|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Reszty bzdur nie mam zamiaru nawet komentować. Żeby o czymś pisać wypadałoby mieć jakieś pojęcie o przedmiocie swoich dywagacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Właśnie to się powinno zmienić. Jeśli to wymaga zmian w prawie (choć nie sądzę, żeby aktualnie bandyta wygrał przed sądem sprawę o dyskryminację za to że mu nie sprzedali biletu) - to niech takie zmiany zaistnieją. Jak rozumiem Ty ignorantem nie jesteś i nie widzisz żadnych sygnalizowanych przeze mnie problemów? Tak wg. Ciebie być powinno? Nie wiem czy byłeś na wyjeździe w Rzymie, ale ja chciałbym żeby w Krakowie ludzie mogli chodzić w szalikach. Widzisz spacerowałem sobie po ulicach w Rzymie, rozmawiałem z ludźmi których interesował mój szalik i widziałem ludzi w szalikach to Romy to Lazio... Czego tam nie widziałem tam żeby kibice Lazio, lub Romy zabijali się siekierami lub obawiali się przyznawać komu kibicują... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powtarzam! S miał prawo jechać! Skoro miał prawo jechać to z tego prawa skorzystał. I wcale nie zrobił rozróby. Wybacz, ale wiesz tyle ile napisała Ci GW albo podali w wieczornych Faktach. Jeśli chcesz ze mną dyskutować to proszę używaj prawdziwych argumentów (S nie organizował rozróby). Nie używaj też argumentów na zasadzie "Novit enim Dominus qui sunt eius" ... bo to najzwyczajniej w świecie niepoważne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uważasz, że S. nie miał żadnego udziału w organizowaniu dopingu i zachowaniu kibiców Legii na PP? Uważasz, że kibole przypadkowo ruszyli z miejsc i ostatni karny, który był wykonywany z bandą wiszących tuż za plecami bramkarza kibolami - jest normalny? Uważasz, że to nie miało żadnego wpływu na bramkarza i wynik meczu? |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Staruch prowadził doping i miał do tego prawo ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Staruch ma zakaz stadionowy, który powinien być respektowany na wszystkich stadionach - właśnie to się powinno zmienić. Mam nadzieję, że kiedyś to zrozumiesz |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Wiesz na jakie mecze Staruch mial zakaz? Widac nie wiesz wiec na cholere sie udzielasz? Nie mial zakazu wiec sobie na meczu byl i mial do tego prawo. Dostal pozwolenie bo mial do tego prawo. Wlasnie gdyby mu nie wydali biletu to by to prawo zlamali. Polecial gosc ktory respektuje prawo bo chodzilo o Starucha? Macie swoje Panstwo Prawa i Donka z kolesiami. Widze najwieksi znawcy i gieroje gowno wiedza a sie wypowiadaja jak fachowcy.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 13.05.2011 o godz. 11:29.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak widać nawet ludzie wysoko postawieni w SKLW mają zerowy wpływ na to jak się zachowuje kibolstwo. Co pokazuje, że dotychczasowa droga tzw. współpracy nie zdaje egzaminu. Czas na respektowanie prawa. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Rece opadaja... Wg prawa MIAL PRAWO BYC NA MECZU. Czy Ty w ogole wiesz o czym piszesz? Pograzasz sie z kazdym postem i brniesz w ignorancji. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie wszystko się rozbija o to, że według prawa miał prawo być na tym meczu. Zgodnie z przepisami, zgodnie z prawem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
E: z mojej strony koniec. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uważam że S miał wielki udział w organizowaniu dopingu na PP co nie jest przecież jeszcze zakazane. Jeszcze można na meczach głośno krzyczeć, z wpisów osób będących na meczu dowiedziałem się też, że nawoływał do powrotu na trybuny. Uważam że wbiegli na murawę za wcześnie, ale pamiętam tego typu świętowania u nas, gdzie też wszyscy stali już przy liniach bocznych. Jedynie w tej kwestii mogę się z Tobą połowicznie zgodzić. W każdej innej wolałbym abyś wcześniej dokładnie zapoznał się z tematem o jakim piszesz, dotarł do faktów. |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Czekam na tych wiernych kibiców gdy przyjedzie Flota albo Podbeskidzie i czy wtedy też będą dopingować piłkarzy bo wkońcu każdy mecz decyduje o mistrzostwie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uważasz, że w Krakowie jest bezpieczniej niż Rzymie? A jeśli byłeś w Rzymie, to uważasz że w Krakowie (zachowując proporcje wynikające z wielkości miast) w dzień "niemeczowy" chodzi więcej kibiców w szalikach niż w Rzymie?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Co do bezpieczeństwa jest taki sam poziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Popatrz jacy są grzeczni: http://www.youtube.com/watch?v=qFpOaN6zf8Y |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chodziło mi o to, że tam w normalny niemeczowy dzień kibic Romy może chodzić po mieście w szaliku swojego klubu i jakoś z Ci Lazio z siekierami go nie gonią. I vice versa. Właśnie to widziałem tam na mieście i kiedyś być może będzie mi to dane zobaczyć w Krakowie. O ilu ludziach w Krakowie możesz powiedzieć, że bezpiecznie chodzą po mieście w szaliku i nic im nie grozi? Przepraszam linku nie mogę otworzyć, bo skaner korporacyjny go wycina. Może w domu po pracy zerknę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|