|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czytam czytam i oczom nie wierze.
Wygląda na to że patrząc na większość waszych wpisów że żyjemy w Kraju gdzie można bić, kopać, szkalować, wyzywać, niszczyć rozwalać bo mamy wolność słowa. Wolność słowa stwierdzenie klucz. a wszystkiemu winny Tusk - jak zamykano wcześniej nasz stadion to nikt jakoś nie protestował a tu nagle protestujemy bo Lechowi i Legii zamknęli stadion. Powiem teraz coś za co zostanę oczywiście zlinczowany ale to już norma że w naszym Kraju można j...ć braci Twierdzę że zamykają i powinni zamykać do bólu aż wróci normalność. Stadion jest od kibicowania a nie od niszczenia, rozwalania, bicia kopania i polityki Oprawy ślicznie, pięknie ale dotyczące piłki i klubu któremu się kibicuje. Jak ktoś ma problem polityczny to niech napiszę petycje i niech się pod nią podpisze jeśli ma odwagę. Ja chodzę na Wisłę od 20 lat i nie raz dostałem po głowie i w pudełku mam na pamiątkę milicyjne filcowe kulki ale czasy się zmieniły i niestety chamstwa i bandytyzmu ja osobiście mam już dość. Jeśli ktoś każdemu z was na ulicy powiedziałby że jest k. ch. Ż...m to albo dostałby w ryj za co pewnie ponieślibyśmy konsekwencę albo wylądowałby w sądzie za zniesławienie. a zresztą większość i tak wie lepiej i przypuszczam że wcześniej czy później i tak pseudo polityka i manipulacja wygra i nasi piłkarze będą słuchać odbijający się echem głos trenera na pustych trybunach. Bo winny jest Tusk |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|