klubik z Konwiktorskiej znowu utknie w środku tabeli a Wojciechowski zniknie raz na zawsze z polskiej piłki...Pani z ŁKS-u śliczna
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam Wojciechowskiego lubię - spoko kolo... robi trochę szumu koło siebie ale potrafi wypromować swoich zawodników i zna ich wartość, nie to co inni polscy działacze. Nie daje też za wygraną, nie lekceważy lenistwa tylko od razu zsyła na upokorzenie do Mlodej Ekstraklasy, nie c*pi się kasą o ile są wyniki. A ten system premiowy jest świetny...bo mobilizuje do gryzienia trawy na boisku - przyjemne z pożytecznym bo mogą być i sukcesy i większa kasa dla piłkarzy.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Nie wie ktoś z kim komentował mecz Kołtoń i jak wyglądała transmisja w Polsacie? |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
bredzi nie bredzi,ale Irka Jelenia po cichaczu chce sciagnac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja tam Wojciechowskiego lubię - spoko kolo... czasami można się pośmiać z jego komentarzy ;D ogólnie zabawny gość z poczuciem humoru... i jego słynny cytat "pogoniłbym go" - robi koło siebie sporo szumu ale za to potrafi wypromować swoich zawodników i zna ich wartość, nie to co inni polscy działacze. Nie daje też za wygraną, nie lekceważy lenistwa tylko od razu zsyła na upokorzenie do Mlodej Ekstraklasy, nie c*pi się kasą o ile są wyniki. A ten system premiowy jest świetny...bo mobilizuje do gryzienia trawy na boisku - przyjemne z pożytecznym bo mogą być i sukcesy i większa kasa dla piłkarzy. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
emj10 - gdyby pilka nozna byla tak przewidywalna, to bukmacherzy wycofali by ta dyscypline z zakladow.
![]() Najbardziej sie wzmocnily Wisla i Legia. Obydwu klubom paradoksalnie na zle moze wyjsc gra w pucharach. Natomiast glowna sila Amiki bedzie w tym sezonie zgranie i chec rewanzu za nieudany sezon. Bakero jest tu nieistotny. Czuje, ze Wisle nie uda sie obronic tytulu. Mysle ze tytul trafi do Waszawy - nie wiem tylko czy do Polonii czy Legii. Ewentualnie sezon szoku i MP trafia na Kaluzy (tfu, tfu!) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Poza tym technika to nie wszystko. Taki Essomba z Jagiellonii dysponował bardzo przyzwoitą techniką, a mimo to "Pszczółki" miały z niego mało pożytku. To samo u nas Andy Rios. Kiełb jest moim zdaniem zawodnikiem podobnej charakteryzacji do wymienionej wyżej przeze mnie dwójki - zdecydowanie za długo trzyma piłkę, za często zamiast bezpośrednio podać niepotrzebnie drybluje, trzyma bezsensownie piłkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ile ten Rios dostał szans? Zamiast niego to grał Żurawski. Mnie się gra Riosa zawsze podobała... O ile zawodnik przy dryblowaniu piłki nie traci to może ją trzymać nawet cały mecz jak dla mnie... wazne zeby coś z tą piłką później ciekawego zrobił, a zawodnicy o dobrej technice lubią się popisać niekonwencjonalnym i dokładnym zagraniem... Kiełb moim zdaniem jest świetnym grajkiem, tylko trochę wolnym i szybko męczacym się. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Mamy lepszy skład od Legii i Lecha, od Wisły zreszta tez Ktos tam pisał, ze nie bylo wczesniej wstepu do meczu - otoz był tylko taki jak teraz, graficzny przedstawiajacy loga druzyn ekstraklasy - czyli badziewny, poprzednie bylo lepsze |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ewentualnie sezon szoku i MP trafia na Kaluzy (tfu, tfu!)
Masz dobrego dilera! ![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
KTO zrobił Lechii Gdańsk bluzy bramkarskie w czerwono-białe PASY?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale teraz już Mierzeja nie ma to wątpię ze Polnia będzie w pierwszej 3 pod koniec sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
z Barceloną u siebie też wiadomo jaki był wynik
czyli Wisła ma lepszy skład od Barcy bo wygrała z nimi mecz, a Podbeskidzie lepszy od Wisły bo wygrał z nią mecz Kto ma lepszy skład okaże się pod koniec. Wyznacznikiem siły danej drużyny nie jest ani jeden, dwa czy 6 meczów. A cały sezon. Bo można wygrać z Barcą chociaż jesteśmy od niej dużo , dużo słabsi, można z Podbeskidziem chociaż jesteśmy zdecydowanie lepsi od nich czy Polonia może z nami chociaż nie miała wtedy podbitki do nas. Zdarza się, nie zawsze lepszy wygrywa.
Ostatnio edytowane przez CH. : 29.07.2011 o godz. 19:43.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|