The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 09:38
WSB napisał(a):Wyświetl post
Więc proponuję ultrasom zbierać dane od każdego kto wrzucił kasę i wysyłać mu projekt oprawy. W demokratycznych wyborach zostanie ogłoszone czy oprawa może być ukazana czy nie Już nie raz motywy religijne były wykorzystywane w kontrowersyjnych sytuacjach i celach, na całym świecie i ludzie z tym żyją Tylko Polacy to naród wiecznych narzekaczy i sztucznych katolików. Podobają Ci się działania Tuska? ok to niech w ten sam sposób zamknie komunikację miejską bo ktoś komuś coś ukradł z kieszeni, niech zamknie stoki narciarskie bo dochodzi do wypadków i niech zamknie też kina bo przecież w filmach są przekleństwa!! ZAKAZ DLA AKTORÓW I REŻYSERÓW!!!!!!

Jestes imbecylem. Dla mnie krzyż z szalików też byłby przegięciem. A co ma do tego jakieś osiedle cracovii to nie wiem. Zyczysz mi w.......u ?
szczerze to popieram działania Tuska... chciałbym żebyście zrozumieli, że zamykanie stadionów to uderzenie we właścicieli klubów, którzy zaczynają się bratać z bandytami. To jedyna skuteczna metoda, która np prezesowi Amiki wytłumaczy, ze albo będą przestrzegali prawa albo dostaną po kieszeni (przykłady VIP-owania bandytów są znane i nie chce mi się ich przytaczać). Przy okazji dostają normalni kibice... trudno, ale jeśli to ma pomóc wyeliminować bandytów to się na to godzę.

Nie życzę Ci niczego złego... w poprzednim poście wysyłałeś nas pod pałac, stąd odpowiedź... i nie obrażaj mnie, bo ja Ciebie nie obrażam
Odpowiedz cytując
WSB
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.05.2011, 09:45
zybert77 napisał(a):Wyświetl post
szczerze to popieram działania Tuska... chciałbym żebyście zrozumieli, że zamykanie stadionów to uderzenie we właścicieli klubów, którzy zaczynają się bratać z bandytami. To jedyna skuteczna metoda, która np prezesowi Amiki wytłumaczy, ze albo będą przestrzegali prawa albo dostaną po kieszeni (przykłady VIP-owania bandytów są znane i nie chce mi się ich przytaczać). Przy okazji dostają normalni kibice... trudno, ale jeśli to ma pomóc wyeliminować bandytów to się na to godzę.

Nie życzę Ci niczego złego... w poprzednim poście wysyłałeś nas pod pałac, stąd odpowiedź... i nie obrażaj mnie, bo ja Ciebie nie obrażam
Zapytam się Ciebie jeszcze o jedno: Powiedz mi co zmieni zamknięcie stadionów? Mogą zamknąć nawet wszystkie stadiony na rok a i tak Ci ludzie to przeczekają bez problemu I mam wrażenie że Tusk tego pożałuję bo rozmyślając nad tokiem rozumowania osób lubiących awantury doszedłem do wniosku że przecież jest bardzo łatwa droga do skompromitowania rządu. Właśnie przeczekanie ten rok i zrobienie gigantycznych awantur na Euro. Nie na stadionach bo tam i tak bilety były rozlosowywane, tylko w miastach i wokół stadionów. A to na pewno odbije się szerokim echem. Żeby nie było, nie jestem za takim rozwiązaniem i też nie popieram głupiego wbiegania na murawę bo to jest tylko dawanie pretekstu. Wiem że w miedzy czasie są wybory i może zmienić się władza.
Ostatnio edytowane przez WSB : 13.05.2011 o godz. 09:48.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 10:01
WSB napisał(a):Wyświetl post
Zapytam się Ciebie jeszcze o jedno: Powiedz mi co zmieni zamknięcie stadionów? Mogą zamknąć nawet wszystkie stadiony na rok a i tak Ci ludzie to przeczekają bez problemu I mam wrażenie że Tusk tego pożałuję bo rozmyślając nad tokiem rozumowania osób lubiących awantury doszedłem do wniosku że przecież jest bardzo łatwa droga do skompromitowania rządu. Właśnie przeczekanie ten rok i zrobienie gigantycznych awantur na Euro. Nie na stadionach bo tam i tak bilety były rozlosowywane, tylko w miastach i wokół stadionów. A to na pewno odbije się szerokim echem. Żeby nie było, nie jestem za takim rozwiązaniem i też nie popieram głupiego wbiegania na murawę bo to jest tylko dawanie pretekstu. Wiem że w miedzy czasie są wybory i może zmienić się władza.
Co zmieni zamknięcie stadionów? Postaram się odpowiedzieć jak ja to sobie wyobrażam:

1. Otrzeźwi prezesów klubów i miejmy nadzieję przestaną się układać z bandytami (z tego co słyszę na Amice już się żegnają z kiełbaskami)
2. Wymusi przestrzeganie rygorystyczne procedur licencyjnych (z tego co wiemy identyfikacja kibiców nie działa bo tylko kilka klubów ma pełną identyfikację kibiców) a i monitoring na niektórych stadionach jest żałosny.
3. Może otrzeźwi PZPN i wymusi jednolite przestrzeganie zakazów stadionowych na wszystkich rozgrywkach. Przyznasz, że obecnie to nie działa i taki legijny bandyta, który pobił piłkarza po meczu ekstraklasy może jak najbardziej pojechać na rozgrywki pucharu polski, a pewnie nawet na mecze reprezentacji.
4. Mam nadzieję, że bandyci nie będą już terroryzować normalnych kibiców (zakazy przemieszczania się między sektorami, bicie i plucie normalnych kibiców za wygląd, przepędzanie normalnych kibiców z trybuny bo jakiemuś łysemu się umyślił protest itp. itd.)
5. Mam nadzieję, że znikną zorganizowane małpie odgłosy i rasistowskie przyśpiewki. Rasizm i mowa nienawiści powinny być ścigane również na trybunach. Tylko kary to wymuszą.

Jak na początek całkiem sporo rzeczy mam nadzieję się zmieni.

Przed nami mecz z Cracovią - bardzo ważny szczególnie dla przeciwnika patrząc na tabelę. Obawiam się, że niestety Maor i jego rodzina się nasłuchają... ale mam nadzieję, że kibice Wisły się zreflektują.

Widzisz mam chyba normalne marzenia... znajomych kibicujących Cracovii i mam już szczerze dość rasistowskich wycieczek
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.05.2011, 10:08
Co zmieni zamknięcie stadionów? Postaram się odpowiedzieć jak ja to sobie wyobrażam:

3. Może otrzeźwi PZPN i wymusi jednolite przestrzeganie zakazów stadionowych na wszystkich rozgrywkach. Przyznasz, że obecnie to nie działa i taki legijny bandyta, który pobił piłkarza po meczu ekstraklasy może jak najbardziej pojechać na rozgrywki pucharu polski, a pewnie nawet na mecze reprezentacji.
Ile razy trzeba powtarzać takim za przeproszeniem ignorantom jak Ty że jeśli ma się zakaz na PZPN i Ekstraklasa to dwie odmienne instytucje i każda ma prawo zakazywać oglądania spotkań tylko w ramach tych organizowanych przez siebie, ergo jeśli S miał zakaz na Ekstraklasę to jego świętym prawem było pojechać na finał PP organizowany przez PZPN gdzie zakazu nie miał

Reszty bzdur nie mam zamiaru nawet komentować. Żeby o czymś pisać wypadałoby mieć jakieś pojęcie o przedmiocie swoich dywagacji.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 10:26
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Ile razy trzeba powtarzać takim za przeproszeniem ignorantom jak Ty że jeśli ma się zakaz na PZPN i Ekstraklasa to dwie odmienne instytucje i każda ma prawo zakazywać oglądania spotkań tylko w ramach tych organizowanych przez siebie, ergo jeśli S miał zakaz na Ekstraklasę to jego świętym prawem było pojechać na finał PP organizowany przez PZPN gdzie zakazu nie miał

Reszty bzdur nie mam zamiaru nawet komentować. Żeby o czymś pisać wypadałoby mieć jakieś pojęcie o przedmiocie swoich dywagacji.
I co z tego, że to inne rozgrywki? Jeśli uważasz, że bandyta który pobił pracownika klubu na rozgrywkach Ekstraklasy ma święte prawo pojechać na rozgrywki PP żeby tam zrobić rozróbę (jeszcze mu dali trofeum), albo na mecz reprezentacji - to się mylisz.

Właśnie to się powinno zmienić. Jeśli to wymaga zmian w prawie (choć nie sądzę, żeby aktualnie bandyta wygrał przed sądem sprawę o dyskryminację za to że mu nie sprzedali biletu) - to niech takie zmiany zaistnieją.

Jak rozumiem Ty ignorantem nie jesteś i nie widzisz żadnych sygnalizowanych przeze mnie problemów? Tak wg. Ciebie być powinno?

Nie wiem czy byłeś na wyjeździe w Rzymie, ale ja chciałbym żeby w Krakowie ludzie mogli chodzić w szalikach. Widzisz spacerowałem sobie po ulicach w Rzymie, rozmawiałem z ludźmi których interesował mój szalik i widziałem ludzi w szalikach to Romy to Lazio...
Czego tam nie widziałem tam żeby kibice Lazio, lub Romy zabijali się siekierami lub obawiali się przyznawać komu kibicują...
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.05.2011, 10:34
I co z tego, że to inne rozgrywki? Jeśli uważasz, że bandyta który pobił pracownika klubu na rozgrywkach Ekstraklasy ma święte prawo pojechać na rozgrywki PP żeby tam zrobić rozróbę (jeszcze mu dali trofeum), albo na mecz reprezentacji - to się mylisz.

Właśnie to się powinno zmienić. Jeśli to wymaga zmian w prawie (choć nie sądzę, żeby aktualnie bandyta wygrał przed sądem sprawę o dyskryminację za to że mu nie sprzedali biletu) - to niech takie zmiany zaistnieją.

Jak rozumiem Ty ignorantem nie jesteś i nie widzisz żadnych sygnalizowanych przeze mnie problemów? Tak wg. Ciebie być powinno?
Widzę pewne problemy, ale nigdy nie zgodzę się jak Ty o tym marzysz z rezygnacji z przysługujących mi swobód obywatelskich. Prawo jest prawem i to już nie te czasy kiedy ktoś mógł decydować o losie innego człowieka na zasadzie swojego widzi mi się.

Powtarzam! S miał prawo jechać! Skoro miał prawo jechać to z tego prawa skorzystał. I wcale nie zrobił rozróby. Wybacz, ale wiesz tyle ile napisała Ci GW albo podali w wieczornych Faktach. Jeśli chcesz ze mną dyskutować to proszę używaj prawdziwych argumentów (S nie organizował rozróby).

Nie używaj też argumentów na zasadzie "Novit enim Dominus qui sunt eius" ... bo to najzwyczajniej w świecie niepoważne.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 11:11
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Widzę pewne problemy, ale nigdy nie zgodzę się jak Ty o tym marzysz z rezygnacji z przysługujących mi swobód obywatelskich. Prawo jest prawem i to już nie te czasy kiedy ktoś mógł decydować o losie innego człowieka na zasadzie swojego widzi mi się.

Powtarzam! S miał prawo jechać! Skoro miał prawo jechać to z tego prawa skorzystał. I wcale nie zrobił rozróby. Wybacz, ale wiesz tyle ile napisała Ci GW albo podali w wieczornych Faktach. Jeśli chcesz ze mną dyskutować to proszę używaj prawdziwych argumentów (S nie organizował rozróby).

Nie używaj też argumentów na zasadzie "Novit enim Dominus qui sunt eius" ... bo to najzwyczajniej w świecie niepoważne.
Nie na zasadzie widzi mi się, ale na zasadzie wzajemnego respektowania zakazów stadionowych na wszystkich rozgrywkach w Polsce oraz zorganizowanych wyjazdów zagranicznych. S. nie powinno być na żadnym meczu w Polsce, ponieważ złamał prawo i ma odwieszony zakaz stadionowy. Guzik mnie obchodzi, że został nim nagrodzony na innych rozgrywkach, ponieważ nikt nie gwarantuje że jeśli dał piłkarzowi w zęby na meczu ekstraklasy to nie zrobi tego na innym meczu (niezależnie od tego kto go będzie organizował).

Uważasz, że S. nie miał żadnego udziału w organizowaniu dopingu i zachowaniu kibiców Legii na PP? Uważasz, że kibole przypadkowo ruszyli z miejsc i ostatni karny, który był wykonywany z bandą wiszących tuż za plecami bramkarza kibolami - jest normalny? Uważasz, że to nie miało żadnego wpływu na bramkarza i wynik meczu?
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 13.05.2011, 10:58
Czego tam nie widziałem tam żeby kibice Lazio, lub Romy zabijali się siekierami lub obawiali się przyznawać komu kibicują...
To nie masz pojęcia o tym co dzieje się w Rzymie.
Czekam na tych wiernych kibiców gdy przyjedzie Flota albo Podbeskidzie i czy wtedy też będą dopingować piłkarzy bo wkońcu każdy mecz decyduje o mistrzostwie.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 11:01
matheo91 napisał(a):Wyświetl post
To nie masz pojęcia o tym co dzieje się w Rzymie.
Czekam na tych wiernych kibiców gdy przyjedzie Flota albo Podbeskidzie i czy wtedy też będą dopingować piłkarzy bo wkońcu każdy mecz decyduje o mistrzostwie.
Uważasz, że w Krakowie jest bezpieczniej niż Rzymie? A jeśli byłeś w Rzymie, to uważasz że w Krakowie (zachowując proporcje wynikające z wielkości miast) w dzień "niemeczowy" chodzi więcej kibiców w szalikach niż w Rzymie?
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 13.05.2011, 10:19
1. Otrzeźwi prezesów klubów i miejmy nadzieję przestaną się układać z bandytami (z tego co słyszę na Amice już się żegnają z kiełbaskami)
Oplucie i wyproszenie z trybuny nawalonego alkoholem gościa jest rzeczywiście czynem cholernie bandyckim...(ironia). Masz jakieś inne informacje n.t. "bandyckich" działań, czy jest to zwykły pustosłów? Czekam na konkrety. Najlepiej w punktach.

Z jednej strony, wy, "tuskowcy" chcecie, żeby kibice sami eliminowali z trybun "czarne owce", z drugiej strony, gdy szef kibiców to robi na stadionie Lecha, zostaje wręcz zajechany przez media.

Zainteresowałem się tematem i z tego co mi wiadomo to firma tego gościa związanego z kibicami była jedną z wielu na stadionie dostarczających "kiełbaski" i przegrała w dwóch pierwszych PRZETARGACH, dopiero w trzecim udało im się wejść na część trybun. Powiedz mi, co w tym złego, że kibice dostarczają na swój stadion żarcie?

2. Wymusi przestrzeganie rygorystyczne procedur licencyjnych (z tego co wiemy identyfikacja kibiców nie działa bo tylko kilka klubów ma pełną identyfikację kibiców) a i monitoring na niektórych stadionach jest żałosny.
Czekam więc, aż wymienisz tutaj wszystkie kluby z kiepskim monitoringiem, brakiem pełnej identyfikacji kibiców. Konkrety!

Od przydzielania jednolitych zakazów stadionowych są polskie sądy. A że działają jak działają, to już inna bajka. Nie widzę powodu, żeby widzimisie PZPN czy klubów miało decydować np. o dożywotnich zakazach, od decydowania o tym są niezawisłe instytucje państwowe takie jak sądy.

4. Mam nadzieję, że bandyci nie będą już terroryzować normalnych kibiców (zakazy przemieszczania się między sektorami, bicie i plucie normalnych kibiców za wygląd, przepędzanie normalnych kibiców z trybuny bo jakiemuś łysemu się umyślił protest itp. itd.).
Konkrety, podaj mecze, konkretne sytuacje, najlepiej ze szczegółami.

5. Mam nadzieję, że znikną zorganizowane małpie odgłosy i rasistowskie przyśpiewki. Rasizm i mowa nienawiści powinny być ścigane również na trybunach. Tylko kary to wymuszą.

Jak naprawdę myślisz, że wymuszą to tego kary, to jesteś chory. Rasizm nie rodzi się na stadionach, ale w domach i w wczesnych latach szkolnych. Stadiony tylko oddają rzeczywistość CAŁEGO, mało tolerancyjnego kraju jakim jest Polska. Dziwnym trafem tego typu odzywki słychać głównie z sektorów piknikowych, kiedy to milknie doping...

Oczywiście akurat przypadek Cracovii i Wisły jest trochę inny i ma podłoże stricte historyczne i jestem w 100% pewien, że zamknięcie stadionu w tym przypadku kompletnie NIC, a NIC nie zmieni, bo nikt się tego nie przestraszy, nawet jakby mieli na rok zamknąć stadiony - tylko zakamufluje aktualny stan całego kraju w tym względzie.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 10:50
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Oplucie i wyproszenie z trybuny nawalonego alkoholem gościa jest rzeczywiście czynem cholernie bandyckim...(ironia). Masz jakieś inne informacje n.t. "bandyckich" działań, czy jest to zwykły pustosłów? Czekam na konkrety. Najlepiej w punktach.

Z jednej strony, wy, "tuskowcy" chcecie, żeby kibice sami eliminowali z trybun "czarne owce", z drugiej strony, gdy szef kibiców to robi na stadionie Lecha, zostaje wręcz zajechany przez media.

Zainteresowałem się tematem i z tego co mi wiadomo to firma tego gościa związanego z kibicami była jedną z wielu na stadionie dostarczających "kiełbaski" i przegrała w dwóch pierwszych PRZETARGACH, dopiero w trzecim udało im się wejść na część trybun. Powiedz mi, co w tym złego, że kibice dostarczają na swój stadion żarcie?

Czekam więc, aż wymienisz tutaj wszystkie kluby z kiepskim monitoringiem, brakiem pełnej identyfikacji kibiców. Konkrety!

Od przydzielania jednolitych zakazów stadionowych są polskie sądy. A że działają jak działają, to już inna bajka. Nie widzę powodu, żeby widzimisie PZPN czy klubów miało decydować np. o dożywotnich zakazach, od decydowania o tym są niezawisłe instytucje państwowe takie jak sądy.

Konkrety, podaj mecze, konkretne sytuacje, najlepiej ze szczegółami.

Jak naprawdę myślisz, że wymuszą to tego kary, to jesteś chory. Rasizm nie rodzi się na stadionach, ale w domach i w wczesnych latach szkolnych. Stadiony tylko oddają rzeczywistość CAŁEGO, mało tolerancyjnego kraju jakim jest Polska. Dziwnym trafem tego typu odzywki słychać głównie z sektorów piknikowych, kiedy to milknie doping...

Oczywiście akurat przypadek Cracovii i Wisły jest trochę inny i ma podłoże stricte historyczne i jestem w 100% pewien, że zamknięcie stadionu w tym przypadku kompletnie NIC, a NIC nie zmieni, bo nikt się tego nie przestraszy, nawet jakby mieli na rok zamknąć stadiony - tylko zakamufluje aktualny stan całego kraju w tym względzie.
ad 1. uderzenie z byka, bluzganie i zaszczycenie płynem ustrojowym kibica uważasz za normalne?
Kilka lat temu byłem świadkiem jak wysoko postawiony człowiek z SKWK był uprzejmy pobić stojącego obok mnie człowieka na meczu Wisły za to tylko, że ten skandował "Henryk Kasperczak" podczas meczu z Górnikiem Zabrze (kadencja Wernera Liczki) - sprawa znana i dyskutowana już na tym forum.
Nie chcę żeby kibice eliminowali bandytów. Od tego na stadionie są stewardzi i ochrona. Jesli to nie działa to stadion trzeba zamknąć bo łamane jest na nim prawo. Chcę żeby na stadionie było przestrzegane prawo. Tylko tyle i aż tyle.

ad 2. wg. relacji po wczorajszym spotkaniu klubów z premierem tylko na sześciu stadionach ekstralklasy istnieje pełna identyfikacja. A np. na stadionie Lecha gdzie niby pełna identyfikacja jest bandyta może dostać identyfikator Lecha i wchodzi bez kontroli - pisali o tym kibice, jeśli szukasz konkretów to zapytaj proszę Google.

ad 3. mylisz się. Kluby mają możliwość nakładania własnych zakazów i nikt im nie zabrania honorować wzajemnych zakazów. Spychanie tego na zapchane w Polsce sądy jest lenistwem i tumiwisizmem, który trzeba tępić

ad 4. choćby ostatni mecz Widzewa z Bełchatowem. Zapytaj Google'a

ad 5. mówiłem o zorganizowanych rasizmie i małpich przyśpiewkach (inicjowanych przez gniazdowych i tzw. kluby kibica - choćby szmata z napisem "śmierć garbatym nosom" na meczu bodaj w Rzeszowie). Zdaję sobie sprawę, że to całkowicie nie wyeliminuje zjawiska, ale na początek coś się zmieni na plus.
Przed nami mecz z Cracovią - mam nadzieję, że Maor i jego rodzina (oni jeszcze znają język polski, Maor chyba go nie rozumie) nie nasłuchają się kim są i gdzie powinni się udać szybko.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.05.2011, 10:21

