The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2011, 09:23
Czytam czytam i oczom nie wierze.

Wygląda na to że patrząc na większość waszych wpisów że żyjemy w Kraju gdzie można bić, kopać, szkalować, wyzywać, niszczyć rozwalać bo mamy wolność słowa.
Wolność słowa stwierdzenie klucz.
a wszystkiemu winny Tusk - jak zamykano wcześniej nasz stadion to nikt jakoś nie protestował a tu nagle protestujemy bo Lechowi i Legii zamknęli stadion.
Powiem teraz coś za co zostanę oczywiście zlinczowany ale to już norma że w naszym Kraju można j...ć braci
Twierdzę że zamykają i powinni zamykać do bólu aż wróci normalność.
Stadion jest od kibicowania a nie od niszczenia, rozwalania, bicia kopania i polityki
Oprawy ślicznie, pięknie ale dotyczące piłki i klubu któremu się kibicuje.
Jak ktoś ma problem polityczny to niech napiszę petycje i niech się pod nią podpisze jeśli ma odwagę.
Ja chodzę na Wisłę od 20 lat i nie raz dostałem po głowie i w pudełku mam na pamiątkę milicyjne filcowe kulki ale czasy się zmieniły i niestety chamstwa i bandytyzmu ja osobiście mam już dość.
Jeśli ktoś każdemu z was na ulicy powiedziałby że jest k. ch. Ż...m to albo dostałby w ryj za co pewnie ponieślibyśmy konsekwencę albo wylądowałby w sądzie za zniesławienie.

a zresztą większość i tak wie lepiej i przypuszczam że wcześniej czy później i tak pseudo polityka i manipulacja wygra i nasi piłkarze będą słuchać odbijający się echem głos trenera na pustych trybunach.
Bo winny jest Tusk
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów