|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aca_szczescie/
Czyli jednak się dobrze doszukiwałam czegoś głębiej. Btw. Skończcie z tym Meliksonem. Gośc zagrał dopiero 1 mecz (słownie: JEDEN, bo sparingi się nie liczą), a wy robicie z niego nie wiadomo kogo (nawet do Kuby nie można go porównywać, bo jest rok młodszy a dalej zaszedł). Poczekajmy z ocenami do końca sezonu, niech Maor gra świetnie przez kilka meczów i z tymi najlepszymi (Lech, Legia, derby- gdzie drużyna nie najlepsza, ale mecz specyficzny). Żebyście go nie zagłaskali i żeby nie było po jakimś nieudanym meczu "słaby, lecz, wyp***". Mnie zaskoczył za to Sivakov, na plus. Ale oczywiście mam nadzieję, że się będzie jeszcze rozwijał. Kirm za to in minus, oby się nie rozkręcał przez całą rundę. A Czarek Wilk jak dla mnie to powinien już w pierwszym składzie wybiegać regularnie. Sobol już nie ten co kiedyś, bliżej końca kariery więc niech Wilk gra, a na zmiany [ew.] wchodzi Radek. Szanuje faceta bardzo, ale z czasem się walczyć nie da. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|