4. Mam nadzieję, że bandyci nie będą już terroryzować normalnych kibiców (zakazy przemieszczania się między sektorami, bicie i plucie normalnych kibiców za wygląd, przepędzanie normalnych kibiców z trybuny bo jakiemuś łysemu się umyślił protest itp. itd.)

Jak na początek całkiem sporo rzeczy mam nadzieję się zmieni.

Przed nami mecz z Cracovią - bardzo ważny szczególnie dla przeciwnika patrząc na tabelę. Obawiam się, że niestety Maor i jego rodzina się nasłuchają... ale mam nadzieję, że kibice Wisły się zreflektują.

Widzisz mam chyba normalne marzenia... znajomych kibicujących Cracovii i mam już szczerze dość rasistowskich wycieczek
1. Sprawa dyskusyjna, co to według ciebie znaczy? Kluby opłacają się kibicą, czy może chcesz wyeliminować w ogóle dialog na lini np stowarzyszenia kibiców - kluby? Chodzi o sferę materialną czy pole do uzgodnień? Czy ogólnie o wszystko?
2. Co ci da monitoring jeśli nikt nie wyciąga z tego monitoringu żadnych konsekwencji, np ta "spluta rodzina", policja miała świetny materiał, wszystko jak na tacy a działań nie podjęła? To czyja to jest winna? Klubu? Czy może policji? Kto nad tą policją czuwa? Klub czy może premier przez ministra? Na jakich stadionach ten monitoring jest żałosny? Podaj przykład, działań które uniemożliwiły sprawne działanie przez ten "żałosny monitoring" nie ogólnie że gdzieś jest ale jakiś fakt.
3. Zakazy są przyznawane na dane rozgrywki. Robisz coś na e-klasie to masz zakaz na e-klasę. A czemu tak jest? BO USTAWODAWCA TAK CHCIAŁ. Jak nie wiesz kto to jest ustawodawca to luknij w słownik.
4. No to niech działa policja na tym monitoringu to nikomu się tego robić nie będzie "opłacało"
5. Znów się mylisz, tylko NIEUCHRONNOŚĆ kary to uczyni.

Większość twojej wyliczanki jest do zrobienia z miejsca... Gdyby ktoś podjął prawdziwe a nie pozorowane ruchy.

Jeśli doping będzie spontaniczny to jestem przekonany że nasłuchają się "kibice cracovi potocznie zwani żydami". Nie wiem czy rodzina Meliksona jest za cracovią więc tego nie rozstrzygnę.

Ktoś mnie wyprzedził
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 13.05.2011, 09:54
Czlowiekowi chce sie rzygac czytajac niektore posty.

1) Popierac Tuska? No prosze, zamykaja stadion, klub ma przez to straty, policja zamiast wylapywac ludzi to wali w ch****, nagonka na wszystkich na stadionie i wkladanie ich do jednego wora. Pokaz bezsilnosci w postaci zbiorowej odpowiedzialnosci. Stadion zamykany na jeden mecz a potem otwarty mimo ze nic sie nie zmienilo. Nie przestrzeganie prawa przez policje, opieszalosc sadow. Zerowa znajomosc wladzy jesli chodzi o prawo i mozliwosci ktore maja ( patrz zakrywanie twarzy, za ktore juz dawno mozna karac ) itp.

Jak ktos to popiera to musi byc naprawde "inny". Macie racjie, popierajcie robienie z was wszystkich bandytow i kiboli, popierajcie opieszalosc Policji i katastrofalny stan sadownictwa. Gdzie wy ku*** zyjecie i co Wy bierzecie ze do was nie docieraja FAKTY. To nie jest moj wymysl tak jest w tym kraju. Kto za to odpowiada, kibice? NIE, odpowiada za to rzad,policja,sady. Czemu po pojawieniu sie transparentow odnosnie rzadu i jego dzialan zaczela sie jazda? Zanim byla "burda" po meczu, juz zdzierali transparenty. Zbieg okolicznosci?

2) Nie jestem kibicem Wisly, nie wiem jaka byla oprawa ale wiem jedno bo to widac golym okiem - Oprawa zostala zaakceptowana przez klub, jednak przed meczem nie zezwolili na jej pokazanie.
Niby w jeden dzien oprawa sie zmienila? Kpiny.

Pierwszy i drugi punkt to sa FAKTY. Jesli ktos ma problem ze zrozumieniem tego wszystkiego to ja juz nie mam pytan.

Jest to cholernie przykra sytuacja. Wybaczcie ale wiekszosc robi za mlode pelikany... Przestancie patrzec a zacznijcie widziec.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.05.2011, 10:21
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Czlowiekowi chce sie rzygac czytajac niektore posty.

1) Popierac Tuska? No prosze, zamykaja stadion, klub ma przez to straty, policja zamiast wylapywac ludzi to wali w ch****, nagonka na wszystkich na stadionie i wkladanie ich do jednego wora. Pokaz bezsilnosci w postaci zbiorowej odpowiedzialnosci. Stadion zamykany na jeden mecz a potem otwarty mimo ze nic sie nie zmienilo. Nie przestrzeganie prawa przez policje, opieszalosc sadow. Zerowa znajomosc wladzy jesli chodzi o prawo i mozliwosci ktore maja ( patrz zakrywanie twarzy, za ktore juz dawno mozna karac ) itp.

Jak ktos to popiera to musi byc naprawde "inny". Macie racjie, popierajcie robienie z was wszystkich bandytow i kiboli, popierajcie opieszalosc Policji i katastrofalny stan sadownictwa. Gdzie wy ku*** zyjecie i co Wy bierzecie ze do was nie docieraja FAKTY. To nie jest moj wymysl tak jest w tym kraju. Kto za to odpowiada, kibice? NIE, odpowiada za to rzad,policja,sady. Czemu po pojawieniu sie transparentow odnosnie rzadu i jego dzialan zaczela sie jazda? Zanim byla "burda" po meczu, juz zdzierali transparenty. Zbieg okolicznosci?

2) Nie jestem kibicem Wisly, nie wiem jaka byla oprawa ale wiem jedno bo to widac golym okiem - Oprawa zostala zaakceptowana przez klub, jednak przed meczem nie zezwolili na jej pokazanie.
Niby w jeden dzien oprawa sie zmienila? Kpiny.

Pierwszy i drugi punkt to sa FAKTY. Jesli ktos ma problem ze zrozumieniem tego wszystkiego to ja juz nie mam pytan.

Jest to cholernie przykra sytuacja. Wybaczcie ale wiekszosc robi za mlode pelikany... Przestancie patrzec a zacznijcie widziec.
Kreseg u was ponoc kibice jakies ulotki roznosza po miescie moze wiesz cos na ten temat a jak juz to pokazał bys ich tresc,a co do postu punkt1 fakt zgadzam sie z toba punkt drugi bardzie złozona sprawa
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.05.2011, 10:05
Dokładnie przecież kibice na E mają monopol na dobre decyzję i oni tylko wiedzą kiedy powinno się doping prowadzić a kiedy wygwizdywać schodzącego z boiska Żurawskiego. To oni wiedzą że nie trzeba przychodzić na Ruch czy inne nie topowe mecze bo przecież wtedy nie trzeba prowadzić dopingu.

Jak cała G i F krzyczy druga strona odpowiada to E siedzi i nic jak makiem zasiał to jest dobre ?

Ale jak trafiła im się chwila żeby zabłysnąć to od razu się zabrało kilku kozaków...

I nie chce mówić gdzie najwięcej jest osób rzucających k**** w trakcie meczów i gdzie najchętniej pozdrawiają twardziele PZPN. Przypomnijmy sobie co było kiedyś na A 50% psioczących i napier... na Brożków i innych piłkarzy że nie potrafią piłki kopnąć czy rzucać przekleństwa. TO WSZYSTKO JEST MEGA ŻAŁOSNE!!

E powinno uszanować fakt że skoro G nie prowadzi dopingu to znaczy że tego dopingu nie powinno być i tyle w temacie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów